Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Varna-Starost-Brosura-Brezplacno
Kako do varne starosti

ponedeljek, 12. marec 2012 @ 17:15 CET

Uporabnik: Pozitivke

KAKO DO VARNE STAROSTI?
Brezplačna informativna brošura

V informacijskem centru spletnega portala VARNA STAROST je luč sveta ugledala prva brezplačna brošura, v kateri so zbrana dejstva o možnostih preživljanja varne starosti. Posreduje vam osnovne informacije in ključne povezave. Predstavlja in priporoča mnogo aktualnih projektov, namenjenih starejšim in njihovim svojcem.

Vaš vodič
Brošura predstavlja vodnik za obdobje pred upokojitvijo in po njej, z nasveti za aktivno preživljanje najlepših let in usmeritvami, na koga se lahko obrnete, ko ne zmorete več vsega sami. Ponuja odgovore na vprašanja: kako čim dlje ostati doma? Za koga so primerna oskrbovana stanovanja? Kako do postelje v domu za starejše?

Če je še pred nekaj leti veljalo, da predstavljajo domovi za starejše edino rešitev za preživljanje pozne starosti, seveda ob neskončnem čakanju na vrsto, danes temu zagotovo ni več tako. Vse bolj se zavedamo, da se domovi med seboj razlikujejo, veliko je govora o oskrbovanih stanovanjih, moderno je razpravljati o pomoči na domu, oskrbi na daljavo in telemedicini. Ampak, kaj to zares pomeni, kje dobiti točne informacije in konkretne ponudbe, ko jih potrebujemo?
Brošuro lahko virtualno prelistate na spletnem mestu www.varnastarost.si, prek e-pošte info@varnastarost.si ali številke 080 22 46 pa si jo lahko naročite tudi v tiskani obliki. Brošura je brezplačna.

Varna starost na spletu
Statistika dokazuje, da je internetna pismenost tudi med starejšimi v hitrem porastu. Na spletu lahko najdemo neznansko število strani in ponudb, a le nekatere so namenjene prav slovenskim upokojencem. Portal VARNA STAROST vam ponuja pregledno urejen izbor.

V posebni rubriki »Starejšim prijazne družbe« nam  uredništvo predstavlja nekatera podjetja, ki še posebej izstopajo pri prilagajanju svoje ponudbe in prepoznavi starejših, kot pomembne ciljne skupine. Preberete lahko o teleoskrbi, novem projektu podjetij Pza, Pacient in Telekom Slovenije, o 45 letnem delovanju Skupnosti socialnih zavodov, o popustih, ki jih prinaša kartica Diners Club - ZDUS, o depozitih Volksbank in ugodnostih, ki jih starejšim nudi Avtohiša Real in drugih.

Vabljeni k branju, k ogledu spletnega portala www.varnastarost.si in če želite (p)ostati obveščeni, k  prijavi na e-novice.

Peter Arčon, vodja projekta
VARNA STAROST | tel: 080 22 46 | e-pošta: info@varnastarost.si  | splet:  www.varnastarost.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Varna-Starost-Brosura-BrezplacnoDomov
Powered By GeekLog