NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

torek 31-jan
 • Zimske počitnice v UGM / Zgradimo prijazno mesto

 • sreda 01-feb
 • Kavč festival 2023 v Mariboru

 • četrtek 02-feb
 • Andrej Šifrer, 70 let - Nič proti VEČnosti

 • sreda 08-feb
 • LUV fest

 • petek 10-feb
 • Valentinovo v bivši slogi

 • sobota 11-feb
 • Sobotna ustvarjalnica / Počitniška hišica: urejanje okolice

 • torek 14-feb
 • Reka sedmerih imen

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Prihajajoči vali svetlobe skozi levova vrata in MERKABA zvezdna vrata   
  sobota, 27. julij 2013 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: mavrica

  1. Prihajajoči vali svetlobe skozi levova vrata
  O tem je veliko napisanega v sporočilu NADANGELA MIHAELA, kanaliziranem 9. julija 2013 preko Celie Fenn pod naslovom “The Incoming Wave Of Light & The Lion’s Gate 2013” (The New Earth Energies July/August 2013), ki ga v angleškem jeziku najdete na www.starchildglobal.com/.

  V njem med drugim pravi “…Sonce bo vstopilo v tem času v znak Leva in te energije bodo integrirane v Zemljo pod energijo Leva, mačje energije ozvezdja Sirija (angl. Sirius), od katere sta (gorečnost/ognjevitost) in ponos zelo “kraljevski”. “Vrata” oziroma “zvezdna vrata” je obdobje približno dveh tednov, v katerem se odpre vrtinec in se na Zemljo sprejme val zelo intenzivne energije. Ta val vsebuje nove svetlobne kode za razvoj Zemlje za naslednje leto/cikel in je zato znan kot planetarno novo leto.”

  “Ko se vi premikate proti levovim vratom leta 2013, bodo prihajajoče galaktične energije intenzivirale proces spremembe in pritok novih svetlobnih kod novega leta. To bo, kot da se bodo odprla vrata novih priložnosti in sprememba v vašem svetu bo hitra in daleč segajoča.”

  “Zvezdni sistem Sirija je vedno delal tesno z razvojem Zemlje oziroma pomagal, kot je mogoče. Sirijci so pomagali v ustanovitvi starodavne egipčanske civilizacije, potem ko je atlantidska travma porušila vse prejšnje civilizacije. Vsako leto med 26. julijem in 12. avgustom se usmeri nov val galaktične svetlobe iz Centralnega Sonca proti Zemlji, povečan z našim Soncem, združeno z spiralno vzpenjajočim Sirijem na sever.”

  »Včasih so Sirijci posredovali te energije preko piramidnega kompleksa v Gizi/Egipt, ki je potem prenašal svetlobne kode v zemeljsko mrežo.” V zadnjih 10 letih prenose iz levovih vrat sprejme Zemlja direktno, s pomočjo Sveta starešin in Sveta varuhov Zemlje, tako da se razporedijo  preko kristalnih zemeljskih mrež. Sirijski svetlobni odposlanci so zraven, da pomagajo.

  “Dragi družina svetlobe, ta prihajajoči val svetlobe bo učinkovito ponovno kalibriral/umerjal planetarne frekvence za višje ravni zavesti. To pomeni, seveda, da se bodo stare tretje-dimenzionalne “iluzije” še naprej sesuvale in se porušile. Tistim, ki se še držijo tretje dimenzionalne zavesti, se bo to zdelo, kot da kaos bruha ven vsepovsod in bodo postali paranoični/duševno zmedeni in jezni ter obupani.  Tistim, ki lahko vidite in čutite z višjo zavestjo, se bo to zdelo,  kot da se pojavlja nova jutranja zarja in vstaja nov način življenja, kar seveda je res.”

  “Kaj lahko pričakujete v tem času? Mi mislimo, da bo ključna beseda “intenzivnost”. Vse se bo zdelo zelo intenzivno do točke, da se bo zdelo nad-resnično. V vaših osebnih življenjih, karkoli še ostaja od vaše stare tretje-dimenzionalne zavesti, bo potrebno odstraniti in nadomestiti z nečem na višjih vibracijah. To bi lahko bilo težko, če ste čustveno navezani na stare energije. Kakorkoli že, če enostavno odpustite in dopustite spremembe, potem bi bile te lahko dosežene z minimalnimi motnjami in stiskami. Ideja je enostavna, da ZAUPATE PROCESU in dopustite, da karkoli je, da se zgodi.”

  “Za tiste od vas, ki ste aktivirali vaša svetlobna telesa, bo enostavna stvar integrirati prihajajoče svetlobne valove v vaše svetlobno telo. V istem času bo vaše fizično telo še enkrat šlo skozi DNK nadgradnje, da omogoči fizični obliki, da se uravna z novimi svetlobnimi kodami za nadaljnji razvoj v novo leto.”

  “Pritok energije bi lahko pomenil, da bi se mnogi od vas lahko počutili intenzivno KREATIVNI in bi bili obsedeni z novimi idejami. Zapomnite se, da vam ni treba delati na vseh od njih takoj. Vi enostavno sprejemate tok obilja in svetlobe v tem novem valu. Izberite, kar se vam zdi najboljše za vas.  Vi bi se tudi lahko počutili fizično energizirani in občutili željo za spremembo vaše diete in izvajali stvari, da pripeljete vaše telo na višje frekvence. Vi bi morda tudi naleteli na težave pri spanju in občutili, da ste preveč energizirani in zaskrbljeni.  Ne skrbite.  To bo minilo, ko boste vi integrirali prihajajoči svetlobni val.”

  Pomembni dnevi v juliju in avgustu, ki bi lahko bili ključni trenutki  v tem procesu:

  “25. in 26. julij: “dan zunaj časa” in “Novo Leto”
  8. avgust…8-8…vrh trenutka zvezdnih vrat  oziroma vrtinca prenosov svetlobe
  8.-12. avgust …kulminacija oziroma najvišja stopnja”vrat”…
  19. – 23. avgust …Polna Luna v Levu/Vodnarju in integracija novih sončnih/luninih kod. “

  “Ljubljeni, ko vi vstopate v ta zlati val svetlobe, je pomembno, da se enostavno spomnite, DA OSTANETE V VAŠEM CENTRU, KAR JE VAŠE SRECE in ohranjate vaše svetlobno telo sijoče in čisto.  Zapomnite si, da je v mnogo-dimenzionalnem stanju vaš ”center gravitacije/privlačnosti” vaše SRCE. Dihajte iz vašega srca - dihajte svetlobo in ljubezen iz tega centra, ki je vaše sveto srce.”

  “Potem, spomnite se vedno, da se PRIZEMLJITE, da se povežete z vašo zemeljsko zvezdno čakro pod vašimi nogami in potem v zemljino srce, v sredini Zemlje in dopustite vašemu srcu, da se sinkronizira/uskladi z pulzacijami/utripom  Zemlje, ko ta pulzira/utripa z kozmičnim utripom življenja.”

  “Potem se tudi spomnite povezati z vašo dušno zvezdno čakro, ki je nad kronsko čakro in kjer je nameščena vaša duša. Potegnite to energijo skozi kronsko čakro v srce, tako da ta zaneti božjo iskro v vašem srcu. Občutite, kako se vaša duša in duh spojita z božjo iskro v vašem srcu.”

  “Potem tudi občutite, kako se vaša sončna čakra odpira in integrira energije iz sonca in jih distribuira/razporeja v vaše svetlobno telo. Tudi, galaktična čakra omogoča valovom svetlobe iz Galaktičnega centra, da se integrirajo v svetlobno telo in napolnijo svetlobno telo z sijočo svetlobo božanskosti. “

  “Božanska energija in izžarevanje je integrirano in se deli po novih  -zemeljskih omrežjih svetlobe na način – od srca do srca!”

  V sporočilu NADANGELA GABRIELA, kanaliziranem preko Shante Gabriel 15. julija 2013,  pod naslovom  “A New Partnership for Life” , ki  ga najdete  na spletni strani v angleškem jeziku http://www.thegabrielmessages.com/the-lions-gate, je za ta čas prihoda vala svetlobe iz levovih vrat danih nekaj predlogov, ki jih lahko izkoristimo enostavno in elegantno:

  1. “Preživite toliko časa, kot lahko,  med drevesi, rožami, vrtovi, tekočimi vodami in dopustite naravi, da pomirja in neguje vaš občutljiv živčni sistem, ki je bil preveč razdražen z silami prebujajoče svetlobe. “

  2. ”Vzdržujte žive rastline in rože v prostoru, kjer živite, tako da vi še naprej sprejemate od razsvetljujočih angelov znotraj vsake rastline.”

  3. “Držite svetost Zemlje v vašem srcu in umu. Govorite in, bolj pomembno, prisluhnite temu, kar vam ponuja narava v tem času….”

  4. ”Razmislite o uporabi esenc/izvlečkov rož, eleksirjev žlahtnih kamnov/kristalov in energijske esence svetlobe, kar vas lahko pripelje v harmonijo z esenco narave. Če je primerno, uporabite aroma terapijo in druge podpiralne naravne  sisteme zdravljenja,  uravnovešanja in stabilnosti. Če ste jih uporabljali v preteklosti, boste ugotovili, da so prevzele nase nove frekvence prebujajoče svetlobe.“

  5. Najbolj od vsega, držite upanje, vero in zaupanje živo, ko greste še skozi drugi iniciacijski portal v novo življenjsko prebujenje v peto-dimenzionalna kraljestva, kjer vi sedaj živite. …”

  “Bodite v resnici svojega srca.  Dopustite, da lepota, harmonija in ljubezen prežemata vsako celično strukturo vašega bitja ter stopite drzno skozi levova zvezdna vrata v nove vzorce prebujenega življenja, ki vas čakajo.”

  Vstali mojster Hilarion v sporočilu z  dne 21. julija 2013,  kanaliziranem preko Marlene Swetlishoff , ki je na spletni strani oraclesandhealers.wordpress.com/tag/marlene-swetlishoff/,  v   zvezi s tem pravi: “Vidite se v vaših svetlobnih telesih, občutite sebe kot vaša svetlobna telesa (obdani z zlato belo svetlobo, ki se spušča sijoče/izžarevajoče iz vaše dušne zvezne čakre, ki je nad glavo,  ovalno okoli vašega celega telesa – dodala M. B.) vsak dan, čeprav le za nekaj trenutkov”.

  V knjigi Ronne Herman je napisana tudi afirmacija, ki jo je dobro ponavljati:

  “Popolno zdravje JAZ SEM se sedaj manifestira/uresničuje v vsakem organu, v vsakem delu mojega telesa (v vsaki celici mojega telesa – dodala M.B.). Moje svetlobno telo izžareva dalje v svet oblike.”

  2) Prihajajoči val svetlobe skozi Davidovo zvezdo oziroma MERKABA zvezdna vrata

  V sporočilu vstalega mojstra Saint Germaina, kanaliziranem  skozi Méline Lafont dne 7. julija 2013, pod naslovom “The Vortex Of The Merkabah Formation And The Integration Of Your Divine Consciousness”, ki ga v angleškem jeziku v celoti najdete na spletni strani http://pleiadedolphininfos.blogspot.nl/, vstali mojster med drugim pravi:

  “Vse je pripravljeno, da se premakne na naslednjo raven zavesti in integracije. Korak je bil podvzet dolgo časa nazaj na eterični ravni in mu sedaj sledi dejansko velik korak za vas vse na višjo raven zavesti in integracije naslednjih novih energij in stopenj mnogo-dimenzionalnih aspektov, kar vi ste in opažate. Te nove integracije bodo omogočale vaši zavesti, da se premakne v višje stanje bitja, kjer se bo vaše znanje obogatilo z številnimi mnogo-dimenzionalnimi aspekti, ki jih vi predstavljate in vzdržujete.”

  “Z vsako novo integracijo v mnogo-dimenzionalni aspekt sebe, se bodo pojavili v vašem osebnem paralelnem/vzporednem svetu nekateri premiki, ki bodo zahtevali potrebo po večji predaji in zaupanju v sebe in v božansko. Zlasti je pomembno, da kompletna predaja in zaupanje v božansko in vase postaneta resnična, ko se najdete v toku energij, ki jih boste sprejeli s povečanim korakom in hitrostjo, kot je bilo originalno primer.”

  “…Pripravite se na najbolj intenzivno vožnjo, ki se je sploh kdajkoli zgodila v zgodovini sveta in vašega celotnega bitja!”

  “ Čedalje večja ljubezen kot esenca bo tekla skozi vaša srca v zemeljske inkarnacije vseh vas na napredujoče globlji in intenzivni način…”


  Astrološka karta MERKABA formacije na nebu 29.7.2013

  “Prihajajoča MERKABA tvorba je nekaj, na kar bi jaz rad usmeril moj pogled, ker pomeni precej resnega stvarnika v tem celotnem razvoju planeta Zemlja in njene usode. Kar MERKABA predstavlja je samo portal v nove dimenzije bitja. V posebnem položaju planetov okoli Zemlje, boste vi delovali kot centralna točka tega celotnega procesa vstajanja. Moji dragi, jaz menim s tem, da boste v tem posebnem trenutku, za ta edini čas, vi centralna točka celotnega kozmusa, kot je to bilo, v katero so usmerjene vse božanske energije,  vse energije svetlobe in vsa pozornost vsega v obstoju, zato, da bi bili zmožni funkcionirati kot bodoče sonce in zvezda.”

  “Ko med to MERKABA tvorbo vi delujete kot centralna točka in center vaše zavesti (vaša zavest vsebuje celoto kozmusa in vas spravlja v centralno točko kozmusa v tem času), boste vi vsak in vsi prevzeli nase dolžnosti, da kanalizirate vse te energije na najboljši možen način, da pomagate Zemlji in njeni zavesti in ustvarite to cvetočo formacijo življenja v obliki mreže…”

  O Davidovi zvezdi oziroma MERKABA zvezdnih vratih, ki se bodo oblikovala  in odprla ob 7.43 uri po našem času (slovenskem) dne 29.7.2013 ter zaprla ob dne 30. 7. 2013 ob 04.09 uri po našem času, je veliko napisala Carol Ann Ciocco, kar najdete v pregledu in štirih nadaljevanjih na spletni strani http://archive.constantcontact.com/

  V nadaljevanju je nanizane nekaj vsebine iz teh njenih člankov.


  Človek postavljen v Zvezdni tetraeder oziroma formacijo MERKABA oziroma Davidovo zvezdo

  “Navzgor obrnjen trikotnik je ezoterični simbol za moške (jang) energije. Povezan je z Bogom/božansko moško energijo in se pogosto nanaša na Nebesa. Navzdol obrnjen trikotnik je simbol ženskih (jin) energij. Povezan je z Boginjo/božansko žensko in se pogosto nanaša na Zemljo. Ko ta velika trikotnika »skombiniramo«, se Nebesa srečajo z Zemljo.” Te energije se srečajo v SRCU.

  3-dimenzionalna figura – zvezdni tetraeder (kot je zgoraj na sliki)  je sveti gradnik/gradbeni temelj vsega življenja na Zemlji.

  Tri-stranska piramida, to sta preden se zložita v zvezdni tetraeder- je najbolj osnovni gradbeni temelj življenja na Zemlji. Znotraj ležijo energije, ki držijo vse življenje skupaj na Zemlji.

  “Zvezdni tetraeder se oblikuje v MERKABA, osebno 4-dimenzionalno svetlobno telo, ki ga lahko uporabimo v prostoru in znotraj časa za potovanja v dimenzije preko te resničnosti: 5D, 6D, 7/D, 8D, 9D itd. »

  “MERKABA je, kar se aktivira v vaši avri, ko ste sposobni potovati v te višje dimenzije, ko ste še v vašem telesu na Zemlji.”

  Tetraeder omogoča hrbtenico vodi. Najbolj splošna ureditev vodne molekule je v geometrijski obliki tetraedra. DNK je sestavljena iz dveh spiralastih štren, ki tvorijo mnogo tetraedrov dol po DNK vijačnici. Zvezdni tetraeder je geometrijska oblika silikonskega mikro-čipa v elektroniki.

  »Tetraeder je drži spomin. To je tesno povezano z spominom vode.«

  Vsaka nebesna Davidova zvezda ponuja možnost, da pripeljemo Nebesa bližje k Zemlji z aktivacijo našega srca. Ko mi odpremo naša srca in si predstavljamo boljši svet zase in za druge, lahko manifestiramo naše sanje na Zemlji, takšne kot so nebesne kvalitete življenja: ljubezen, mir, sočutje, obilje, veselje. Davidova zvezda odpira mnogo-dimenzionalni portal med Nebesi in Zemljo. Vstop v ta portal je SRCE. SRCE materije  prinaša Nebesa (vode življenja) na Zemljo. To je vzrok, zaradi česar je Davidova zvezda čudovita priložnost za sidranje teh energij in postavljanje vaših namenov manifestacije bolj navdušenega, veselega, razsvetljenega in obilnega življenja.

  Dvojček Davidove zvezde, ki bo 29. julija, se bo pojavil na nebu 25. avgusta 2013.

  Meditiranje na zvezdni tetraeder oziroma MERKABA subtilno vpliva na razvoj našega potenciala. To povečuje vrtenje elektronov znotraj živčnega sistema in hipofize.

  Zvezdni tetraeder je po obliki povezan s številom 8, ki je vitalno za ustvarjanje življenja, pospeševanje duha znotraj zemeljske maternice. Zato bi bilo meditiranje na število 8 in njen numerični pomen v tem času zelo močno.

  MERKABA  služi uravnovešanju vseh čaker in pelje posameznika v celoto.

  V času odprtih zvezdnih vrat MERKABA lahko izvajate MERKABA čakra meditacijo za čiščenje čaker, tako da gledate video in poslušate glasbo preko spletne strani: rodulfo2.oneearthtemple.com/merkabah-chakra-meditation/.

  Izvajate lahko neskončno MERKABA aktivacijo z Gayatri mantro preko videa na spletni strani: http://rodulfo2.oneearthtemple.com/infinite-merkabah

  Randy Cosmic Hand priporoča posebno resonanco glasbenih vilic, glasbe in pesmi, ki bi se naj uporabljala 29. julija 2013, to je 29A@432 Hz, da se poenotimo vibracijsko. Če lahko dosežemo ta ton skozi naše glasove ali glasbene instrumente, bo to ustvarilo poenoteno polje ljubezni okoli nas in planeta.

  Ko se uporabi zvok v vibracijskem zdravljenju, prežamejo mišični, skeletni in energijski sistem globoke vibracije in ustvarjajo doživljaj edinstvene zvočne masaže. To lahko odpusti energijo in čustva, ki so bila zadušena s travmo ali drugimi življenjskimi doživljaji. Zvočno zdravilno meditacijo, ki traja 12 minut, najdete na spletni strani http://www.yourlivingblueprint.com/, na drugem audio posnetku na sredini strani.

  29. julija bo koristno že samo branje o MERKABA oziroma bi lahko bila močna aktivacija že gledanje slik z njeno podobo in meditiranje ob tem.  Slike lahko v velikem številu najdete na spletni strani: http://www.endresphotos.com/-/endresphotos/gallery

  Veliko planetov, ki bo tvorilo MERKABA,  bo v vodnih znamenjih. Vse to kaže, da bi lahko bil naš um manj zanesljiv kot naša intuicija kot vir informacij.  Ko v tem času pridejo na površje težka čustva, jim sledite nazaj  v njihove izvorne misli in uporabite višjo zavest, da spremenite te misli.  Po temu se bo čustvo naravno začelo spreminjati.

  Jokanje je dobra stvar, ker to čisti kanale komunikacije. Obstaja znanstveni poskus, ki kaže, da je v solzah žalosti 38 strupenih kemikalij, v solzah veselja pa le en strup. Če jočete v žalosti, strahu ali zbeganosti, čistite telo in duha strupov, ki zamegljujejo um in mu preprečujejo sprejemanje resnice (avtor Ilyana Vinzant).

  Zbrala, prevedla in sestavila: Marija Batista

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • www.starchildglobal.com/
 • http://www.thegabrielme...
 • oraclesandhealers.wordp...
 • http://pleiadedolphinin...
 • http://archive.constant...
 • rodulfo2.oneearthtemple...
 • http://rodulfo2.oneeart...
 • http://www.yourlivingbl...
 • http://www.endresphotos...
 • Več od avtorja mavrica
 • Več s področja * Duhovna rast

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/Val-Svetlobe-Leva-Vrata-Merkaba-Sonce

  No trackback comments for this entry.
  Prihajajoči vali svetlobe skozi levova vrata in MERKABA zvezdna vrata | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2023 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 1,61 seconds