Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/VabiloOtrokom
Vabilo otrokom

petek, 17. junij 2022 @ 05:02 CEST

Uporabnik: tjasac

Otroci.

Prebudite svoje znanje, podajte mi roko in verjemite: pot je odprta za vas! Z lahkoto plavajte skozi in se prepustite valovom zvoka, kajti tu smo, da vam pomagamo na vaši poti. Podprite vaš mojstrski izraz duše in se znebite vseh strahov, zemeljskih ovir in brezizhodnih stanj.

Kajti čas je, da tudi mi, starši, odrasli, starejši ali malce starejši odvržemo tisto, kar nas je pripeljalo do stanja, v katerem smo kreirali takšen nerazumljiv svet, svet okvirjev, svet mask, svet želja in neizpolnjenih hrepenenj.

Čas je, da zaživite VI, kajti tu ste z namenom veselja, igre, resničnih izrazov. Pojte nam, plešite svojo ljubezen, ohranjajte mir v sebi. Svet stoji na igri, na božanskem otroku, kajti le on je resničen in obstaja v vsakem izmed nas. Zato vam pravim, da si Zemlja želi vaše bližine, da jo napolnite z radostjo in neumrljivostjo.

Otroci, svet je pripravljen za vas, čas je, da pridete in ga napolnite s kristalno jasno ljubeznijo. Vabim vas, da pridete v čim večjem številu in s svojo lučjo posvetite v vsak kotiček teme. Zagotavljam vam, da se bomo v najboljši moči potrudili, da se boste lahko popolnoma predali svojemu poslanstvu tukaj.

Kaj lahko storimo in kaj že v veliki meri delamo za vas? Spreminjamo se. Poslušamo vas. Razumemo vas. Vendar to še ni vse. Zavzeli se bomo za vrtce, šolstvo. Prevzgojili bomo sebe, da vas bomo v vrtcih laže učili tukajšnjega življenja in da nas boste vi učili tamkajšnje zavesti. Prevzgojili bomo sistem šolstva, da se vam ne bo potrebno obremenjevati s tukajšnjimi sistemi, razdiranjem celovitega znanja, s katerim pravzaprav prihajate, na sklop posameznih učnih predmetov, kot so matematika, fizika, kemija, biologija, geografija, psihologija, sociologija, glasba, likovna umetnost, pa še kaj.

Učili nas boste, kako naj vsa ta znanja združimo, da bomo ponovno izkusili svojo celovitost in notranjo moč. Spomnili nas boste na vsa dogajanja, mi pa vam bomo olajšali bivanje tukaj, da vam ne bo potrebno izkusiti moč lakote, preživetja, krutosti sveta. Izražali boste lahko svoje potenciale in nas obogatili s svojim znanjem. Skupaj bomo ustvarili pristno ljubezen na Zemlji. In hkrati bomo tako vi kot mi izkusili radost življenja na Zemlji. Čudovita izkušnja, zagotovljeno.

Otroci, vabim vas na Veliko Potovanje.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/VabiloOtrokomDomov
Powered By GeekLog