Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Theta-Med-Seminar-Stanje-Zavesti
Osnovni Theta Med® seminar - enotno polje zavesti

sreda, 7. februar 2018 @ 05:04 CET

Uporabnik: Pozitivke

Osnovni Theta Med® seminar - enotno polje zavesti

Spoštovani prijatelji, praktikanti osebnega in duhovnega napredka in znanci!

Rad bi vas rad povabil na seminar, ki je meni približno 10 let nazaj popolnoma obrnil življenje na glavo. Spoznal sem tehnike in pristope dela na sebi, ki so mi takrat zelo pomagale, da sem začel ozaveščati in spreminjati tisto, kar me je oviralo na poti življenja iz Srca. Danes sem srečen in hvaležen Univerzumu, da me je pripeljal na to pot rasti in spremembe. Življenje živim bolj spontano in sproščeno in se zavedam Sedanjega trenutka, kar je v Resnici vse kar imamo.

Hkrati bi vas povabil tudi na individualne profesionalne seanse psihoterapije, ki vam lahko ob vaši iskrenosti in odprtosti mnogo pripomorejo pri vašem napredku na kateremkoli področju življenja. Moje delo temelji na lastnih izkušnjah, ker se zavedam, da lahko drugim dam le toliko, kolikor sem naredil sam. Vse ostalo ni mogoče. Tudi seminar bo namenjen praktični aplikaciji pridobljenih orodij v vaše vsakodnevno življenje. CILJ je torej srečno, radostno in izpolnjeno življenje vsak dan, vsak trenutek.

Veselim se druženja z vami in vam želim vse dobro! Spodaj pa še tekst za seminar. Prijavite se prosim do četrtka, 15.2.2018 do 20h!

Lep dan še naprej:).

Dejan

PRISRČNO VABLJENI PO DOLGEM ČASU PONOVNO NA OSNOVNI THETA MED® SEMINAR - ENOTNO POLJE ZAVESTI
17. in 18.2.2018, LILA CENTER LJUBLJANA

Kakršen si ti sam, takšen je tvoj svet. Vse v vesolju je določeno s tvojo lastno izkušnjo. Zato ni zelo pomembno kaj je zunaj, kajti vse je le odraz tvojega stanja zavesti. Zelo pomembno pa je, kaj je znotraj tebe, kajti vse zunaj, je le odsev tega, kar je znotraj.” Maharishi

Vabim vas na težko pričakovani februarski Theta MED® seminar, ki vam bo odprl drugačen pogled na dojemanje sebe in sveta, ki nas obdaja. Samo znanje, ki ga boste dobili na seminarju je danes podprto z najnovejšimi odkritji kvantne mehanike, nevrobiologije ter moderne transpersonalne psihologije. Veliko poudarka bomo dajali ravno na znanstvene temelje takega dela na sebi.

Theta MED® je sistem medicinsko-psihološkega svetovanja, ki omogoča, seveda v skladu z odprtostjo človeka in pripravljenostjo na soočanje s pravimi vzroki za težave, tudi skoraj »čudežne« ozdravitve tako pri zdravljenju bolezni kot v psihoterapiji. Napredek s takim sistemom v primerjavi s klasičnimi pristopi je lahko izjemno hiter, temeljit in povsem varen.

Kot je dokazal napredni ameriški celični biolog, akademik in profesor Dr. Bruce H. Lipton, je vzrok za 95% vseh naših težav, bolezni in nezadovoljstvo v življenju napačna percepcija oz. napačna prepričanja in čustva.

Sam seminar je torej namenjen odkrivanju transpersonalnih, absolutnih stanj zavesti do katerih imamo dostop vsi, vedno in povsod. S pomočjo Class II theta stanja zavesti in stika z Enotnim poljem zavesti (ki je znanstveno dokazano s kvantno mehaniko) lahko v trenutku zamenjamo kakršnakoli negativna prepričanja in čustva, ki so dejanski vzrok za večino bolezni, nezadovoljstvo in nesrečo v življenju. Sprememba percepcije je torej lahko takojšnja.

Tudi sam imam pri svojem delu s klienti zelo dobre izkušnje, sploh če so se pripravljeni tudi sami angažirati in soočati s svojimi težavami. Iz Theta stanja zavesti v povezavi z Izvorom vsega kar je so torej možna tudi trenutna ozdravljenja fizičnih bolezni, kot tudi izredno hiter napredek pri različnih psihičnih težavah pri katerih je napredek res dramatično hiter.

Vam je torej dovolj življenja iz dneva v dan, vedno istih problemov, ki se ponavljajo iz leta v leto…? Bi radi tudi vi odkrili prave in resnične vzroke za vaše trenutno stanje v vašem življenju? Gre za različna področja, od zdravja, odnosov (poslovnih in partnerskih), ljubezni, financ, službe, prijateljev, družine…

VABLJENI NA OSNOVNI THETA MED® SEMINAR, KI VAM LAHKO POMAGA NA POTI DO BOLJ SREČNEGA, RADOSTNEGA IN IZPOLNJENEGA ŽIVLJENJA, NA NAPREDEN, ZNANSTVEN, DOSLEDEN IN ETIČEN NAČIN. IN TO TRAJNO, ČE TAKO IZBERETE SEVEDA!

Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili z DA, potem je čas, da pridete na Osnovni Theta MED® seminar! Verjemite, da bo to vikend po katerem nikoli več ne bo tako kot je bilo prej!

Na seminarju se bomo torej naučili in spoznali:

Čaka nas torej veliko zanimivega dela na sebi in odkrivanja skritih potencialov. Veliko bomo delali praktično v parih na realnih problemih iz življenja. Vsa podpora vam bo seveda na voljo, tudi po seminarju brezplačno. Po mojih izkušnjah je tako znanje, ki ga pridobite na seminarju neprecenljivo in vredno udeležbe za vaš trajen razvoj in napredek. S pridobljenim znanjem lahko ob vaji in učenju uspešno in kvalitetno pomagate tudi drugim pri raznoraznih boleznih, nesreči, nezadovoljstvu v življenju. Na seminarju dobite tudi gradivo oz. skripto v slovenščini in Certifikat o udeležbi in uspešnem zaključku!
Podrobnosti in logistične informacije o seminarju:

Lokacija seminarja: LILA CENTER LJUBLJANA, Kogovškova ulica 12, 1000 LJUBLJANA.

Datum in ura seminarja: Seminar bo v soboto 17. in v nedeljo 18.2.2018 od 9h do 19h.

Seminar je nerezidenčni. Imeli bomo tudi kosilo v restavraciji v bližini. Cena kosila ni všteta v seminar. V ceno so všteti topli napitki (kava, čaj) in voda.

Investicija v vaše znanje in napredek:

Če na seminar pripeljete še vsaj 2 prijatelja (ki nista dobila mojega osebnega povabila) se vam prizna 50% popust na ceno seminarja. 10% popust velja za študente, upokojence in starše samohranilce ter tiste, ki na seminar pripeljejo 1 prijatelja. Popusti se ne seštevajo! Možno je tudi plačilo na dva obroka brez obresti. Vaša prijava na seminar velja na tel.št. 040/ 653 932 ali preko maila: napredna.psihoterapija.d.j@gmail.com

Prijave:
Z avansom 70 Eur in nakazilom na firmo ANANDA, Dejan Jarič s.p., št. TRR SI56 6100 0001 8001 219 , ki je odprt pri Delavska hranilnica d.d. Kot namen nakazila napišite Seminar februar 2018. Za sklic pa lahko datum vplačila. Prijavnina (70Eur) se NE vrača. Nakazilo izvedite prosim najkasneje do 14.2.2018. Preostanek lahko poravnate na seminarju, do pričetka seminarja. Zaradi trenutnih težav z denarjem ne bomo nikogar zavrnili. Pokličite in dogovorili se bomo!

Na voljo sem vse dni v tednu. Pokličete lahko tudi za kakršnakoli vprašanja v zvezi s seminarjem, se prijavite na individualno seanso ali vprašate karkoli vas zanima.

Prijavite se najkasneje do četrtka, 15.2.2018 do 20h!

Pohitite s prijavo, ker je število mest omejeno! Če želite lahko pošljete povabilo vsem ljudem za katere mislite, da bi jim to znanje koristilo in so odprti za tako delo na sebi.

Seminar vodim Dejan J., dr.med.

Po izobrazbi sem zdravnik, že v času študija so me začele zanimati tudi moderne napredne znanosti in sedaj to pridobljeno znanje uspešno integriram v klasične pristope, kar prinaša veliko boljše rezultate pri terapijah.

Že v gimnazijskih letih sem začel odkrivati sebe in iskati višji smisel v življenju. Takrat sem se spoznal tudi z napredno metodo meditacije, Transcendentalno meditacijo ™, ki jo redno izvajam dvakrat na dan že 16 let. Moje iskanje Resnice me je pripeljalo do metode ThetaHealing ™ in posledično metode transpersonalne psihoterapije TCT®, ki sem ju s pridom in uspehom uporabil za delo na sebi in drugih.

Sam sem s pomočjo medicinskega znanja razvil metodo Theta MED Therapy (TMT®). Gre za učinkovito nadgradnjo klasičnim pristopom do zdravja, ki jih uporablja zahodna medicina, ki se ukvarja predvsem s fizičnim telesom. S to metodo sem kot opažam sam in tudi drugi v zadnjih letih precej napredoval na vseh področjih življenja. Zato ker vem, da je to mogoče za vsakogar, ki se za to odloči, bi rad moje znanje in izkušnje , ki sem jih pridobil delil z vami. Pri delu z ljudmi imam večletne izkušnje.

Sodelujem tudi z Inštitutom transpersonalne psihologije, kjer predavam genetiko, epigenetiko in nevrobiologijo. Ker imam resnično iskreno željo po kvalitetni in strokovni pomoči ljudem z različnimi zdravstvenimi, osebnimi ali poslovnimi težavami in ker se zavedam, da se je potrebno za resničen napredek soočati s svojimi negativnimi prepričanji, čustvi, sem sam zaključil triletno izobraževanje za transpersonalnega psihoterapevta na Akademiji TCT ®.

Veselim se srečanja z vami in vas hkrati lepo pozdravljam ter želim lepe in uspešne dni!

Dejan

P.S. “V kolikor ste pripravljeni spremeniti svoja najgloblja prepričanja o sebi in svetu lahko spremenite svoje življenje na bolje, garantirano! To, o čemer razmišljate, na koncu tudi postanete!” - Dejan J.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Theta-Med-Seminar-Stanje-ZavestiDomov
Powered By GeekLog