Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Tantra-Zdravljenje-Voda-Ljubezen-Radost
Esencialno zdravljenje v topli termalni vodi

četrtek, 11. november 2010 @ 05:06 CET

Uporabnik: Pozitivke

ESENCIALNO ZDRAVLJENJE V TOPLI TERMALNI VODI

VODA, DOTIK, ESENCA BITJA, TANTRA, ZLITJE, SPROSTITEV, ZAVEDANJE, MEHKOBA, TIŠINA, RADOST, LJUBEZEN
Izkušnja naravnega stanja človeškega bitja. Poglobljena izkušnja doživetja sebe samega. Novo rojstvo.

Esencialno zdravljenje v topli termalni vodi je metoda, ki nas v kratkem času in na preprost način pripelje v stanje te popolne sprostitve bitja. Pripelje nas do stanja fetusa; telo se spomni občutka v maternici, lahkotnosti, varnosti, lebdenja.

Stresi, ki jih doživljamo že v maternici, pa šok ob rojstvu ter vse stresne in travmatične situacije, ki smo jih deležni v našem življenju nas oddaljijo od tega naravnega stanja našega bitja. Te izkušnje nas naučijo, da je življenje boleče in nevarno, tako postanemo zavedajoč ali nezavedajoč se vedno v pozoru pred novo nevarnostjo, ki nam lahko povzroči bolečino in travmo.

To povzroča konstantno napetost v našem umu, ki se prenese tudi na naše fizično telo. Ta napetost postane del nas, se je več ne zavedamo, hkrati pa smo pozabili na naravno, sproščeno stanje našega bitja. Lahko bi rekli, da je to umetno napeto stanje nekakšen civilizacijski krč, ki se je polotil nas vseh. Meniva, da je napetost v umu in telesu vzrok mnogih bolezni in tegob.

Z metodo sva združila najino znanje, ki sva ga pridobila skozi izvajanje masaž, energetskih terapij in kraniosakralne terapije. Rezultati so čudoviti. Mehkoba, ki jo doživljava v vodi se počasi širi in postaja del najinih bitij in najinih vsakdanjih življenj. Čutiva, kako v naju nastaja tih, miren prostor, ki se širi in poglablja. Čutiva, da je to meditativen prostor. In znotraj te meditativnosti se lahko rodi igra, živahnost, radost, humor. Najino življenje dobiva novo kvaliteto, čisto novo razsežnost. V resnici. Kot izkušnja, ki jo doživljava. In to izkušnjo želiva podeliti z vami.

Delavnica bo potekala deloma na suhem, deloma v vodi. Da bi dosegli čim globlje stanje sprostitve se bomo pripravili skozi ples, metode Oshojevih dinamičnih meditacij, dihanja, energetskih vaj, igrali se bomo z našimi čustvi in našim notranjim otrokom. Dotaknili se bomo globoko potisnjenih bolečin in strahov, jim dovolili na površje in jih opuščali. Skozi igro in humor se bomo lotili ega in vzorcev, ki nas ločujejo od resničnega prvinskega bitja odprtega srca.

Terme Banovci so čudovit, intimen, z občutkom oblikovan prostor. Termalna voda ima dovolj visoko temperaturo, da je primerna za najino delo. Tako se boste v ravno prav topli vodi počutili prijetno.

Kdaj: četrtek, 09.december 2010, 15:00 - nedelja, 12.december 2010, 12:00
TERME BANOVCI


Delavnica je primerna za pare in posameznike.
Delavnico vodiva Dijana Tara Sever in Emmanuel Manu Elohim.

Cena delavnice je 200 Eur.
Cena treh polpenzionov v termah Banovci je 151 Eur.
V ceno je vključena uporaba termalnih bazenov in 1x obisk saune.
Delavnica se prične 9.12 ob 15.00 uri in konča 12.12 predvidoma okrog 12.00 ure.

Prijave in informacije: www.greentara.si
tara.nova.center@gmail.com ali 040 425 994, 031 277 438

http://www.youtube.com/watch?v=kLIjULHXzl0  

Več o terapiji v topli termalni vodi si lahko preberete na naši internetni strani v rubriki INDIVIDUALNA SREČANJA – PRENATALNO ZDRAVLJENJE V TOPLI TERMALNI VODI.

BITI TANTIČEN

Ob besedi tantra navadno pomislimo na seksualnost. Vendar gre pri tantri za veliko več kot to. Najino doživljanje tantre je način življenja, bivanja. Biti tantričen pomeni biti mehak, čuteč, povezan, prisoten, zavedajoč, tih…Doživljati tak način bivanja s celim bitjem. Biti.

ZAVEDANJE JE PRISOTNOST TUKAJ IN ZDAJ.
TIŠINA JE UŽITEK.
RADOST JE NOTRANJI SMEHLJAJ.
SPROSTITEV JE NOVO ROJSTVO.
TANTRA JE NARAVNO STANJE NAŠEGA BITJA.
BITI TANTRIČEN POMENI BITI SPROŠČEN.
DOTIK JE PRENOS LJUBEZNI OD BITJA K BITJU.
ESENCA BITJA JE NAŠA RESNIČNA NARAVA. JE ŽIVLJENJE SAMO.
ZLITJE JE PREDAJA, SPREJEMANJE IN LJUBEZEN.
MEHKOBA SI TI.
LJUBEZEN JE…
… ESENCA ŽIVLJENJA


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Tantra-Zdravljenje-Voda-Ljubezen-RadostDomov
Powered By GeekLog