Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Suha-Koza-Soncenje-VI-DA-Studio
Suha koža po sončenju potrebuje vlago

torek, 1. september 2020 @ 20:24 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Suha koža po sončenju potrebuje vlago Suhi tudi lasje?

Izpostavljanje sončnim žarkom lahko povzroči izsušenost kože. V poletnih mesecih, ko veliko več časa preživimo na prostem, se izpostavljamo soncu doma ali na dopustu, naša koža hitro izgubi vlago, če jo ne negujemo dovolj pogosto in pravilno.
Pravilno pomeni s kozmetiko, ki kožo ne izsušuje, ne zapira pore, torej s 100% naravnimi kremami in olji.

Za nego kože po sončenju izberite kremo/olje, ki kožo neguje in hkrati navlaži. Naravna krema Cosmerba Oranžna vsebuje sestavine, kot so arganovo olje, aloe vero, olje oreščkov kot so mandji, makadamija, korenčkovo olje, naravni vitamin E iz BIO rastlin, ki vsi skupaj kožo globinsko navlažijo. Kremo uporabite po vsakem tuširanju.
Če vam bolj odgovarja olje, pa z istim učinkom lahko uporabite Venobis olje Sun.

Želite, da bi porjavelost trajala dlje?

Korenčkova krema in olje vam to omogočita. Naravni beta karoten v kremi Cosmerba Oranžna in olju Venobis Sun omogoči, da po dopustu ohranite barvo še pozno v jesen. Krema/olje kožo tudi izdatno navlažita po tuširanju in preprečujeta luščenje kože.

Koža bo žametna kot breskev in ohranili boste lepo zagorelo polt.V primeru suhe kože po celem telesu je predvsem potrebno navlažiti organizem tudi od znotraj. Sestavni del kože, ki nase veže 1000-kratno količino vode glede na lastno maso je hialuronska kislina. Zadostna količina hialuronske kisline v koži torej prispeva k večji gostoti kože ter s tem k večji prožnosti kože, saj v tkivih zadržuje vodo. Hialuronska kislina je  izredno pomembna pri ohranjanju primerne vlažnosti in elastičnosti kože.

HyalurOn je 100% naravna hialuronska kislina z visoko molekularno težo.

Zakaj izbrati HyalurOn?

* ker je v obliki tekočine, kar omogoča hitrejšo absorpcijo,
* ker je izjemno koncentriran: 6 mg/ml,
* ker ni živalskega izvora in je prilagojen za vegetarijance in vegane (ne delajo jo iz petelinje rože ali iz očiščenega hrustanca petelinje prsnice),
* ker je s študijo* dokazana učinkovitost. * Študija je na voljo v VI-DA Studiu.

Poškodovani, suhi tudi lasje?

Klorirana voda, morje, sonce, potenje,…vse to ima lahko za posledico izčrpane in suhe lase. Na trgu je tudi precej šamponov, ki vsebujejo škodljive snovi, kateri še dodatno poškodujejo lase in lasišče.Osnovna prednost Nutrigea šampona je v izredni hranilni in terapevtski moči mikroalg iz jezera Klamath, katerih lastnost je, da hranijo lase in lasišče ter ohranjajo njuno naravno ravnovesje. Da so klamatske alge močno kozmetično sredstvo je pripisati izredni vsebnosti antioksidantov in hranilnih snovi.

Da bodo lasje močni in lasišče zdravo, pa potrebujejo tudi učinkovita hranila ‘od znotraj’. V ta namen vam priporočamo klamatsko algo izdelek NutriMax tudi za uživanje, kot prehransko dopolnilo. NutriMax vsebuje več kot 100 hranil, med njimi mnoga, pomembna tudi za strukturo las in zdravo kožo lasišča;
- Beljakovine: ker so naši lasje zgrajeni iz beljakovin, lahko pomanjkanje beljakovin povzroči izpadanje ter šibkost las.  Klamatska alga-izdelek NutriMax vsebujejo 53% – 62% lahko prebavljivih beljakovin
- Aminokisline: zelo pomembne za zdrave lese so tudi nekatere aminokisline, brez katerih v telesu ne more nastajati kolagen. Klamatska alga NutriMax vsebuje celoten spekter aminokislin, med njimi tudi glicin, prolin in lizin, ki so pri tem najpomembnejši.
- Vitamini skupine B, železo in vitamin E pomagajo pospešiti prekrvavitev celotnega lasišča, kar pospeši rast lasVitamin C deluje kot antioksidant in preprečuje izpadanje las. 
VI-DA studio d.o.o.
www.vidastudio.si/si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Suha-Koza-Soncenje-VI-DA-StudioDomov
Powered By GeekLog