Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Strastno-Razmerje-Kreiranje
Kako razmerje ohranjati sveže

torek, 17. november 2015 @ 05:02 CET

Uporabnik: Pozitivke

Pri kreiranju strastnega razmerja po več letih ste lahko neverjetni in navdihujoči. A le, če pri sebi identificirate določene vrste vedenja in si to tudi iskreno želite …

Počnite stvari, ki ste jih počeli prvo leto zmenkovanja
Ko razmerje traja že več let, ponavadi v že pregovorno postanemo rahlo lenobni. V večini primerov tudi nismo več tako tolerantni, prijazni in premišljeni, v glavnem taki, kot smo se partnerju predstavljali na začetku same zveze. Zato a svojega partnerja oziroma partnerico začnite početi stvari, katerim ste svoj čas posvečali prvo leto zmenkovanja.

Postanite strokovnjak za vašega partnerja
Pomislite, kdo v resnici je vaš partner in kaj ga/jo v veliki meri vznemirja, tako iz fizičnega, kot tudi emocionalnega vidika. Ugotovitve integrirajte v vaše razmerje.

Ustvarite tedenski ritual
Ustvarite tedenski ritual, pri katerem si bosta čas vzela samo zase … Združite prijetno s koristnim, na način, da po določenem prijetnem in sproščujočem dogodku, na primer pregledata tudi vajine urnike za teden vnaprej in določita noč, ko se bo v vsej svežini odvil vajin naslednji zmenek …

Razmerje ohranjajte seksi 
Naj strast v vašem razmerju ne zamre. Ali ni veliko boljše, če vsak izmed vaju pri drugem identificira tisto vedenje, ki se mu zdi neizmerno seksi in omeji tistega, za katerega ve, da  je nadvse nadležno? Naj bo razmerje seksi tako v smislu posteljnih aktivnosti, kot tudi vedenja na vsakodnevni ravni. 

Vir: www.zurnal24.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Strastno-Razmerje-KreiranjeDomov
Powered By GeekLog