Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Strast-Poslovni-Uspeh-Podjetnik
Kako delati s srcem in bolje zaslužiti?

torek, 24. februar 2015 @ 06:48 CET

Uporabnik: Pozitivke

Kako delati s srcem in bolje zaslužiti?

Berite, če ste srčni, ambiciozni, svež ali pa že uveljavljen podjetnik-ca, ki želite svojo strast spremeniti v poslovni uspeh, a imate občutek, da je v vas še veliko neizkoriščenega potenciala, predvsem pa še ne dosegate finančnih rezultatov, ki jih sanjate! Mislim, da imam nekaj za vas, kar vam bo pomagalo.

Želim zajeti vse vas, ki imate fantastično idejo, storitev, a čutite, da finančno še ne živite tako kot je velik vaš potencial! Vse vas, ki ste dovolj ambiciozni, da si želite živeti svoje sanje, ki ne želite samo gonje za denarjem ampak živeti osebne kvalitete in duhovno rasti.

Vabim vas na BREZPLAČNI uvodni trening šolanja
POSLOVNO DUHOVNE AKADEMIJE
,

ki postavlja nove temelje poslovnega izobraževanja v Sloveniji in po svetu.
V zadnjih 2 letih je na njej diplomiralo skoraj 80 diplomantov, rezultati pa
govorijo več kot vsa umetno postavljena reklama.


V 3-delnem uvodnem treningu se boste naučili:

• kako prebiti mejo cone udobja in stopiti v svojo cono briljantnosti;
• 3 nujno potrebne sestavine oz. 3 skrivnosti, kako kreirati poslovni model,
ki bo podpiral vaše poslanstvo in vašo finančno vizijo;
• najboljši in edini način, da pritegnete svoje idealne stranke;
• novodobni način obravnave denarja, ki vam omogoča OBILJE;
• kako igrati in zmagovati notranjo igro poslovnega uspeha – 5 skrivnosti
notranjega stanja Boginje ali Bojevnika;
• 3 stopnje transformacije za poslovni uspeh – od “bi” do “postati”;
• 7 korakov kreiranja visoko cenovnih celostnih storitev – vitalnega elementa
poslovnega modela, ki vas bo osvobodil!

A je zdaj VAŠ trenutek? Prijavite se na www.PoslovnaBoginja.com!Najbrž ste v življenju preživeli svojo zgodbo, se iz nje pobrali, se iz nje veliko naučili, si pomagali z znanjem in dejavnostjo, ki daleč presega zgolj fizikalno in materialno razumevanje sveta, in zdaj s svojim znanjem pomagate drugim, da živijo lepše, bolj zdravo, srečnejše in bolj izpolnjeno življenje!

Vsi, ki svoje delo opravljamo s srcem, se zavedamo, da je največje zadovoljstvo, ko nekomu pomagamo, da odpre oči in se transformira v osebo, ki je leta čakala v njem, da ponovno zasije! Kakšen čudovit občutek!

Potem pa pridejo trenutki, ko se soočimo s svojim bančnim računom in željami in sanjami ..... to so trenutki, ki večini grenijo življenje ali pa vas ohranjajo v službi ali pri delu, ki ni delo vašega srca, ampak vam omogoča preživetje.

Želim vam pomagati. Želim vam odpreti oči, da ste vredni več, da je vaše znanje in doprinos neprecenljiv, in da boste - če želite pomagati svojim strankam, da storijo korak transformacije v lastni vrednosti - le tega prvi morali storiti vi!

Želim vas naučiti, kako opredeliti svoje znanje, kako kreativno zapakirati vaše znanje v celostno storitev za vaše stranke, kako predstaviti in iz srca prodati takšno storitev, kako stopiti iz cone udobja v cono sijaja vaše esence in kako si ustvariti solidno finančno kompenzacijo za vaše sveto delo.

Ste pripravljeni?

Gremo na delo!

Kajti veliko sposobnih ljudi je v zelo zahtevnem položaju. Živite s pomanjkanjem znanja, kako pritegniti OBILJE tako, da bi vam vaše delo zadoščalo za življenje v obilju svobode, časa in denarja, ki si ga resnično želite, ali pa ste preobremenjeni in vam zmanjkuje časa za kreiranje nečesa novega, nečesa, kar resnično kliče po razvoju in je del dvigovanja vašega življenja na nov duhovni in finančni nivo.

Predanost duhovnim in poslovnim ciljem kliče po sintezi, sintezi vrednot, ki jih želite manifestirati v svojem življenju, in po Umetnosti manifestacije v poslu in življenju.Zato si zaslužim ustrezno kompenzacijo –to je denar, ki mi prinaša mir, radost in veselje, da lahko živim vse, kar želim!


Pozdravljeni sošolci, sošolke prijatelji in prijateljice, pa draga naša učiteljica Špelca. Tako zelo sem vesela in mirna v sebi, počaščena za vse bogastvo, ki ga čutim v sebi. Za vso pozitivno energijo in mir v duši. Tako zelo lepo je biti jaz. Hvala, hvala bogu, vesolju za vsa spoznanja, ki so mi bila dana. Ni mi treba več verjeti v pomanjkanje, ni mi treba več kupčkat denarja, ni mi treba več skrbeti, kako bom preživela sebe in otroke. Uauuuu, kaka svoboda. Ravnala sem, kot sem znala v danem trenutku. Verjela sem v revščino, ker sem jo resnično doživela kot otrok in je to edino, kar sem poznala. Sedaj imam sebe in veliko srce, ki lahko pomaga in daje svetu veliko dobrega. Zato si zaslužim ustrezno kompenzacijo – to je denar, ki mi prinaša mir, radost in veselje, da lahko živim vse kar želim. Jupiiii vsem vam želim, da začutite v srcih kar čutim sama.
Rada vas imam.
Vse imamo, ker imamo sebe."

Sandra


 

Včasih slišim, da nimate časa za kavo s prijateljico, da vam primanjkuje časa zase in da boste leta in leta varčevali, da si boste lahko kupili kaj večjega, kar resnično potrebujete, da lahko dostojno opravljate svoje poslanstvo.

Hudo mi je, ko to slišim. Najprej se spomnim na svoje najhujše trenutke, ko sem imela v denarnici 1 eur, na računu nič, in obljubljeno stranko – 1 stranko! – za naslednji dan, da sem lahko šla v trgovino po hrano.

Upam in močno si želim, da pri vas situacija nikoli ne bo tako stresna. Hkrati pa se zavedam, da lahko take situacije pripišemo mnogim prepričanjem, ki so nam jih vcepili v glavo in se po njih ravnamo, dan za dnem, ne da bi se sploh zavedali.

Torej….

… znanje, ki je meni rešilo življenje (čeprav se sliši prav filmsko, je res….), to znanje zdaj zelo uspešno podajam naprej. Ker je prav, da se širi in pomaga vsem, ki ste pripravljeni narediti spremembo.

To konkretno znanje je namenjeno vsem, ki bi radi izboljšali obilje v svojem življenju, pa naj bo to obilje strank, časa, denarja, ljubezni, kreacije življenja po svoje ali pa kar vsega skupaj. Meni je omogočilo, da s svojim delom, ki ga obožujem in z njim pomagam mnogim, kot samska mama dostojno preživljam svoje 3 otroke.
Kaj bo omogočilo vam? Seznam je lahko neskončen in naredite ga!

dr. Špelca Morojna, Poslovna Boginja, ustanoviteljica POSLOVNO DUHOVNE AKADEMIJE.

Prijave na BREZPLAČNI uvodni trening na www.PoslovnaBoginja.com!Knjižna uspešnica dr. Špelce Morojna

40 dni za OBILJE: Dvignite finančno vibracijo in
postavite svojo vrednost


Ste pripravljeni, da spremenite finančno paradigmo in pričnete z delom svojega srca ustvarjati odlične prihodke?"

S knjigo in njeno redno uporabo boste izjemno izboljšali svoje življenje, kajti:
• lažje boste obvladovali svoje finančne tokove
• pretok večjih količin denarja boste pričeli dojemati kot nekaj normalnega in vsakdanjega
• mesečni stroški vam ne bodo več problem, ampak normalna osnova, na kateri boste pričeli graditi novo poslovno zgodbo
• z večjo gotovostjo boste postavljali IN zagovarjali svoje cene in svojo vrednost
• zavedati se boste začeli lastne moči za sprejemanje obilja v svoje življenje
• dojeli boste svoj sistem vrednot, po katerem živite, in tako boste vrednote, ki vam ne služijo več, spremenili v vrednote, ki vas podpirajo
• ugotovili boste, kje še vedno živite tako, kot vas je sprogramirala vaša okolica, za svoje vzorce boste sprejeli odgovornost in jih ozdravljene pretvorili v svojo notranjo moč
• dojeli boste, da je za uspeh potrebno uživati na poti in zdravo stremeti za cilji!

Do 22.2. akcijska cena knjige, redna cena 14.99 eur, akcijska cena samo 10 eur (+ poštnina)!


www.PoslovnaBoginja.com


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Strast-Poslovni-Uspeh-PodjetnikDomov
Powered By GeekLog