Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Strast-Ljubezen-Spolnost-Seks
Malenkosti, ki oživijo strast

nedelja, 8. maj 2022 @ 05:02 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Vedno več ljudi napada vsakodnevni stres, ki med drugim vpliva tudi na spolno življenje. Z majhnimi stvarmi si lahko popestrite strast in v sebi znova prebudite zverinico. Nekaj malih stvari oziroma opravil vam bo znova prebudilo vse čute. Če v postelji pogrešate škripanje, potem je čas, da na novo ulovite prebujeno strast, ki jo boste kar težko nadzirali.

Flirtajte, a ne preveč
Nedolžno spogledovanje z moškim vam bo vrnilo samozavest in spontano vplivalo na vašo spolno moč, ki je počasi ugašala. A morate biti previdne in pametne, da ne boste prestopile meje.

Spite brez obleke
Če niste vedele, je to zelo močno orožje, ki ga lahko uporabite proti moškim. Golota pod rjuho je nadvse zapeljiva in bo obnorela prav vsakega moškega.
 
Naredite gole fotografije ali posnetke

Oblecite si seksi spodnje perilo ali pa se fotografirajte brez vsega. Fotografijo pošljite svojemu dragemu v službo, ki bo komaj čakal, da pride domov.

Vzemite si čas za svoje telo
Privoščite si manikiro, pedikuro in depilacijo intimnih predelov, pri tem pa uporabite kar se da veliko domišljije. Naličite se, odišavite in bodite seksi. Partnerja boste zagotovo močno zamikale.

Pobegnite iz realnosti

Na tem mestu ne pomeni, da si privoščite draga potovanja v oddaljene kraje, temveč se odklopite za konec tedna. Pojdite iz mesta v naravo, vsaka sprememba vsakodnevne rutine bo dobrodošla.

Vir: www.zurnal.org

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Strast-Ljubezen-Spolnost-SeksDomov
Powered By GeekLog