Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Stephen-Turoff-Terapije-Svetlobni-Krogi
Stephen Turoff marca na Bledu

nedelja, 12. februar 2017 @ 19:48 CET

Uporabnik: Pozitivke

STEPHEN TUROFF MARCA NA BLEDU

StephenTuroffje po več kot štiridesetih letih delovanja eden najbolj znanih duhovnih terapevtov na svetu. V center ITAU na Bleduprihaja že skoraj štirinajst let, vse od 30. junija leta 2003, ko nam je prvič predaval v Festivalni dvorani.

Tokrat bo StephenTuroff na Bledu od 3. do 6. marca:

V soboto bo izvajal svetlobne kroge, v petek, nedeljo in ponedeljek pa individualne terapije. Razlika med enim in drugim načinom delovanja je v vibraciji. Sam pravi, da individualna terapija poteka na bolj grobi, bolj fizični ravni, medtem ko je vibracija svetlobnega kroga višja, finejša, bolj subtilna. Stephen deluje z močjo Svetlobe, da bi dosegli notranje ravnovesje, dobro počutje in duhovno rast.

Seminarja v marcu ne bo, vas pa že zdaj toplo vabimo na junijsko tradicionalno srečanje v Sveti jami pri Socerbu, septembrski seminar z blagoslovom ob reki Savi in decembrski predbožični daršan. Podrobnejše informacije o vseh treh dogodkih lahko že najdete na naših spletnih straneh.

Za informacije in prijave smo vam na voljo na telefonskih številkah 04 578 04 08 in 041 208 655 ali na e-naslovu info@itau.si, veseli pa bomo tudi vašega obiska na spletni strani www.stephenturoff.com.

www.stephenturoff.com


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Stephen-Turoff-Terapije-Svetlobni-KrogiDomov
Powered By GeekLog