Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Spoznanje_Kozmicna_Zavest_Sreca_Svoboda
Pot v Kozmično zavest - Sreča, svoboda in mir 1.del

ponedeljek, 30. junij 2008 @ 05:03 CEST

Uporabnik: Sonce

Univerzalno življenje je izdalo novo brošuro z naslovom:

Pot v Kozmično zavest
Sreča, svoboda in mir
1.del

»Pot v Kozmično zavest« - resnično obetaven cilj. Res obstaja taka pot? In če, kdo nam jo lahko pokaže?

To pot nam lahko pokaže samo tisti, ki jo je sam pre­hodil in živi v tej zavesti. Prav zato, ker se na prvi po­gled večini med nami zdi neverjetno, da je kaj takega možno, nam Gabriele v tej drobni brošuri najprej po­jasni nekaj odlomkov lastne poti, ki jo je pripeljala do te zavesti.

Da nam vpogled v nekaj korakov, ki jih je sama napravila na tej poti. Zaslutimo, da tudi zanjo, ki jo je Bog, Oče nas vseh, imenoval Svojo prerokinjo in po­slanko za ta čas, pot v Kozmično zavest nima nič opraviti z nenadnim »doživetjem presvetlitve«.

Nasprotno, to je pot spoznanja, pot samospoznanja, ki je na razpo­lago vsakemu človeku, ki bi jo rad s trdnim korakom in z budnim srcem prehodil v vsakdanjiku, kar pa zahteva tudi pošteno delo na sebi.

Gabriele je pred nami stopala in stopa po tej poti. Pojas­njuje nam – v drugem delu brošure – zakaj lahko vsakdo prav tako doseže Kozmično zavest: Ker je že v vsakem od nas! To torej ni nekaj zunaj nas, za čemer bi morali tekati, da bi nam kar »jezik visel iz ust«, kot imamo na­vado delati pri zunanjih iluzijah o sreči v tem svetu.

Vsi smo torej lastniki zaklada, ki ga je vredno odkopati. Gabriele, ki živi v Kozmični zavesti, nam v tej brošuri daje – tako kot tudi v številnih drugih knjigah, ki priha­jajo izpod njenega peresa – neprecenljive napotke, kje in kako lahko začnemo analizirati sebe in morda spremin­jati svoje obnašanje.

S tem zakladom je pa tako: Tudi tisti, ki ima v rokah točen zemljevid zaklada, ne more drugače, kot da sam zgrabi za lopato in ga izkoplje. Ga­briele nam je dokazala, da Kozmična zavest dejansko obstaja in da jo je mogoče doseči – po poti v Kozmično zavest lahko stopa le vsakdo sam.

Nekaj naslovov iz vsebine:
Gabriele se spominja ∙ Moja prva duhovna šolanja po duhovnem učitelju, bratu Emanuelu ∙ Kako naj bi molili ∙ Obsežno prerokovo delo na samem sebi, da bi postal »čist« ∙ Božansko sporočilo enosti. Zakaj živeti vegetarijansko? ∙ Simbol vstajenja življenja: križ brez korpusa ∙ »Jaz kot človek nisem hotela preroške besede…« ∙ Z zbiranjem duhovnega znanja ne napredujemo ∙ Partikularna struktura naše duše ∙ Razširitev zavesti s prefinjanjem čutov ∙ Pot v Kozmično zavest prinaša okrepitev za premagovanje vsakodnevnih življenjskih problemov

Brošuro:
Pot v kozmično zavest
Sreča, svoboda in mir 1. del

je izdalo Univerzalno življenje.
Vezava: mehka
obseg: 56 strani (format 12,5 cm x 18,5 cm)
Cena: 6,80 € (+ poštni stroški)
naročila do 30. 6. 2008 imajo 10 % popusta
Knjigo lahko naročite na naslovu:
Univerzalno življenje, Celovška cesta 87, 1000 Ljubljana
Dežurna informacijska pisarna vsak torek od 10.00 do 12.00 ure
Tel./fax 01/568 41 48 – informacije vsak ponedeljek od 18.00 do 19.00 ure
in vsak torek od 10.00 do 12.00 ure

Internet:
www.univerzalno-zivljenje.si
Email:
info@univerzalno-zivljenje.si


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Spoznanje_Kozmicna_Zavest_Sreca_SvobodaDomov
Powered By GeekLog