Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Spodnje-Perilo-Konoplja-Koza-Diha
Spoznajte prednosti bambusovega spodnjega perila

sreda, 17. januar 2018 @ 05:04 CET

Uporabnik: Pozitivke

Spoznajte prednosti bambusovega spodnjega perila

Spodnje perilo ima direkten stik s kožo in intimnimi deli telesa, ki so še posebej občutljivi na kakovost materialov, zato je zelo pomembno kakšno perilo izbiramo. Skladno z izbiro materiala pa se ob tem tudi mi počutimo prijetno in sproščeno ali pa nelagodno in nenaravno.

Bambusovo spodnje perilo zagotavlja mnoge prednosti, ki jih dajejo specifične lastnosti naravnih bambusovih vlaken: ima antibakterijsko delovanje, koža diha, ohranja se naravna termoregulacija (greje ali hladi – po potrebi glede na temperature okolja) in je zagotovo ekološko pridelano.

Vedno bolj prepoznavna znamka bambusovega spodnjega perila ZUJA uporablja naravni bambus brez barvil in podobnih dodatkov. S tem zagotavlja Zujina slovenska ekipa dejansko svetovno novost, ki jo še dodatno popestri z modernimi kroji in dodatkom čipke.Bambus kot rastlina ima mnoge posebnosti.

Čeprav marsikdo misli, da gre za neke vrste močnejšo travo, je bambus dejansko precej obsežnejši. Zraste običajno čez 30 m v višino, po debelini podobno kot srednje močna breza ter kar najbolj preseneča, da raste izjemno hitro, tudi do 40 cm v enem dnevu. Posledično je, kot vir surovine, izjemno hitro obnovljiv, kar je v današnjem svetu izčrpanih naravnih virov velikega pomena. Bambus je v notranjosti tudi votel in vsebuje pitno vodo. Kot zanimivost pa morate vedeti, da ste z nošenjem bambusa tudi zelo blizu prikupnemu medvedku pandi, ki se v svojem naravnem okolju nenehno sladka prav z bambusom. Kljub temu, da je panda po izvoru in telesni strukturi mesojeda žival, pa je zaradi genske mutacije, ki mu je odvzela možnost okušanja mesa, svoje prehranjevanje preusmeril na trda bambusova stebla, obira pa tudi slastne bambusove vršičke.
Razliko boste opazili že pri prvem nošenju bambusovega spodnjega perila

Če si želite, da vas spodnje perilo objema nežno, z naravnim svilenim občutkom in da hkrati izgledate zapeljivo in elegantno, potem je bambusova kolekcija ZUJA pravi odgovor za vas!

Spodnje perilo ZUJA je idealno za vse, ki se nahajate čez dan v močno ogrevanih prostorih ali če prehajate iz mrzlega na toplo in obratno, saj se bambusova vlakna uspešno prilagajajo na hitre spremembe. V toplih prostorih vam nudijo udobje s svežino, v hladnih pa ohranjajo temperaturo vašega telesa.

Bambusova tkanina ima zaradi svojih specifik tudi antibakterijsko delovanje - uniči do 70 % bakterij, hkrati pa preprečuje tudi njihovo razmnoževanje. Spodnjice iz bambusove preje tako skrbijo za vzpostavljanje pogojev, ki so neugodni za različna vnetja in glivične okužbe.

Bambus se zaradi svojih specifik uporablja tudi v zdravstvene namene.Različne možnosti za nošenje in privlačni kroji

Določeni kosi spodnjih majic z naramnicami, kratkimi ali dolgimi rokavi, za ženske in moške, se lahko nosijo samostojno, kot vrhnje majice ali v hladnejših poletnih ter zimskih dneh kot spodnje majice pod ostalimi oblačili. Moški jo lahko kvalitetno kombinirajo tudi pod srajco, saj ni klasične bele barve, da bi sijala skozi tkanino, hkrati pa so vse ženske in moške spodnje majice primerne tudi za nošenje v hlače, saj so dovolj dolge, da ob sklanjanju ne uhajajo iz hlač.

V kolikor spodnjo majico nosite samostojno jo tudi lahko brez težav kombinirate z drugimi kosi oblačil, saj je nevtralne in ne čisto bele barve.


Predpraznični in božično novoletni čas je idealna priložnost za izvirna obdarovanja

Če obdarjate svojo boljšo polovico boste lahko izbirali med različnimi spodnjicami in spodnjimi majicami, za prijateljico bo odlična bambusova pižama, ostale družinske člane in prijatelje ter sodelavce pa lahko presenetite z bambusovimi visokimi ali nizkimi nogavicami.

Nogavice so izjema v kolekciji ZUJA, kajti na voljo so tudi v različnih barvnih odtenkih modre in vijolične barve. Tako nizek kot visok model ima nežen elastičen oprijem, ki je primeren tudi za tiste, ki se spopadajo z zatekanjem nog. So antialergijske in ne ohranjajo neprijetih vonjav, kot npr, bombažne.

Glede na to, da sta v paketu celo dva para, so tudi cenovno zelo dostopne.

Bambusovo perilo pa je tudi sicer zdravju in okolju prijazno. Zraven tega, da je bambus naravno razgradljiv, se tudi prideluje popolnoma brez kemičnih substanc. Pesticidi v času rasti bambusa niso potrebni, zato se vam ni potrebno spraševati o kakovosti izvora tkanine.


Odločite se za udobje, ki ga lahko da le bambus!

Vabljeni k pregledu privlačnih kosov bambusovih modelov ZUJA: www.zuja.si


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Spodnje-Perilo-Konoplja-Koza-DihaDomov
Powered By GeekLog