Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Sola-Terapevt-Narvno-Zdravljenje-Generac
Nova šola za terapevte naravnega zdravljenja vabi k vpisu

ponedeljek, 11. maj 2015 @ 10:14 CEST

Uporabnik: Sonce

Nova šola za terapevte naravnega zdravljenja
vabi k vpisu


V naslednjih mesecih se bo oblikovala že četrta generacija šole za terapevte z najširšo možno paleto različnih znanj s področja bioenergije.

Preverite urnik in druge zanimive informacije o šoli na www.nova-sola.com

V šoli za terapevte učim metodo reiki, ki jo je med ljudi prinesel japonski zdravitelj, budist in pesnik Mikao Usui. Reiki je način, kako vzpostavimo večjo pretočnost vitalne energije na vseh nivojih, tako na fizičnem, telesnem, kot tudi na čustvenem, mentalnem in duhovnem nivoju. Z metodo reiki vsak napreduje v svojem ritmu in se sproti zavestno odloča za oseben napredek.

To pogosto vodi v spremembe, ki si jih tako želimo v življenju – na področju odnosov, zdravja ali poklica. Z reikijem lažje prepoznamo svoje resnične potrebe in se odločimo, da jih podpremo. Spet se počutimo vitalni, kreativni in veseli, da živimo. Postanemo sami svoji terapevti, saj je reiki na prvih stopnjah namenjen predvsem samozdravljenju.

Oglejte si video predstavitev Nove šole za terapevte naravnega zdravljenja
https://www.youtube.com/watch?v=xkloqlnl4dQ

Ob osnovnem učenju prenosa energije pa v šoli potekajo še druga izobraževanja. Na delavnicah razvijamo senzibilnost in intuicijo, spoznavamo različne vrste meditacije (na primer japonsko gassho meditacijo, aktivne Oshojeve meditacije, meditacije za sproščanje), učimo se pravilnega dihanja z respiratorno fizioterapevtko, spoznamo jogo in tibetanske vaje.

Predavajo nam strokovnjaki z različnih področij, indijski zdravnik, specialist ajurvede, dr Manivannan, mojstrica tibetanskih skled, zvončkov, šrutija in gongov Mojca Morya, jotišinja in specialistka za vastu Tina Pipan, mag. farmacije, svetovalka za homeopatska zdravila, Tadeja Rajer, terapevtka Bachovih esenc, Irena Roglič Kononenko in še nekateri sodelavci. Naš seznam predavateljev sproti dopolnjujemo, da dobijo slušatelji kar najširši vpogled v celostno zdravljenje, zato je pri nas vsako leto kaj novega. V prejšnjem šolskem letu smo gostili nizozemsko gibalno terapevtko Satsavyo Martens in mednarodno priznanega umetnika Franca Purga.

Pomemben del šole so tudi vaje. Želimo si, da bi izobraževanje trajalo dve leti in ne le 18 vikendov, zato je program zasnovan tako, da lahko slušatelji vse naučeno preizkušajo v vsakdanjem življenju. O tem vodijo dnevnik vaj in zelo kmalu že prvih terapij. Povabljeni so k samostojnim predstavitvam in sooblikovanju izobraževanja s svojimi prispevki. Po zgledu Steinerjevih šol tudi pri nas nimamo gradiva. To nastaja sproti in je zakladnica znanja z originalnim pristopom vsakega slušatelja.

Ob koncu izobraževanja je vsak usposobljen učitelj in mentor reikija, terapevt s širokim znanjem s področja bioenergoterapije in predvsem človek z nasmehom v očeh, toplimi dlanmi in sočutnim srcem.

Pišite nam na
novasola@ymail.com za uvodni pogovor.

Beba Splichal
mojstrica metode reiki, strokovni vodja Nove šole


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Sola-Terapevt-Narvno-Zdravljenje-GeneracDomov
Powered By GeekLog