Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Sola-Djotis-Vastu-Ayurveda-Tina-Pipan
Velika šola Djotiša in Vastuja v izvedbi ISA inštituta

sreda, 5. februar 2014 @ 10:05 CET

Uporabnik: Sonce

Velika šola Djotiša in Vastuja
(v izvedbi ISA inštituta, začetek september 2014)


Šola Djotiša in Vastuja je šola za življenje ali šola, ki marsikateremu v resnici lahko spremeni življenje.

Prva v Slovenije je, ki združuje znanje Djotiša –vedske astrologije z znanjem Vastuja – vedske arhitekture ter znanjem Ayurvede – vedske medicine.


Vsa tri znanja so neločljivo povezana in prepletena, globlji vpogled v celoto, ki jo dajejo, pa resnično odpira številne možnosti, preobraža in skoraj zagotovo – spreminja življenje. Iz nemočnega opazovalca, ki se vse prevečkrat sprašuje – zakaj? – nas usmerja v to, da postanemo aktivni udeleženec Življenja, ki ima svoj namen, lepoto in smisel.

Šola Djotiša in Vastuja vas s svojim 3 – letnim programom usposobi za kvalitetnega Vastu in Djotiš svetovalca. Lahko pa seveda znanje uporabite samo za pomoč sebi in svojim bližnjim.

ZAČETEK ŠOLE:

September 2014

LOKACIJA, kjer bo potekalo šolanje:

Ljubljana

POTEK ŠOLANJA:

Šolanje se bo začelo v septembru 2014 in bo potekalo v modulih. Srečevali se bomo v Ljubljani, en vikend mesečno.

Eno študijsko leto obsega 9 modulov, od septembra do vključno maja. Predavanja in vaje bodo med vikendi, v soboto in nedeljo med 9-16h (ura se lahko še spremeni), kar predstavlja en modul.

Za vse udeležence šole bo odprt tudi poseben forum, kjer bodo lahko med posameznimi mesečnimi moduli svojo znanje še poglobili in predvsem redno veliko vadili. Vedno bo možen tudi osebni posvet s predavateljico Tino Pipan.

Z zaključenim tri-letnim izobraževanjem pridobite potrdilo o šolanju in certifikat o usposobljenosti za samostojno delo Djotiš in Vastu svetovalca. Šolanje pa seveda lahko ob koncu posameznega letnika tudi predhodno zaključite, če tako čutite.

Predavanje in vaje bodo potekale s pomočjo računalnike projekcije, zato v prvem letniku še ni nujno potreben svoj prenosni računalnik. Vsa potrebna literatura in gradivo je vključena v ceno študija.

POGOJI ŠTUDIJA IN NAČIN PRIJAVE:
Ob vpisu v šolo je potrebno izpolniti prijavnico, kjer navedete točne rojstne in osebne podatke. Prav tako se ob vpisu vplača akontacije šolnine, ki se jo kasneje odšteje od celotnega zneska letne šolnine. Vpis je možen takoj, do zasedbe prostih mest.

Za prijavo lahko pišete na: tina.pipan@isa-institut.org ali pokličete 031 509 130.

ŠOLNINA:

Šolnina za posamezni letnik znaša 1100 EUR. Ob prijavi v šolo se plača akontacija 200 EUR, ki se jo kasneje odšteje od zneska letne šolnine.

Za prijave do 31.3. 2014 se vam prizna 5% popust na celoten znesek šolnine. Letno šolnino se poravna ob začetku študijskega leta, možen je tudi osebni dogovor za plačilo šolnine po obrokih.

Vpis je možen takoj, do zasedbe prostih mest.

PREDAVATELJI:
Vsa predavanja o Djotišu in Vastuju bo vodila Tina Pipan, ki se je za Djotiš in Vastu svetovalko izobraževala 5 let in sedaj že veliko let samostojno izvaja Djotiš in Vastu svetovanja po vsej Sloveniji.

Ker se znanje Djotiša in Vastuja neločljivo povezuje z Ayurvedo – vedsko medicino, bomo tudi del tega znanja vključili v program študija. Predavanja o Ayurvedi bodo vodili strokovnjaki iz področja vedske medicine – Ayurvede.

ZAKAJ SEPTEMBER 2014?
Ideja o veliki Šoli Djotiša in Vastuja je zorela skoraj 3 leta.

Kdaj začeti? – je bilo tako pomembno vprašanje.

In odgovor je poznan že zelo dolgo časa – september 2014 je pravi trenutek za tako velik in pomemben začetek širjenja globokega, starega in čudovitega znanja dalje. Počakati na ta trenutek, a niti sekunde dlje, je bila tako pomembna odločitev že dolgo časa nazaj.

Ni vseeno kdaj začenjamo stvari. Vsak začetek nosi v sebi potencial prihodnosti. Seme bodočih poti, kvalitetnih ali včasih tudi malo manj kvalitetnih. O tem govori del znanja Djotiša – muhurta –znanje o izboru ugodnih začetkov – ki ga bomo med študijem tudi spoznali.

Septembra 2014 so naravni ritmi res kvalitetni in podpirajoči. In to je tisto, kar je pomembno.

S tako pomembno potrpežljivostjo, modrostjo in srčno željo je zorela in se pripravljala šola Djotiša in Vastuja.

Upam, da boste tudi vi postali del teh novih poti, novih začetkov, novih znanj in modrosti.

Veselim se srečanja in prenašanja znanja dalje.

Tina Pipan
www.isa-institut.org
www.eroja.si


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Sola-Djotis-Vastu-Ayurveda-Tina-PipanDomov
Powered By GeekLog