Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Slovensko-Samanstvo-Intenzivna-Delavnica
Intenzivna delavnica slovenskega šamanstva

petek, 6. februar 2015 @ 11:32 CET

Uporabnik: Pozitivke

INTENZIVNA DELAVNICA SLOVENSKEGA ŠAMANSTVA
(Goričko, 28. februar in 1. marec 2015)

Intenzivna delavnica Slovenskega Šamanstva v sebi združuje vse do sedaj med seboj ločene šamanske delavnice in določene psihoterapevtske procese, ki se do sedaj niso prakticirali na delavnicah, omogočajo pa, da s pomočjo skupinske energije prodremo do najglobljih vzrokov problemov, ki bremenijo posameznika in družbo.

Delavnica je rezultat 15 letnega intenzivnega šamanskega dela po celem svetu, pri katerem je sodelovalo več stotine  udeležencev.
Energijo črpa iz pradavnih znanj in veščin naših mogočnih prednikov, Slovenov, ki so živeli v našem prostoru tisočletja nazaj.
Pomemben del delavnice predstavlja tudi poseben hologramski proces, v katerem se povežemo s preteklostjo in reanimiramo duh časa tisočletja nazaj. Bolj znan izraz tega procesa je Vrnitev Duše. Na tokratni delavnici bomo vrnili tisto, kar nam najbolj manjka - pogum in samozavest, odpravili pa tisto kar nas že stoletja zavira - hlapčevski kompleks.

Delavnica je izrazito praktične narave, teorije je izredno malo. Istočasno se prilagaja posamezniku in skupini kot celoti. Praktično gre za istočasno evolucijo mikrokozmosa in makrokozmosa. Poudaril bi, da je absolutno prilagojena tako popolnim začetnikom kot izkušenim praktikom.

V delavnici bodo združene:
Osnovna šamanska delavnica,
Vrnitev duše in delo s Hologramsko časovno linijo,
Šamanski Trans ter
ostale šamanske metode, ki se sproti spontano usklajujejo s skupino.

Metode so opisane spodaj.

Priporočajo se udobna oblačila ter notes in pisalo.

Delavnico vodi Robert Lavtar. ( http://www.altorion.si/predstavitev-2/ )

Kje: Turistična kmetija Tremel, Bokrači 28, 9201 Puconci,
www.kmetija-tremel.si (glej zemljevid)
Nudijo tudi nočitev z zajtrkom po ugodni ceni. Kmetija Tremel je od Moravskih toplic oddaljena cca 10 km.

Kdaj: Sobota in Nedelja, 28. februar in 1. marec 2015
od 10.00 do 19.00 (sobota) in
od   9.00 do 16.00 (nedelja)

Cena: 290€, v predplačilu na TRR do vključno 23. Februarja je cena 210€

Predplačilo:
ALTORION, d.o.o, Kukeč 30, 9206 Križevci
TRR: SI56 3000 0001 0750 837 (namen vplačila: šamanska delavnica) 
 
Vse informacije:
E-mail: info@altorion.si, www.altorion.si
Gsm: 041 335-215 (Robert)                 

Seznam metod, ki sestavljajo osnovo intenzivne šamanske delavnice:
(Ostale metode se prilagajajo potrebam vsake skupine posebej.)

OSNOVNA ŠAMANSKA DELAVNICA

Osnovna Šamanska Delavnica – prebudi in omogoči:

Zakaj šamanska aktivacija življenjske energije?

Zaradi tisočletja trajajočih omejitvenih socialnih vzorcev in vrste drugih dejavnikov, so fizična telesa na zemlji sprejela na tisoče vsiljenih vzorcev in zadržkov. To je dezaktiviralo večino aspektov spiritualne DNK, povezave med zavestjo telesa in Višjim jazom.
Celo ljudje, ki se tega zavedajo, pogosto trpijo zaradi pomanjkanja energije zaradi vsiljenih vzorcev (zadržkov) v njihovem energetskem polju.
Že tisočletja šamani v “primitivnih družbah” govorijo o vizijah, v katerih vidijo lestev/pot, ki vodi  od zemlje do neba in jo simbolizirata dve prepletajoči se kači, podobni biološkemu modelu DNK.

S šamanske perspektive je fizično telo le kristalizacija Višjih teles, ne pa njihov vzrok. Sledeč temu modelu šamanska pot pripelje do učinkovitih rezultatov: strasten in vesel posameznik, poln energije in motivacije.
Na intenzivnem transformacijskem vikend seminarju se boste naučili premagati in odpraviti emocionalne in energetske blokade v sebi in drugih, ter se naučili zopet poiskati notranjo osebno moč.
Z uporabo šamanskih tehnik (vključno z bobnanjem) boste spoznali različne vrste zavesti in poti do znanja na različnih nivojih fizičnega telesa, instinktivnega duha, višjega Jaz-a. Osvobodili se boste spon v obliki »modernih« dekadentnih prepričanj glede staranja, bolezni in stresa, kar vas bo pripeljalo do sposobnosti samozdravljenja in kreativnosti.

POVRATEK (VRNITEV) DUŠE IN HOLOGRAMSKA ČASOVNA LINIJA

V procesu Soul Retrieval – povratek duše, klient odkrije izgubljene kvalitete, sposobnosti (mentalne, spiritualne, fizične, emocionalne,…), ki so v večini primerov posledice raznih travm, psihičnih ali fizičnih. Pri tem se izgubljena kvaliteta manifestira v sedanjosti, kar klient občuti kot zelo intenzivno, pozitivno, momentalno izkušnjo in je v mnogo boljšem psihofizičnem stanju kot pa pred pričetkom procesa.

Pri delu s časovno linijo je potrebno, da klient točno ve, kje v njegovi preteklosti se je zgodila določena psihična ali fizična travma ali nek dogodek, ki je spremenil življenje klienta in je v njem poleg njega vpletena še ena oseba. Kot zaključna faza procesa se izvede povratek duše oziroma vrnitev psiho - emocionalnih kapacitet, katere je klient izgubil v travmatičnem dogodku.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Slovensko-Samanstvo-Intenzivna-DelavnicaDomov
Powered By GeekLog