Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Skrivnost-Modrega-Planeta
Skrivnost modrega planeta 1.del

sreda, 4. november 2020 @ 05:02 CET

Uporabnik: Pozitivke

Od nekdaj sem si želel razumeli globalno dogajanje v svetu. Želel sem vedeti, kaj se nam obeta. Hotel sem spoznali ozadje zakulisnih igric, ki se jih človeštvo igra že tisočletja. Zato sem raziskoval. Iz zgodbe o modrem planetu se boste morda tudi vi kaj naučili. Meni se je odstrl genialen, silno domišljen načrt in našel sem odgovore na kopico zagonetnih vprašanj, ki jih ne znamo razvozlati že tisočletja.

Toda zgodbi  nikar ne verjamete, dokler ne presodite, ali drži vodo. Je pester mozaik, nastal na skladovnici neuradnih virov informacij. Posamezni kamenčki še manjkajo, nekateri koščki niso čisto prave barve, a obrise nove podobe je moč jasno razločiti. Ko jo boste ugledali, boste pričeli razmišljati drugače...

Nekoč je bil...

Pred kakimi 500.000 leti je na obrobju bele galaksije, v krožnici okrog rumenega sonca, modri planetnenavadne lepote postajal goden za bivanje in ugnezditev višje razvitih življenjskih oblik. To je bila nadvse ugodna novica oddaljenim civilizacijam v nekaterih drugih ozvezdjih, ki jim je že krepko gorelo pod nogami - njihovi planeti so namreč umirali in selitev je bila nujno potrebna. Planet pa je bil zanimiv že daljši čas, kajti veljal je tudi kot čudovit testni poligon za razvoj različnih uporabnih bitij, ki so jih pripravili z genetskim inženiringom.

Številne razvite civilizacije, bilo jih je dober ducat, so zato na planet že davno poslale svoje odprave in formirale na njem svoje raziskovalne laboratorije. Vsaka si je pri ustvarjanju genetskih hibridov z avtohtonim človekom Lyra genetike, ki so ga "obdarili" z lastnimi geni, prizadevala razviti čimbolj uporabno in nadzorljivo bitje ter s tem na planetu zagotoviti svojo dominacijo. Obiskovalce bi bilo v grobem moč razdeliti v dve skupini - človeku podobna bitja in reptilska bitja, podobna zelo razvitim plazilcem. Med slednjimi so bili najbolj ambiciozni Reptili iz ozvezdja Draco (Zmaj), ki so bili tudi najbolj agresivni. Hoteli so postati Gospodarji planeta. Zaradi neprestanih konfliktov s konkurenti, med katerimi velja omeniti vsaj raso Tau Ceti, ki se je povezovala s slovanskimi ljudstvi, in Rigeljance, ki so delovali na Kitajskem, ni šlo brez težav, toda z dobro premišljenim, velikopoteznim Načrtom jim je to naposled uspelo. Prevzeli so oblast nad prevladujočo človeško populacijo na modrem planetu.

Pri uresničevanju njihovega Načrta je Reptilom nekoliko nagajala lastna zunanjost. Ker so bili podobni kačam in zmajem in je njihova nekoliko grozljiva zunanjost človeškim prebivalcem vlivala grozo in odpor, ni bilo pričakovati, da bodo nadvlado sprejeli svobodno in brez upiranja. A temu problemu je bilo hitro moč najti lek. V ozvezdju Siriusa so živela bitja, trgovci v vesolju, ki so trgovala s svojo neprekosljivo tehnologijo. Pripravljena so bila pripraviti tako modifikacijo teles gospodarjev, da bi ti svojo zunanjost lahko menjali - lahko bi se z močjo volje spremenili v človeka ali reptila. Obstajal je le manjši problem: za ohranjanje sposobnosti levitve so občasno potrebovali človeško kri in telesne substance.

Gospodarjem planeta so novo razvita telesa prinesla veliko prednost. Pripadniki "kraljevske krvne linije ", ki so jo skrbno negovali in skrbeli za njeno čistost, so postali ključne osebnosti na planetu. Uporabili so jih kot zelo učinkovite agente, ki so jih razselili po vsem planetu in uporabili za infiltracijo v vse pomembnejše vladarske družine posameznih narodov. Zaradi njihovega nekoliko bolj modrega odtenka krvi (zaradi večje vsebnosti bakra) so takšni vladarski posamezniki veljali za ljudi "modre krvi ". Ritual, v katerem so z obrednim ubijanjem žrtev prelivali človeško krvi - najbolje plavolasih in modrookih otrok - so spretno prikrili s tem, da so ga vključili v verske obrede kot del čaščenja in prošnje za milost "Boga".

SE NADALJUJE

Zoran Železnikar

Vir: www.prisluhni.si

1 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Skrivnost-Modrega-PlanetaDomov
Powered By GeekLog