Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Seks_Zdravje_Cudez_Spolnost
Seks dela čudeže

sobota, 8. november 2008 @ 05:01 CET

Uporabnik: Pozitivke

Tisti, ki veliko seksajo, so videti mlajši, so bolj vitki in bolj zdravi. To pa ni vse, manj težav imajo z mehurjem, z migreno in z menstruacijo. Zatorej, veselo na delo.

Zima s seboj prinaša gripo in prehlade, neprijetnosti, ki se jim lahko zoperstavimo na zelo prijeten način. Verjeli ali ne, za to niso potrebna topla oblačila, temveč gola telesa v seksi opravah. Strokovnjaki si sicer niso enotni, ali splošna čustvena nestabilnost direktno vpliva na obolevanja. Kljub temu lahko zanesljivo trdimo, da pozitivna naravnanost vsekakor bolj koristi kot ne.


Seks je najžlahtnejše orožje v boju proti prehladu


Rezultati raziskave Univerze Wilkes v Pennsylvaniji dokazujejo, kako koristno je, če seksamo večkrat tedensko. Imunoglobin, ki krepi imunski sistem, se zviša kar do 30 odstotkov. Če poenostavimo, lahko rečemo, da gre za neke vrste C-vitamin, ki ga lahko proizvajate s seksom.

Seks je vrelec mladosti


Ženske običajno svoji koži namenjajo posebno pozornost in jo negujejo s posebnimi kozmetičnimi preparati. Študija, ki so jo izvedli v bolnišnici »Royal Edinburg« na Škotskem, je dokazala lepotne učinke, ki jih ima na kožo seks. Raziskovalci so postavili kandidatke pred ogledalo in skušali ugotoviti njihovo starost. Izkazalo se je, da so tistim ženskam, ki imajo redno spolno življenje, to je vsaj štirikrat tedensko, pripisovali od 7 do 12 let manj. Čeprav je šlo za mlajše ženske, pa raziskovalci trdijo, da ima redna spolnost izjemno pozitiven učinek na fizično in psihično kondicijo telesa vseh žensk. Seks namreč zvišuje stopnjo spolnega hormona estrogena, ki vpliva celo na lesk las in prožnost kože.

Kako s seksom pokurimo kalorije in se znebimo odvečnih kilogramov, lahko preberete na zadovoljna.si.

S.S.
24.ur.com

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Seks_Zdravje_Cudez_SpolnostDomov
Powered By GeekLog