Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Seks_Trio_Sanjarjenje
Ali kdaj sanjate o ljubezni v troje?

sobota, 5. avgust 2006 @ 05:02 CEST

Uporabnik: I.P.

Verjetno ima vsak človek kdaj kakšne sanje ali sanjarjenja o drugačnem seksu. V the fantazijah človek doživlja marsikaj. Kako bi bilo to in to seksi, kako bi počel to in to. Nekaj od teh fantazij je uresničljivih, večina pa ne. Veliko tega sploh ne bo nikoli izrečeno, kaj šele, da bi bilo predloženo partnerju. In če se malo ustavimo pri najpogostejši fantaziji, ki je tako pri moških, kot pri ženskah, seks v troje.

Moški največkrat fantazirajo o seksu z dvema ženskama hkrati, ženska pa o seksu z dvema moškima hkrati. No, vedno ni tako. Če recimo ženska sanjari o seksu z moškim in z drugo žensko hkrati, to ni tako redko in to še ne pomeni, da ima večjo željo po istem spolu. Ker to so samo sanjarjenja.

Seveda včasih kdo poskuša, da bi uresničil takšno sanjarjenje. Svojo željo izrazi partnerju. Včasih partner to sprejme in tudi njega zanima takšen eksperiment. Vendar je problem v tem, da ko se to uresniči, da je v malo primerov to partnerjema tudi všeč oz. Da sta po tem zadovoljna.

Največji problem je sigurno ljubosumje. To je čisto naraven pojav, ki je proti temu, da bi partnerja delili s še nekom. Ker je govora o treh osebah v postelji, vas lahko zaboli glava od razmišljanja, kdo vse je lahko ljubosumen. Kasneje se postavi neizbežno vprašanje ali je bilo res treba to storiti.

Kot sanjarjenje lahko “trojka” deluje čisto v redu in erotično. V sanjarjenju je vse idealizirano in niso vpleteni pravi ljudje, s pravimi strahovi, dilemo in ljubosumjem. In po koncu sanjarjenja v nas ne vrta noben črv dvomov. Cena uresničenja takšne fantazije je lahko hitro visoka ali previsoka. V vsakem slučaju več izgubite, kot pa s tem dobite.

Torej je za nekatere sanje boljše da ostanejo sanje. Tudi kot take lahko obogatijo seksualno življenje in v njem ne naredijo nobene škode.

33 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Seks_Trio_SanjarjenjeDomov
Powered By GeekLog