Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Seks_Erotika_Letalo_Orgazem
Si pri seksu želite nekaj več?

četrtek, 27. julij 2006 @ 05:04 CEST

Uporabnik: I.P.

V različnih častnikih in rumenih tiskih, lahko redno prebirate različne nasvete o super seksi potezah, super seksi lokacijah za hitri seks in podobno. V družbi se pogovarjate, kako bi bilo zanimivo seksati na nekaterih mestih, ki jih gojite v domišliji. In kako lahko kakšna seksi presenečenja fenomenalno začinijo vaše seksualno življenje.

Verjetno so kakšne od teh idej vsekakor uporabne. Mogoče boste vi in vaš partner v kakšnem takšnem poskusu zares uživali. Vendar se rado zgodi, da je takšen poskus obsojen na propad in se ga ne boste radi spominjali. In vam sploh ne bo prinesel toliko užitka, kot ste sprva pričakovali. Lahko vam prinese celo kar nekaj neprijetnosti. O čem govorim?

Naj vam opišem nekaj lokacij, kjer lahko pri seksu naletite tudi na neprijetnosti.
Ena od legendarnih lokacij za t.i. legendarni seks je avion. Še bolj točno, WC v avionu. Problem pri tej lokaciji je v tem, da je izredno tesna in neudobna. Poleg tega lahko imate probleme s stuardesami zaradi nedostojnega obnašanja na avionu. Torej ni vredno truda.

Druga takšna lokacija je narava (park ali kaj sličnega). Seks v naravi zveni romantično, vendar vas tam motijo raznorazni insekti, hrošči in podobne živalice. Poleg tega je na takih mestih veliko umazanije in bacilov in hitro lahko dobite kaj nase ali vase.

In končno, seks v avtomobilu. Ta vedno neudoben. Poleg tega ste v večnem strahu, da vas bo kdo videl. Še najbolj hudo je lahko, če je ta nekdo v plavem in vam bo napisal listek s kaznijo zaradi nemoralnega obnašanja v javnosti. Avtomobil je javno prevozno sredstvo.

Če pogledamo še malo položaje, je v filmih pogosto prisoten divji seks ob zidu. Na filmu je to res videti zelo seksi in erotično. Videti je, da oba partnerja neizmerno uživata. Vendar ponavadi temu ni tako. Pri seksu ob zidu partner vzdigne partnerko in jo, pri tem drži za zadnjico. Pri tem se lahko oba beleče udarita, še posebej ona in lahko dobi tudi kakšno modrico. Poleg tega je takšen seks tako naporen, da bo tudi moškemu, ki je v odlični fizični kondiciji, povzročal bolečine v rokah in križu in da bo težko vzdržal do orgazma enega ali drugega.

Poleg tega se v domišliji porajajo najrazličnejši scenariji, ki se predlagajo posebej ženskam, da bi presenetile svojega partnerja. Presenečenja v stilu skakanja v posteljo, potiskanje prsta v določeno mesto, poizkušanje sado-mazo tehnike, vezanja rok…itd, seveda brez partnerjevega predhodnega privoljenja. V teoriji bi to moralo biti vsakemu moškemu zelo seksi, vendar praksa kaže drugače in ponavadi se moški pri takšnih poizkusih ustrašijo in pobegnejo. Če se to zgodi v že dolgo obstojeći zvezi, se bo moški začel spraševati, če je partnerka normalna in kaj jo je kar naenkrat obsedlo. Presenečenja naj bodo majhna, če pa želite kaj bolj ostrega, nekaj od zgoraj opisanega, se prej posvetujte s partnerjem.

Ne razumite me narobe. Pri tem ne mislim, da se morate strikno držati spalnice in misijonarskega položaja, vendar imejte na umu, da ni treba slepo slediti vsaki ideji, ki jo prečitate v kakšnem rumenem tisku ali jo vidite v seksi filmu. Vsekakor so popestritve v „postelji“ dobrodošle, vendar morajo biti le te v domeni obeh partnerjev.
Konec koncev, uživajte v seksu. Če vas neka nova tehnika ali položaj ali mesto mika, predlagajte to partnerju in se skupaj uskladita. In ne verjamite, da je nekaj fenomenalno samo zaradi tega, ker je tako pisalo v časopisu.

4 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Seks_Erotika_Letalo_OrgazemDomov
Powered By GeekLog