Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Sanjski-Dopust-Narava-Otok-Iz-Morje
Otok IŽ in hotel Korinjak - dopust za novo življenje

ponedeljek, 23. marec 2009 @ 20:05 CET

Uporabnik: Pozitivke

Otok IŽ in hotel Korinjak – dopust za novo življenje

Otok Iž mnogi dobro poznajo, predvsem pa vsi tisti, ki cenijo čisto morje, zelene borovce in toplo dalmatinsko sonce. Nekateri bodo rekli, da se te stvari najdejo tudi drugod. Res je. Nekaj pa dela Iž poseben: to je mir, ki zleze v vsako celico tvojega telesa, objame tvoje misli in dušo, raztopi skrbi in te napolni s spokojnostjo, zaupanjem in notranjo močjo. In v tem miru se obuja in krepi tisti skriti del nas, ki nas oživlja, budi ustvarjalnost in vnaša nov smisel in pomen v naše življenje.

Kdor je bil na Ižu, se na Iž vrača. Podobno je občutku vračanja domov, kjer nevidne roke narave in gostitelji v hotelu Korinjak nežno poskrbijo zate. Težko najdeš primernejši kraj za spremembo življenjskih vzorcev, ki nas utesnjujejo in omejujejo ter škodijo našemu zdravju. Tam se prerodiš in obudiš v sebi vse speče potenciale, ki te kot na krilih ponesejo naprej v uspešno življenje, polno zaupanja in neskončnih priložnosti.

Prepričajte se, zato prisrčno vabljeni na predstavitev čarobne narave otoka Iža in ponudbe hotela Korinjak, ki bo v soboto, dne 28. marca 2009 od 12. do 17. ure v Baru Kinoteka na Miklošičevi ulici 28 v Ljubljani (med glavno avtobusno postajo in Prešernovim trgom). Podrobnejša vsebinska predstavitev hotelskih aktivnosti in programa je predvidena za 13. uro, ves čas pa boste deležni pristnega čaja iz mešanice otoških zelišč, domačega olivnega olja in odgovorov na vsa vaša vprašanja. Na predstavitvi boste deležni 10 % popusta na predplačilo.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Sanjski-Dopust-Narava-Otok-Iz-MorjeDomov
Powered By GeekLog