Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Romanticna-Kopel-Savnanje-Savinja-Spreho
Se sprašujete kam na oddih in sprostitev v teh mrzlih mesecih?

petek, 13. november 2009 @ 19:02 CET

Uporabnik: Sonce

Se sprašujete kam na oddih in sprostitev v teh mrzlih mesecih?
V Wellness Park Laško, seveda!  Zakaj ravno v Laško?

Že nekaj osnovnih dejstev vas bo prepričalo: Wellness Spa in Termalni Center sta letos dobila prestižni nagradi za NAJ WELLNESS in NAJ KOPALIŠČE, kopanje pod največjo stekleno kupolo v Evropi je nepozabno doživetje… malce pravljično, ko zunaj poplesavajo snežinke.

Po masaži ali romantični kopeli v dvoje se boste počutili CARSKO.  Po savnanju v tematsko obarvanih in prostornih savnah pa boste prerojeni …  Aha, imate otroke?! 

Ni problema … ta čas bodo prijazne animatorke poskrbele zanje … Otroški kotički, otroška hrana, pestra animacija, Klub Vodomček, tobogani, otroški bazeni – vse to čaka na vaše princese in viteze!

Sprehajalne poti ob reki Savinji pa vabijo v odkrivanje okolice … ne glede na vreme! Tudi zato, ker že imate v mislih hotelsko kavarno, kamor se boste zatekli ob povratku, vzeli v roke časopis dobrega počutja Moja Thermna, spili kozarček mehurčkaste pijače ali topel napitek ter poizkusili zopet drugačno, slastno rezino hišne tortice iz pestre ponudbe.

In za konec še eno dejstvo - Thermana Laško je blizu - v središču Slovenije. Ne glede na to od kje prihajate ste pri nas najkasneje v uri in pol.

Na spletni strani www.thermana.si si lahko ogledate VROČO ponudbo – JESENSKI TERMALNI ODDIH, NOVOLETNE ZAOBLJUBE V LAŠKEM IN SILVESTROVANJE (klasično ali v savni!), WELLNESS & SKI, FIRST MINUTE ZIMSKE POČITNICE, …

Veseli nas, da smo vam pomagali pri odgovoru na vprašanje, ki vas je težilo že kar nekaj časa - Kam na oddih in sprostitev v teh mrzlih mesecih? V Wellness Park Laško, seveda, kjer bo vam in vašim najbližjim.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Romanticna-Kopel-Savnanje-Savinja-SprehoDomov
Powered By GeekLog