Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Revma-Sklepi-Chili-Hot-Gel-Vnetje-Boleze
Chili hot gel za sklepe in revmo

torek, 26. april 2016 @ 10:05 CEST

Uporabnik: Sonce

CHILI HOT GEL ZA SKLEPE IN REVMO

Kako si lahko sami omagamo, kadar nastopi revma?
Revmatoidni artritis je kronična sistemska vnetna bolezen, ki pogosto prizadene tkiva, organe in sinovialne sklepe. Vzrok za nastanek revmatoidnega artritisa je sicer neznan, vendar ima pomembno vlogo pri napredovanju te bolezni prav avtoimunost.

Ta bolezen prizadene približno 1 % prebivalstva, do trikrat pogosteje se to zgodi pri ženskah kot pri moških. Največkrat se začne po 40. in 50. letu starosti, lahko pa tudi v drugih starostnih obdobjih. Bolezen povzroča hudo bolečino in tudi invalidnost tako, da organi ne delujejo kot bi morali in povzročajo izgubo gibljivosti.

Zdravljenje te hude bolezni je mogoče na različne načine s terapijami. Za ublažitev simptomov se uporabljajo analgetiki in protivnetna zdravila; lahko pa si veliko pomagamo tudi sami z različnimi kremami in geli, ki blažijo bolečino in povečajo gibljivost sklepov.

Za ublažitev bolečin pri revmatoidnem artritisu si lahko pomagate z “ogrevalnim učinkom” tako, da si na predelu revme namažete kremo ali gel s takšnim ogrevalnim delovanjem.
Kar nekaj ljudi je pohvalilo novi izdelek CHILI HOT GEL, ki se dobi v lekarnah in specializiranih prodajalnah, da zelo uspešno lajša bolečine na predelih rok, nog, kolenu, zapestju, hrbtenici, vratu, ramenih in komolcih.

CHILI HOT GEL
vsebuje aktivne sestavine, ki pospešujejo prekrvitev kože in dajejo ogrevalni učinek na mestu uporabe:

- izvleček paprike (capsaicin) pomaga pri težavah z osteoartritisom, revmatoidnem artritisu in fibromialgiji. Uporablja se tudi pri nevropatiji (bolečina živcev) povezana s sladkorno boleznijo, ter pri drugih vrstah bolečin živcev, pri bolečinah v hrbtu in mišičnih krčih.

- olje sivke ima protibakterijske in protivnetne lastnosti. Pogosto se uporablja tudi v drugih oblikah integrativne medicine, kot so masaža, akupunktura in kiropraktika.

Kako uporabljamo CHILI HOT GEL?

Majhno količino gela nanesemo na kožo v predelih sklepov, mišic in revme ter vmasiramo v kožo. Ponovite lahko 2 do 3 krat dnevno. Izdelka ne uporabljajte pri ranah in poškodovani koži. CHILI HOT GEL začne delovati na koži že po 10 minutah tako, da postane to območje rahlo rdeče. V primeru draženja prenehajte z uporabo.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Revma-Sklepi-Chili-Hot-Gel-Vnetje-BolezeDomov
Powered By GeekLog