Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Resnica_Seks_Ljubezen_Partnerstvo
Velike resnice o seksu

nedelja, 11. marec 2007 @ 05:02 CET

Uporabnik: Pozitivke

Punce se v krogu prijateljic rade hvalijo o vročem seksu. V postelji so taiste lepotice tiho kot miške ... Dober seks poteši vse tegobe - lahko vas sprosti, ogreje ali potolaži -, zato se zanj splača potruditi.

Najboljši seks lahko doživite samo z ljubimcem, ki ga ljubite. Da, dragi moški, ženske se v resničnem življenju najraje prepustimo človeškemu samcu, ki nas tudi čustveno zadovolji. Torej, če se želite prepustiti divjemu spolnemu plesu, se morate zelo približati svoji ljubimki, tako da vas v celoti preplavijo čustva, ki jih gojite do nje. Seveda ženske rade sanjarimo o, na primer, latino mačotih, vendar se moški iz fantazij še nikoli ni spremenil v fanta iz mesa in krvi. Rade vas imamo tukaj in zdaj, pripravljene na vse.

Vse pa vedno ne teče gladko. Možno je namreč, da vas bo partner zavrnil prav v trenutku, ko boste najbolj ranljivi. Torej, če želite doživeti neverjeten seks, se morate najprej soočiti z notranjimi strahovi. Le takrat boste pripravljeni na vse.Mladost ni vedno norost. Četudi se mladi lažje vzburijo, jih starejši, na primer štiridesetletniki, prekašajo v kakovosti. Mladenke se trudijo biti seksi navzven, medtem ko so starejše lepotice bolj samozavestne navznoter. Notranje samozadovoljstvo se seveda odraža tudi v spolnosti, kjer znajo prave ženske svojega ljubimca vedno znova presenetiti.

Pogoj - uničevalec strasti

Nekateri spolni psihologi trdijo, da je seks boljši, če se prepustite spolnim fantazijam. Vendar ne pozabite na partnerja, saj bo ravno on poskrbel, da bodo vaši užitki nepozabni. (Foto: E plus) Kompromisi v stilu "jaz bom naredil to, če boš ti storila ono" v postelji niso ravno zaželeni. Ljubimca se morata največkrat sprijazniti z omejenim repertoarjem, kar pa ne vodi do norih užitkov. Zakaj ne bi stvari raje vzeli v svoje roke in partnerju predstavili čisto sveže ideje? Zagotovo bo zadovoljen ... In potešen.

Moški, verjamete ali ne, ženske v družbi prijateljic na glas govorijo o strasti, pohotnosti in vročem seksu. V postelji taiste punce obmolknejo, ker jih je sram. Hkrati so prepričane, da bi morala biti spolnost s partnerjem, ki ga ljubijo, nekaj nežnega in ne pokvarjenega. Seveda pa moški ne mislijo tako. Včasih bi bili prav veseli, če bi se njihova ljubimka prelevila v seksi porednico. Poskusite, drage sotrpinke!Mit o priučenem seksu je - mit. Če razmišljate o spolnosti kot o nečem, kar se lahko naučite, se boste med rjuhami preveč osredotočili na teorijo kot na prakso. "Tukaj, ne tam. Zdaj in ne potem," sta stavka, ki uničujeta slo, kar pa seveda ni dobro, saj bo rezultat porazen. Partner, ki hrepeni po spontanosti, bo hitro pobegnil k ljubimki, ki mu bo nudila kaj več kot samo tehnični, predvidljiv in hladen seks. Pa četudi zgolj enkrat in nikoli več...

Orgazem brez čustev - manj užitka

Želje niso vedno enake. Potrebe se spreminjajo, zato se brez skrbi prepustite raziskovanju. Vajin seks bo kmalu postal bolj vroč. (Foto: Reuters) Več orgazmov ne pomeni nujno boljši seks. Številni blestijo v postelji, vendar pa niso nikoli zadovoljni, saj se spolnosti predajo brez čustev. To velja v glavnem za moške, vendar pa lahko oba spola doživita orgazem, pa kljub temu ne uživata. Torej, namesto da se osredotočite na orgazem, se posvetite čustveni povezavi. Svet bo takoj lepši in bolj nasmejan ...
http://24ur.com

3 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Resnica_Seks_Ljubezen_PartnerstvoDomov
Powered By GeekLog