Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Reiki-Sola-Izobrazevanje
Študijski program Terapevt naravnega zdravljenja – reikist

petek, 9. marec 2012 @ 21:24 CET

Uporabnik: Pozitivke

NOVA ŠOLA naravnega zdravljenja razpisuje

študijski program Terapevt naravnega zdravljenja – reikist
za šolsko leto 2012/13

* usposabljanje za samostojno delo po metodi tradicionalnega reikija
* priprava za nacionalno poklicno kvalifikacijo bioterapevt reikist
* dopolnilno izobraževanje za vse terapevte naravnega in tradicionalnega zdravljenja

Splošni del izobraževanja zajema osnove s področja energoterapije (energijski nivoji človeka, biopolje, zakonitosti   materialne, energijske, duhovne in informacijske ravni). Udeleženci se naučijo zaznavati pretok energije skozi učenje in prakticiranje reikija, najstarejše metode za samozdravljenje in posredovanje v terapevtske namene. Usposobijo se za samostojno delo kot reikisti, učitelji in mojstri reikija.

Izobraževanje in usposabljanje bo temeljilo na tradicionalnih principih reikija, s poudarkom na duhovnem, predvsem etičnem, razvoju terapevta. Namen šole je tudi usposabljanje za povezovanje z drugimi metodami zdravljenja in za uspešno sodelovanje z uradno medicino. Cilj programa je usposobiti udeleženca za odgovorno soočenje s konkretnimi potrebami ljudi današnjega časa in za nudenje različnih oblik  duhovne in bioenergijske podbore. Zaželeno je, da udeleženci teoretično znanje prenašajo v osebno življenje in vključujejo v morebitno praktično delo, se kritično samoopazujejo in so sposobni konstruktivnega dialoga.

Izobraževanje traja dve leti in poteka v obliki modulov največ enkrat mesečno. Obsega predavanja, delavnice, vadbo,   meditacijo, praktično terapevtsko delo v skupini, individualno svetovanje in samostojno delo v obliki nalog in seminarjev.

Z zaključenim izobraževanjem udeleženec osvoji temeljna znanja s področja bioterapije, ki ustrezajo katalogu znanja za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije.
Predavanja in konzultacije se začnejo oktobra 2012 v Ljubljani, potekala pa bodo praviloma med vikendom. Vpisni pogoji so srednješolska izobrazba, opravljen razgovor s predstavnikom šole in podpis pogodbe o izobraževanju. Število udeležencev je omejeno, prednost pri vpisu pa imajo kandidati z izpoljnjenimi vpisnimi pogoji.

Predmetnik, okviren urnik, predavatelji in plačilni pogoji  po elektronski pošti novasola@ymail.com

Vpis od 15. marca do zasedbe prostih mest ozirom anajkasneje do 15. maja 2012.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Reiki-Sola-IzobrazevanjeDomov
Powered By GeekLog