Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Prvi-Zmenek-Pogovor
Katere teme načenjati na prvem zmenku?

ponedeljek, 25. julij 2011 @ 05:02 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Vsekakor sta prvi vtis in dobra komunikacija na prvem zmenku za nadaljnje medsebojne odnose najbolj pomembna. Katere teme bodo naredile dober vtis?

Najtežji korak je iskanje njene najljubše teme pogovora
Večina se bo najbrž strinjala, da je najtežji korak pri spoznavanju ženske prav pristop in nadaljnje teme pogovora, saj nikoli točno ne veš, ali bo po pogovoru s tabo hitro izginila ali pa bo že čez nekaj ur pred tabo stala gola. Največja ovira pri pogovoru je prav to, kaj je njej všeč ter česa absolutno ne mara. Občutek tavanja v temi v prizadevanju za iskanje njene najljubše teme pogovorov je lahko zelo zahtevno in tvegano, še posebej, če je tvoj cilj ta, da se pozneje po zmenku znebi tiste seksi rdeče obleke ...

Teme pogovorov, ki vodijo k seksu, so osnova in napredek v smeri ujemanja njene miselnosti s tvojo. Če jih namreč pravilno izvedeš, bo ona tista, ki bo želela končati razpravo zgodaj in se premakniti na raven fizičnih odnosov. 

Pogovor o najljubši hrani
Čeprav se mogoče sliši kot nekoliko dolgočasna tema, je učinkovito sredstvo za dosego cilja. Na tebi je naloga, da pogovor začneš, ko ga, pa naj bo smer razprave povsem jasna. Ženske povečini obožujejo klepetati o različni zdravi hrani in svojih najljubših jedeh, medtem ko med moškimi pogovori te teme ni. Cilj te teme je povsem jasen – spraviti jo stran od trenutno lokacije in jo peljati na njen najljubši obrok, ali še bolje, če sam obvladaš nekaj kuharskih spretnosti in je pripravljanje obroka izvedljivo, ga pripraviti sam. Če ti vse to uspe, si na dobri poti, da se bo vajin odnos razvijal.

Če imaš določeno strast, jo pred njo nujno pokaži
Pri tej temi velja eno povsem univerzalno pravilo: ženskam so strastni moški veliko bolj privlačni. Če si pri svojem delu, pri najljubšem hobiju ali določenem opravilu strasten, je to zelo dobra priložnost, da svoja čustva prenašaš na vse druge vidike svojega življenja. Sploh ni nujno, da je to, kar te navdaja s strastjo, nekaj seksi ali nekaj, kar mora biti izjemno, saj šteje prav vsaka stvar, kateri se posvečaš stoodstotno. Tvojo strast bo ženska pri pogovoru o določeni temi vsekakor opazila, kar ima lahko zelo močan vpliv na njeno naklonjenost.

Pogovor o seksu
Tema o seksu je sicer za nekatere na prvem zmenku preveč direktna in neprimerna, še posebej za tiste, ki na račun seksa zbijajo šale, ki se ženskam ne zdijo prav nič smešne, ali pa s temo o seksu ves čas direktno namigujejo in hkrati na svojo sogovornico preveč pritiskajo. Pri tej temi ne smeš biti preveč podroben ali prenazoren, saj zagotovo ne želiš, da postane vse skupaj že na začetku preveč osebno. Tema je namenjena temu, da v osebi, s katero se pogovarjaš, prikrito zbudiš strast in vsekakor temu, da se že na začetku izogneš "coni prijateljstva", v katero ženske velikokrat uvrstijo svoje prijetne sogovornike.

Si že kdaj ...?
Ta tema je predvsem odvisna od ženske, ki sedi poleg tebe, saj pogovor o tabujih ni ravno primeren za vse. Preden kar koli poskusiš, moraš ugotoviti, kako bo tvojo pobudo za pogovor sprejela. Zgodi se ti namreč lahko tudi to, da jezna odkoraka stran, zato bodi pazljiv in se prepričaj o njeni oceni. Če misliš, da bo temo sprejela in da je na tvoja vprašanja ne bo sram odgovarjati, lahko o njej izveš marsikaj novega, kar ni zaupala še nobenemu moškemu. Odkrivanje skrivnosti, razburljivost in različne nove pobude pa lahko pripeljejo do prave kemije.

Vir: 24ur.com

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Prvi-Zmenek-PogovorDomov
Powered By GeekLog