Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Prostovoljstvo-Otroci-Pomoc-Ucenje
Prostovoljci za boljši učni uspeh

torek, 26. julij 2011 @ 05:03 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Prostovoljci in prostovoljke že od ustanovitve Slovenske filantropije pomagajo otrokom in mladostnikom migrantom pri učenju slovenskega jezika in drugih šolskih predmetov. Samo v dveh mesecih in pol (od 1. aprila pa do 15. junija letos) je 19 prostovoljk in prostovoljcev izvedlo 133 učnih pomoči za šolajoče se begunce v skupnem obsegu 227,5 ur.

Učna pomoč poteka iz vseh šolskih predmetov osnovnošolske kot tudi srednješolske ravni (slovenščina, angleščina, matematika, fizika, geografija, zgodovina, kemija, informatika, računalništvo, italijanščina, naravoslovje, psihologija …).

Delo prostovoljcev je zelo pomembno in dobrodošlo, saj se je izkazalo, da je večina uporabnikov, ki se redno udeležujejo teh pomoči, izboljšala uspeh v šoli. Letošnjo šolsko leto so prav vsi prejemniki učne pomoči s strani prostovoljcev Slovenske filantropije uspešno zaključili šolsko leto.

Če bi želeli tudi vi postati prostovoljci, pokličite Živo na 041/648-358 ali pa ji pišite na e-naslov ziva.gabaj@filantropija.org.

Vir: prostovoljstvo.org

www.cnvos.info

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Prostovoljstvo-Otroci-Pomoc-UcenjeDomov
Powered By GeekLog