Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Prijazno-Zdravljenje-Bioresonanca-Zajeda
Zajedalce odkrije in odpravi

sreda, 4. junij 2014 @ 05:02 CEST

Uporabnik: Sonce

Piše: Jože Vetrovec v novih Misterijih www.misteriji.si

Bioresonanca, alternativna metoda prijaznega zdravljenja
Ali imamo v sebi zajedalce, nam zanesljivo pokaže bioresonanca. Z bioresonanco pa jih tudi odpravljamo, ne da bi telesu škodovali. Zaradi tega in zaradi dokaj prijazne dostopnosti, v Sloveniji je več deset bioresonančnih ordinacij, v mnogih delajo zdravnice, vam to alternativno metodo predstavljamo s pomočjo zdravnice Antonine Rome. Ima svojo bioresonančno ordinacijo v ljubljanski Šiški, je predsednica Zavoda za bioresonanco in vodi sekcijo za bioresonanco pri slovenskem Združenju za integrativno medicino.

»V bioresonanci uporabljamo tri metode testiranja prisotnosti zajedalcev. Sama uporabljam elektroakupunkturo; s tipalom se dotikam končnih akupunkturnih točk na rokah in nogah. Gledam odklone na skali meridijanov. Kjer so odkloni, potem testiram, kateri od parazitov je odgovoren za ta odklon, kar se pokaže v izboljšanju vrednosti meridijanske točke,« razlaga strokovnjakinja za bioresonanco in pojasnjuje:

»Drugi možnosti testiranja sta mišični test in nihalo. Tisti paraziti, ki so spremenili vrednost na meridijanski točki, nam nakažejo, da bi terapija izničila frekvenčne vzorce teh parazitov. Paraziti so namreč lahko v tako majhnih koncentracijah, da biokemično v laboratorijih niso dokazljivi, a lahko da so nekoč bili prisotni in so v telesu zdaj samo še njihovi frekvenčni vzorci v klastrih vode. Bioresonančni aparati jih zaznajo in potem tudi terapirajo. In to je ta razlika od biokemičnih pristopov.«

Je testiranje z bioresonanco zanesljivejše od ugotavljanja parazitov po klasičnih bioloških metodah?

Elektroakupunkturna je meni najljubša. Sicer pa se vse tri metode dopolnjujejo. Recimo, kadar se zaradi stalne akupresure elektroakupunkturna točka že izravna in to točko izgubimo, potem uporabim drugi dve tehniki testiranja. Različne tehnike dopolnjujem ali pa jih uporabljam za preverjanje.

Ali določite, kateri zajedalec je naseljen v telesu?

Načeloma me ne zanima, kaj točno piše na ampuli. Bolj me zanimajo sami frekvenčni vzorci v ampuli. Iz priročnika seveda lahko razberem, za katerega zajedalca gre, ker so v informacijskih ampulah razvrščeni po skupinah; tako se lahko orientiram, ali gre za krvne parazite, parazite v mišicah, centralnem živčevju, črevesju … In ne samo za parazite, tudi črve, protozoje, različne skupine teh parazitov.

S frekvencami tudi zdravite …


Ja, pri odpravljanju frekvenčnih nihanj zajedalcev uporabljam isti aparat kot pri testiranju. Toda bolnika prej še seveda pogledam in ugotovim, kaj ima v terapiji prednost. Lahko da je pred frekvenčnim zdravljenjem potrebna še kaka druga priprava organizma, denimo priprava jeter, črevesja, limfnega sistema. Ko je bolnik pripravljen, vzamem obremenilno ampulo in v aparatu nastavim parametre, ki signale invertirajo in inverzne signale vračam v telo. Če parazit niha z neko določeno frekvenco, kot jih je določila biologinja Hulga Clark, aparat napravi inverzno sliko tega frekvenčnega vzorca in ga vrne v aparat. In s tem dušimo tisto prvotno amplitudo parazita ali pa frekvenco.

Jih nihanje uniči?

Z bioresonanco ustvarimo neugodne pogoje, da jih, če se tako izrazim, izbezamo iz celic. Ob tem bolniki jedo določeno vrsto zelenjave, ki parazitom ne ustreza, uporabljajo tinkture, ki pripomorejo k njihovemu zatiranju.

Kolikokrat je treba v ambulanto?

To je pa čisto odvisno od posameznika – kako se odziva na terapije in kako dobro smo pripravili organizem na izločanje. Za celostno obravnavo parazitov so potrebne tri terapije, včasih tudi pet. V dodatno pomoč doma so priporočljivi zaperji, frekvenčni generatorji. So zaželeno dopolnilo bioresonančni terapiji.

Je bioresonanca primerna za otroke?

Bioresonanca je elegantna metoda ravno za obravnavo dojenčkov. Ker je neinvazivna, enostavna, lahka.

In za vse ostale …

Z bioresonanco lahko zdravimo tudi depresivne, kadar so vzrok paraziti, ki frekvenčno obremenjujejo centralni živčni sistem. Depresija seveda ni posledica samo parazitne obremenitve, ampak lahko pomislimo tudi na to.

Se ljudje počutijo slabo med zdravljenjem, ko se v njih razkrajajo paraziti, se sproščajo toksini?


Pomembna je priprava organizma. Preden se lotimo izločanja parazitov, je zelo pomembno, da na to pripravimo izločevalne organe. In tudi, da po vsakem odstranjevanju parazitov izvršimo še dodatne ukrepe po posebnem protokolu. Med sámo terapijo pa seveda s tinkturami in določeno zelenjavo: ječmenovo travo, zeljem, ohrovtom, šparglji, špinačo in rdečo peso. Statistično gledano našteta zelenjava močno zmanjša prisotnost parazitov.

V bioresonančni ordinaciji prej najdete parazite kot v klasični ordinaciji?


Verjamem, da bi imela v ordinaciji splošne prakse tudi jaz velike težave, da bi parazite mimogrede prezrla. V splošni ambulanti zdravnik nima možnosti takega pregleda. V bioresonanci pregledamo ne samo parazite; pregledamo več stvari in določimo prioritete, ko vidimo, kaj je najbolj obremenilno. Lahko da so paraziti prisotni, ampak da niso glavna stvar, ki obremenjuje, lahko da je prioriteta kaj drugega.

Jože Vetrovec

Natančnejše informacije in seznam slovenskih bioresonančnih ambulant: Zavod za bioresonanco,
www.zzbr.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Prijazno-Zdravljenje-Bioresonanca-ZajedaDomov
Powered By GeekLog