Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Pomoc-Stiska-Humanitarnost
Da bi mamica spet hodila

nedelja, 27. marec 2011 @ 18:35 CEST

Uporabnik: Pozitivke

»DA BI MAMICA SPET HODILA«
Spoštovani  prijatelj, sosed, sodelavec, krajan, sošolec …..
»vem, da si dober človek,  PRIDRUŽI SE NAM IN POMAGAJ«

Vse ljudi dobrega srca vljudno prosimo, da se pridružite humanitarni akciji zbiranja finančnih sredstev za presaditev matičnih celic in pomagate ob materinskem dnevu mladi mamici in ženi, da bi lahko spet sama hodila tako, da:

* s klicem na donacijsko  številko 090 93 3089 prispevate 1,2519 EUR, seveda pa je možno klicati večkrat,
* svoj finančni prispevek nakažete s plačilnim nalogom BN 02 na podkonto TRR   - Območno združenje rdečega križa Maribor št.: 04515 – 000039432 šifra 00 50745,  ali da
* prispevate na dobrodelnem koncertu 27.3.2011 ob 15.00 v prostorih OŠ Jakobski Dol.

Povezali smo se, da bi pomagali naši sokrajanki in hkrati moji svakinji Damjani TINČE, ki se je rodila kot Jareninčanka 7. septembra 1978. Živi v Jakobskem Dolu, kjer njen sin tudi obiskuje osnovno šolo. Leta 2004 se je Damjana težko poškodovala v prometni nesreči. Od takrat naprej je paralizirana od pasu navzdol.

Leta 2010 so ji  opravili presaditev matičnih celic v hrbtenjačo v  Dűsseldorfu. Takrat je  poseg v višini cca. 8.000,00 EUR  skoraj v celoti krila sama. Po posegu se ji je stanje izboljšalo. Tudi za ponovni poseg mora denar zbrati sama.

Odločili smo se, da ji ob materinskem dnevu s svojimi najboljšimi močmi pomagamo.

Organizatorji: Kulturno umetniško društvo Peter Golob Jakobski Dol, Osnovna šola Jakobski Dol,  Turistično vinogradniško društvo Jakobski Dol, Kulturno društvo Ivan Cankar Jurovski Dol, Kulturno umetniško društvo Kajuh Jarenina,  Javni sklad  RS za kulturne dejavnosti, OI Pesnica, Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Maribor, Občina Pesnica in drugi.

Prosimo Vas, da  to prošnjo posredujete čim večjemu številu vaših prijateljev ….. in tudi njih prosimo, da  nato  prošnjo pošljejo svojim prijateljem ……..

 Z Vašo pomočjo »dobri ljudje« bomo zmogli!

    Delati dobro je dobro!

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Pomoc-Stiska-HumanitarnostDomov
Powered By GeekLog