Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Poletna-Romanca-Trajna-Zveza
Poletne romance nič več samo poletne

nedelja, 7. julij 2024 @ 05:02 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Ste se tudi vi na dopustu zaljubili? Možnost, da bo romanca trajala dlje od poletja, je danes precej večja kot pa v preteklosti. Poletne romance se namreč danes razvijejo v povprečju v pet let trajajočo zvezo.

Poletne romance ne trajajo več le eno leto, ampak se vse bolj pogosto razvijejo v zveze, ki v povprečju trajajo pet let, je pokazala študija britanskega turističnega spletnega portala. V raziskavi je sodelovalo 2000 parov, ki so skupaj vsaj pet let in izkazalo se je, da se jih je kar šest od desetih spoznalo prav na počitnicah.

Raziskava je med drugim postregla tudi z odgovorom, da so ljudje med počitnicami precej bolj strastni kot doma. Kar 46 odstotkov vprašanih je namreč priznalo, da so se prvič poljubili prav med poletnim dopustom. Kot pravi James Preece, britanski strokovnjak za zveze, obstaja za to dobra razlaga.

''Poleti so ljudje bolj sproščeni, srečnejši in bolj optimistični kot v kateremkoli drugem letnem času. Ko se takšno počutje združi z lepo okolico, je to pravi recept za romanco,'' je pojasnil James. ''Eden od razlogov, zakaj danes zveze trajajo dlje kot v preteklosti, je tudi tehnologija,'' je še povedal in dodal, da pari s pomočjo družbenih omrežij lažje ohranjajo stike.

Najbolj priljubljena mesta, kjer se pari na dopustu radi prepustijo strastem, so plaža, bazen, letališče, nočni lokali in morje.

Vir: www.24ur.com

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Poletna-Romanca-Trajna-ZvezaDomov
Powered By GeekLog