Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Pokazatelji-Trden-Zakon
To so dobri pokazatelji, da bo vaš zakon trajen

ponedeljek, 18. februar 2019 @ 05:02 CET

Uporabnik: Pozitivke

Če je v vajini zvezi prisotnih vseh teh pet »pravil«, sta na dobri poti, da bosta še dolgo skupaj.

Spoštujeta medosebne razlike
Ko pari o medosebnih razlikah govorijo kot o izzivih in ne o katastrofi, je to dober kazalec za uspešno in dolgotrajno zvezo. Dobro se zavedata, da sta si različna, tako kot smo si vsi, a to spoštujeta, sprejemata in ne poskušata spreminjati drug drugega, temveč uživata v vajini raznolikosti, piše portal 24Sata.

Ne obujata preteklosti
Ne glede na to, s kom je bil nekoč v zvezi vaš partner, mu njegove preteklostine očitate. Do partnerja ne pristopate, kot da o njem že vse veste, temveč z veliko mero radovednosti, kaj novega in razburljivega o sebi in svetu vam bo predstavil danes. 

Drug drugemu sta na prvem mestu
Ne razmišljate v ednini, temveč dvojini. V zvezi vam je na prvem mestu medosebno razumevanje, varnost in spoštovanje. Partnerji v trdni zvezi dajo drug drugemu jasno vedeti, da se cenito in na prvo mesto postavljajo skupne cilje.

Vajin odnos je poln spoštovanja
O stvareh, tudi neprijetnih, se pogovarjata na miren in odprt način. K pogovoru pristopita na način, da o partnerju želite izvedeti nekaj novega in razumeti njegovo razmišljanje, ne pa z načinom, da bi potrdili svoj prav. Spoštujeta razilke in se zavedata, da sta kot tim močnejša.

V prvi vrsti sta najboljša prijatelja
Zveze, ki temeljijo na globokem prijateljstvu so veliko bolj trdne. Če sta v prvi vrsti prijatelja, ki uživata v preživljanju skupnega časa, sta na dobri poti, da bo vajina zveza trajala. Saj bosta prijateljsko spoštovanje in razumevanje prisotna tudi takrat, kadar se ne bosta strinjala. 

Vir: zurnal24.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Pokazatelji-Trden-ZakonDomov
Powered By GeekLog