Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Pilot_Ekoloska_Pisala_BeGreen_ECO
Pišimo ekološko

torek, 4. december 2007 @ 19:10 CET

Uporabnik: Pozitivke

Skrb za okolje je naša odgovornost. In če govorimo o naši ekološki naravnanosti, je prav, da  tudi naš življenjski stil odraža skrb do okolja.

Ko kupujemo izdelke, ki jih potrebujemo v našem vsakdanu, izberimo tiste, ki prinašajo v okolje pozitiven zgled. Eden takšnih izdelkov je tudi nova linija Pilotovih pisal. Pri Pilotu se namreč zavedajo, da je danes ključnega pomena zdravo in lepo okolje, ki daje človeku možnost za zdrav razvoj in kreativno delovanje.  Ne le izbira dobrih besed, ki jih izgovorimo ali zapišemo, tudi orodje, s katerim zapisujemo besede, lahko odraža našo skrb za zdravo okolje.

Na to so mislili tudi pri Pilotu, ko so razvili Piši ECOloško linijo pisal BeGreen. Pisala vedno pridejo prav, to vemo prav vsi. Še posebej kvalitetna. Če pa ta pisala pomagajo tudi do čistejšega okolja in neokrnjene narave, potem je izbira jasna.

V času, ko v ospredje stopa energija obdarovanja, lahko svoj dober namen uresničimo tudi s skrbno izbranimi darili. Ekološko in uporabno, z zavestnim korakom dobrih želja ne le obdarovancu, temveč tudi okolju.

Pilotova ponudba obsega prav tak darilni paket. Ob nakupu svinčnikov iz reciklirane plastike ECOloške linije BeGreen z darilno embalažo, ECO škatlico iz recikliranega papirja, boste prejeli tudi posebno darilo: seme sončnice, ki ga boste lahko posadili in s tem doprinesli okolju novo rastlino, ki veže nase CO2, hkrati pa proizvaja  in sprošča v okolje kisik, kar pomeni da boste prispevali k ohranjanju narave. Sončnica kot rastlina, ki se vedno obrača k soncu, pomeni za nas ponovno osredotočanje na naravo, prebujanje ekološke zavesti, vračanje harmonije v življenje.

Škatlica iz recikliranega papirja pomeni proporcionalno eno posekano drevo manj in svinčniki iz reciklirane plastike, ki so po svoji kvaliteti in ceni popolnoma enaki drugim, prinašajo zavest, da je bilo pri njihovem izdelovanju porabljene manj nafte. Embalaža darilnih etuijev namreč nima velike funkcionalne vrednosti in jo hitro zavržemo, kar pomeni dodatno onesnaževanje okolja. Zato, ko obdarujemo, obdarujmo z dobrimi, ekološko naravnanimi darili, ki širijo v svet zavest o zdravem in dobrem razvoju.

Lep in z visoko zavestjo narejen Pilotov darilni set Eco linije daje upanje, da se aktivno ravnanje človeka za čistejše okolje dogaja prav na vseh nivojih. Majhen korak za posameznika, a več kot nas bo izbiralo dobre izdelke, večji bo pozitiven učinek na okolje. Naj bo tudi pisanje z »zelenim« pisalom odraz naše pozitivne usmerjenosti.

Andreja Cepuš

Več informacij o izdelkih Pilot in nakup lahko opravite tudi na njihovi spletni strani: www.ing-plus.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Pilot_Ekoloska_Pisala_BeGreen_ECODomov
Powered By GeekLog