Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Phyllis_Krystal_Komunikacija_Delavnica
Psihoterapevtka Phyllis Krystal bo v mesecu novembru zopet v Sloveniji

nedelja, 14. oktober 2007 @ 00:08 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Psihoterapevtka Phyllis Krystal bo v mesecu novembru zopet v Sloveniji.

Dvodnevna delavnica bo v Ljubljani. Vabljeni vsi, ki se z metodo odstranjevanja vezi šele seznanjate, in vsi, ki jo že dalj časa uporabljate. Priporočamo jo vsem, ki želite izboljšati svoje odnose in komunikacijo.

Phyllis Krystal je psihoterapevtka, ki je v svojem več kot štiridesetletnem delu z ljudmi razvila svetovalno metodo, pri kateri uporablja simbole in vizualizacijske tehnike.Te pomagajo ljudem, da se osvobodijo vpliva zunanjih avtoritet, omejujočih miselnih vzorcev in predstav.

Enostavna in praktična metoda Phyllis Krystal nam pomaga vzpostaviti stik z višjo zavestjo. Notranje bistvo uresničimo tako, da zrahljamo ali prekinemo tiste vezi, ki omejujejo našo srečo in nas vežejo na preteklost. Avtorica nam predlaga obred osamosvojitve, s katerim razpletemo vezi s svojimi zemeljskimi starši, nam pomaga, da se osvobodimo negativnih sil in nas pouči, kako priti v stik z višjo zavestjo, ki je del vseh nas.

Komunikacija je lahko uspešna le, kadar lahko vsak sproščeno izrazi svoje stališče, sogovornik pa je pripravljen pozorno poslušati. To je še posebej pomembno, ko govorimo z otroki. Veliko otrok, s katerimi se je Phyllis Krystal srečala, je imelo iste pripombe; če bi jim starši prisluhnili vsaj pet minut na dan, ne le bežno, bi se počutili veliko bolj sprejete in samozavestne. Ker mladi zmeraj posnemajo odrasle, je izredno pomembno, da se vzpodbuja pravilna komunikacija s starši in sorodniki. Le tako se bodo naučili sproščenega izražanja in pozornosti do drugih.

Številna prepričanja prejmemo od staršev in drugih družinskih članov ali sorodnikov in ne izvirajo iz nas samih. Sedaj moramo ugotoviti, ali so v sedanjem trenutku življenja za nas še verodostojna oziroma koristna. Če niso, moramo z njimi prerezati vezi in jih opustiti. Če tega ne naredimo, bodo še naprej vplivala na vse, kar delamo, čeprav se tega sploh ne zavedamo. Predstavljajo namreč niz prepričanj ali vzorcev, po katerih smo do sedaj živeli in jim avtomatično sledili. Vsak od njih je miselni vzorec, ki je prešel v navado in nadzira naše vedenje.

Postopek odstranjevanja vezi temelji na delu s simboli, s katerimi lahko uspešno prenesemo sporočilo nezavednemu delu osebnosti. Prav simboli so glavno delovno orodje odstranjevanja vezi, saj je “jezik” nezavednega simboličen in slikovit. Simboli, ki se uporabljajo, se večinoma pojavljajo že od najstarejših civilizacij, pa vse do današnjih dni. Phyllis Krystal nas vodi skozi tehnike na poljuden in razumljiv način in jih ponazori z izčrpnimi primeri iz svoje dolgoletne prakse.

Knjige Phyllis Krystal v slovenščini:
Odstranjevanje vezi, ki omejujejo
Odstranjevanje vezi, ki omejujejo - priročnik
Odstranjevanje nadaljnjih vezi
Sai Baba – Odločilna izkušnja

Zahvalimo se bogu

LJUBLJANA

ODNOSI IN KOMUNIKACIJA V DRUŽINI ter
DRUŽINSKI VZORCI
sobota – 3.11.2007

od 9:00 do 13:00 in od 15:00 do 18:00
nedelja – 4.11.2007
od 9:00 do 13:00 in od 15:00 do 18:00

Cena dvodnevne delavnice: 80 EUR;
za študente in upokojence 60 EUR

HOTEL GARNI (bivši Astrotel)
Miklošičeva 9, Ljubljana

Informacije in prijave:
Maja: 031 57 66 99
Simeona: 051 30 86 10
Mateja: 041 33 81 07
e-pošta: drustvo.mlaj@email.si
Spletna stran: http://www.mlaj.org

Rok prijave in plačila: 26. oktober 2007

Prijavo z imenom, naslovom in telefonsko številko lahko pošljete tudi na naslov:
Mlaj – društvo za kvaliteto življenja
Črtomirova 21/c
1000 Ljubljana

in poslali vam bomo položnico. Vstop na delavnico bo možen le s potrjeno položnico. Število udeležencev je omejeno do zapolnitve dvorane. Po roku prijave preverite, ali je še kaj prostih mest.

V začetku leta 2008 bo izšla knjiga Odstranjevanje karmičnih vezi

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Phyllis_Krystal_Komunikacija_DelavnicaDomov
Powered By GeekLog