Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/PeacehikerPotOkoliSveta36
Peacehiker - pot okoli sveta 36.del

sreda, 1. marec 2006 @ 05:18 CET

Uporabnik: Pozitivke

Čudež na bangalorskem letališču
25.2.2006 08:10
V ZRAKU

"Dobrodošli na letalu KingFisher, želimo vam prijetno izkušnjo!"

To je moj prvi polet s to letalsko družbo. Kingsfisher velja za eno najbolj luksuznih letalskih družb v Indiji. Imajo najnovejše modele letal, veliko prostora med sedeži celo v ekonomičnem razredu in zabavo med poletom. Prav tako imajo odlično izbiro lokalne kuhinje.

"Da, prosim. Dva pomarančna soka."
"Katero kosilo boste izbali, severno ali južno indijsko?" me je vprašala stevardesa. Imela ke tako čudovit nasmeh !
"Vegetarijansko, prosim."
"Hm, ali lahko dobim oba…?"

Čudež na letališču
Čudežno sem prejel letalsko karto od neznanca. Prejel sem brezplačno letalsko karto Bangalore-Delhi od slovenskega koordinatorja in zamudil letalo. Nekdo mi je potem na letališču kupil 11 tisoč rupij vredno karto za naslednje jutro.
Na konferenci ART OF LIVING
Naredil sem seminarje na Art Of Living in bilo je absolutno osupljivo !
Zgodovinski dogodek v Bangaloreju
Še nikdar prej v zgodovini se ni zbralo skupaj 2,5 milijonov ljudi iz 150 držav, da bi meditirali za mir. Bilo je tako mirno, da so cello policaji lahko plesali in meditirali.
Najbolj resen incident, ki se je zgodil med tridnevnim dogajanjem, je bilo to, da so ukradli nekaj čevljev in listnic, potovalnih torb (meni se je najbolj resna zdela kraja čevljev)

Zdravstvena konferenca v Delhiju
Prav tako sem se udeležil zdravlstvene conference v New Delhiju. Tam je bilo veliko priznanih znanstvenikov in zdravnikov, ki so trdili, da Sudarshan Kriya, meditacija, ki jo poučuje Sri Sri Ravi Shankar, dejansko zdravi RAK, prebleme v zvezi z MENOPAUZPO in nekaj drugih bolezni.

JEZUS UTELEŠEN V ŽIVI OSEBI
Sri Sri Ravi Shankar je najbolj osupljiva in ljubeča oseba ki sem jo kadarkoli srečal. Je tako ljubeča, modra in zabana oseba hkrati.
Feb 27, 2006 16:40
NEW DELHI

Včeraj zjutraj sem se udeležil ene najmočnejših meditacij v svojem življenju, pri Sri Sri Ravi Shankar. Med meditacijo sem čutil kot bi vzel drogo. Danes se počutim oredotočen in radosten.
Sem s prijateljico iz Hrvaške. Sva v New Delhiju in štopava na sever proti Reeshikesh, blizu Haridvar. Nameravava se udeležiti še enega tečaja Art of Living. Tudi Sri Sri bo tam ! Prepričal sem jo, da se je otresla vse pritljage in zdaj nosi zgolj malo torbico z zobno scetko in majico.

Peacehiker
www.peacehiker.com
peacehiker@gmail.com

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/PeacehikerPotOkoliSveta36Domov
Powered By GeekLog