Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Partnerstvo-Razumevanje-Ljubezen
Naučite se razumeti stvari, ki partnerici veliko pomenijo

torek, 10. januar 2017 @ 05:02 CET

Uporabnik: Pozitivke

Preverite, kako boste pustili pozitiven vtis na ljudi, ki so pomemben del njene okolice, in dosegli, da vas bodo tudi oni vzljubili!

Njene najboljše prijateljice
Če ste na začetku razmerja, bodo verjetno sumničave in vas imele za še eno zgubo, s katero njihova prijateljica izgublja čas. Zato poskusite pri njih pustiti dober prvi vtis. Pozitivni odnosi z njenimi prijateljicami vam lahko dajo vpogled v osebnost, želje, kot tudi preteklost vaše drage. V stiku z njimi ne bodite grobi, namrščeni ali odrezavi; bodite uglajeni, kavalirski, prijazni, vendar pazite, da ne izgledate zaigrano, ker boste s tem pridobili minus točke. Pokažite zanimanje do vsebin, o katerih se pogovarjajo; če ne znate sodelovati v pogovoru – aktivno poslušajte in postavite kakšno vprašanje. Spodbujajte njene odnose s prijateljicami in ohranjanje njihovih skupnih ritualov.

Njen nekdanji fant
Čeprav bi najrajši videli, da izgine z obličja Zemlje, njen bivši ostaja pomembna oseba v njenem življenju. Dokler je njen odnos z nekdanjo ljubeznijo v obliki prijateljskega stika, to dokazuje, da je čustveno zrela oseba, zato boste njenega bivšega morali sprejeti kot – sicer najbolj zoprn – ampak pomemben delček njene okolice. V pogovorih ne smete pokazati pretiranega ljubosumja ali zavisti. Poskusite nanj gledati le kot na njenega dobrega prijatelja in vzpostavite kolegialen odnos. Saj veste, sovražnika je dobro imeti blizu.

Njen hišni ljubljenček
Če ne marate živali ali nikoli niste znali ravnati z njimi, tega ne priznajte vaši ljubljeni, še posebej če ji njena razvajena mačka ali hiperaktivni maltežan pomeni vse na svetu. Ko se boste spoznavali z njenim ljubljenčkom, mu ponudite roko, da vas povoha. Bodite zviti – s sabo prinesite kak priboljšek. Pobožajte ga, povejte mu nekaj prijaznih besed, tudi če se vam pogovarjanje z živalmi zdi trapasto. Na ta način žival ne bo ljubosumna in vas ne bo dojemala kot grožnjo, najpomembnejše pa je, da bo vaša draga navdušena.

Njeni starši
Njeni odnosi z družino so za vas ključnega pomena, saj vas v primeru dobrih odnosov morajo pozitivno sprejeti. Njena družina vas bo vedno ocenjevala po svojih visokih standardih, česa ne smete vzeti preveč osebno. Očetje so vedno zaščitniški do svojih punčk, tudi ko te odrastejo. Če želite narediti vtis na njene starše, morate poznati osnovna pravila bontona, bodite spoštljivi in oblečeni priložnosti primerno. Ko bo tema pogovora postala vaša prihodnost in kariera, imejte vnaprej pripravljene dosegljive in konkretne cilje, kar se tiče študija ali (bodoče) službe. Resnico lahko malce olepšate, vendar se nikar ne zapletite v kompliciranih lažeh. Ko starše spoznate prvič, ne pozabite na šopek za mamo in vino za očeta. Čeprav se vam prinašanje darilc mogoče zdi staromodno, je pri spoznavanju staršev zelo učinkovito.

Vir: 24ur.com

3 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Partnerstvo-Razumevanje-LjubezenDomov
Powered By GeekLog