Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Park-Tivoli-Ljubljana-Carobni-Dan-2018
Čarobni dan v Parku Tivoli, 13. maja 2018

ponedeljek, 30. april 2018 @ 21:06 CEST

Uporabnik: Sonce

Čarobni dan v Parku Tivoli, 13. maja 2018

Čarobna paličica bo tudi letos obarvala stojnice, odrsko dogajanje in številne aktivnosti v Parku Tivoli,  v nedeljo, 13. 5. 2018. Dogodek bo na odru ponudil nastope slovenskih pevskih in plesnih ustvarjalcev, kot so Alenka Gotar, Regina, Ober Dixie Band, in ostali. Manjkalo ne bo tudi nastopov raznih klubov in društe in atraktivnih predstav - prihajajo namreč Dunking Devils in Muzikal Pepelka!

Otroci se bodo lahko cel dan zabavali in preizkušali različne aktivnosti: se povzpeli na plezalno steno, si ogledali razne predstave, se preizkusili v angleški abecedi - Alphabet fishing, se sprostili z otroško jogo, si zašivali svoj unikaten obesek za ključe in še mnogo drugega. Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji živali, saj na dogodku ne bo manjkalo tako konjev, kot tudi drugih štiri - in manj nožnih prijateljev.

Čarobni dan nosi tudi dobrodelno noto; v sodelovanju s klubi in društvi, ki bodo prisotna na Čarobnem dnevu, bomo omogočili obiskovanje izvenšolskih dejavnosti socialno ogroženim otrokom.

Pripravljamo pa tudi akcijo 1=1; v sodelovanju z različnimi turističnimi ponudniki iz Ljubljane in okolice vam omogočamo obiske in aktivnosti po ceni 1 odrasla vstopnica = 1 družina! Seznam in prijave na www.carobnidan.si.

Zanimivih aktivnosti bo veliko, zato pohitite in se brezplačne prireditve Čarobni dan udeležite od 10. ure dalje!


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Park-Tivoli-Ljubljana-Carobni-Dan-2018Domov
Powered By GeekLog