Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Orgazem_Zadovoljitev_Seks_Vrhunec
Večkrat je lepše

sreda, 12. september 2007 @ 05:02 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Ali menite, da ste edina ženska, ki ni še nikoli doživela večkratnega orgazma? Živite v zmoti!

Za številne ženske so večkratni vrhunci kot bonbonček: so sladki, opojni in nepozabni. Med njimi doživite ugoden občutek, včasih se celo zdi, da ste na vrtiljaku z vrhunci in spusti, z nekaj minutnimi premori, ki se končajo z novimi ekstazami.

Torej, moški, vsaka lepotica vrhunec doživi po svoje, v vsakem primeru pa jo morate povprašati o njenih željah. Če sanja o večkratnem užitku, ji ga skušajte pričarati. Kako, me sprašujete? Berite naprej.

Udobje je ključno. Da bo doživela noč vrhuncev, se mora popolnoma sprostiti. Ustvarite nepozabno seksi ozračje, s pomočjo katerega jo boste popeljali v vroče zadovoljstvo. Ne pozabite na čiste rjuhe, mehke blazine, soj sveč, nežne vonje ... Preden vaša ljubimka vstopi v spalnico, se oprhajte in obrijte, izključite telefon in, če je ljubica nova, odstranite fotografije bivših.

Naj se vse vrti okoli nje in njenega užitka. Dajte ji vedeti, da čas ni vaš gospodar, vaše potrpljenje se bo zagotovo obrestovalo. Če jo boste priganjali, se namreč ne bo mogla sprostiti, takrat pa lahko pozabite na njene večkratne užitke. Skušajte jo pripeljati do vrhunca, preden vstavite svojo ljubezensko mišico v njeno vlažno luknjico, naj bo vaše zadovoljstvo drugotnega pomena. In ne skrbite, ko se bo zasitila, pridete na vrsto vi. ''Ponavljalke'' so hvaležne ljubimke …

Če veste, kaj jo vzburja - na primer draženje ščegetavčka, bradavičk ali točke G - zgolj spreminjajte spolne položaje in tehniko. V primeru, da je vaše dekle doživelo orgazem, ko ste božali ščegetavček, lahko čez čas spet dražite klitoris, vendar poskusite pod drugačnim kotom in hitrostjo. Pripeljali jo boste do še vsaj enega mogočnega orgazma. Možno je tudi, da vaša izbranka po orgazmu ne bo želela stimulacije ščegetavčka, ker bo ta preveč občutljiv na dotik. Takrat se posvetite drugemu sladkemu mestu, da si ''opomore''. Pogovor med vročim seksom je seveda priporočljiv.

Ne pozabite – orgazmi so samo zanjo. Sama se bo odločila, ali si želi enega velikega ali pa več malih, cilj je njen užitek, ne vaše merjenje moške moči. Le poslušajte jo, če pa je vaša miška bolj sramežljiva, jo vprašajte, kaj si želi. Vzemite si dovolj časa in množični orgazmi bodo tu!

Naj se igra z vami!

Punce, brez skrbi se prepustite fantazijam. Če vas vzburja misel na zvezane roke in prevezo čez oči ali pa vam je strašno seksi tisti poštar Marko, ni nič narobe, če ga med ljubljenjem s svojim frajerjem potihoma povabite v svojo posteljo.Globoko vdahnite, saj zadrževanje diha preprečuje dovod kisika v mišice, takrat pa so možnosti za vrhunec večje. Obnašajte se, kot da je že tukaj – če boste stiskali mišice in krožili z boki, bo veliki ''O'' prišel prej.

Ne prepustite se rutini. V različnih položajih so na ''udaru'' drugačne točke. Pustite mu, naj se igra s ščegetavčkom, ki je najbolj občutljiv del ženskega telesa. Baje lahko le polovica žensk orgazem doživi zgolj s penetracijo.

Medtem ko njeno telo počiva po vrhuncu, se ji povsetite, poljubljajte jo ter jo dražite z jezikom in nežnimi dotiki. Razvajajte jo s sladkimi besedami, povejte ji, kako čudovita je, ko doživi orgazem, kako neverjetno lepo je njeno telo, skratka ne varčujte s pohvalami. Čimbolj seksi se bo počutila, tem bolj se bo sprostila za naslednje dogodivščine. Če jo boste spremenili v ''ponavljalko'', bodo kmalu sledile nove posteljne igrice. In srečno bosta seksala do konca svojih dni ...

Za vsak slučaj kupite vibrator. Če se ne znate sami zadovoljiti, ne morete pričakovati, da vas bodo znali drugi.
24ur.com

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Orgazem_Zadovoljitev_Seks_VrhunecDomov
Powered By GeekLog