Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Ogrozanje-Zveze-Zenska-Razmerje
Stvari, s katerimi ženske ogrožajo zveze

sreda, 5. avgust 2015 @ 05:02 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Če je vse tako, kot bi moralo biti, je ljubezen lahko zelo preprosta stvar, a seveda je vse odvisno od dveh oseb. Kdo zapleta in kdo si želi rešitve?

V dolgoletni zvezi so vedno potrebni kompromisi, slej kot prej se srečamo s tem problemom. Kdo bo popustil in kdo bo sprejel nekaj novega, drugačnega. Ko partnerji niso pripravljeni na kompromise, med zaljubljencema nastaja vedno večji prepad in kmalu je veza obsojena na propad. Spodaj vam predstavljamo stvari, ki jih ženski že od začetka veze ne marajo na ženskah.

Otročje obnašanje
Če se ženska obnaša zelo otročje in je občasno ihtava tudi za najmanjše stvari, se moškemu s tem preprosto ne da ukvarjati. Želijo si dekleta, s katerim lahko normalno komunicirajo in načrtujejo stvari brez zapletov. Poleg tega ga najbolj skrbi, kako se bo dekle obnašalo v družbi njegovih prijateljev.

Ko ne more živeti brez moškega
Dekleta, ki nikoli niso samska in si nenehno želijo biti v vezi, moškim niso privlačni. Zdi se jim, da imajo preveč potreb in se bojijo, da jih bodo zadušile s svojo nenehno prisotnostjo. Bog ne da, da se takšno dekle s partnerjem ne bi videlo dva dni.

Negotovost
Nihče ne mara nesamozavestne in negotove osebe, ki nenehno išče pozornost in potrditev. Takšna oseba je hitro sumičava in čim gre partner na zabavo s prijatelji, je ta bombardiran s klici in sporočili, kje je, s kom je, kaj dela in podobno.

Ne zanima je šport
Čeprav dekleta mogoče ne zanima njegov najljubši šport, so moški hvaležni, če imajo vsaj posluh za to. Torej, da ga pustijo, da v miru pogleda tekmo, da obišče tekmo prijatelja in da med tekmo ne posluša, da se ona dolgočasi ali da je na drugem programu sipatična romantična komedija, ki »mu bo zagotovo všeč«.

Govori o bivšem fantu. Še vedno.
Nihče, tako ženske kot tudi moški, nočejo poslušati o nekdanjih partnerjih, sploh pa, če se jih primerja z njimi.

Vir: zurnal24.si/

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Ogrozanje-Zveze-Zenska-RazmerjeDomov
Powered By GeekLog