Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Odprava-Brazgotin-VI-DA-Studio
Brazgotine je možno popolnoma odpraviti!

torek, 6. november 2018 @ 17:15 CET

Uporabnik: Pozitivke

Brazgotine je možno popolnoma odpraviti!

Brazgotine mnogim predstavljajo lepotno napako na telesu, včasih pa to tudi vir zdravstvenih težav, zato je njihova pravočasna in pravilna nega nujno potrebna.

Nastanejo  lahko na koži, lahko pa tudi v notranjosti tkiva in so očem nevidne.

Brazgotine je potrebno mazati in masirati s kremami za nego brazgotin.

Po vsakem operativnem posegu ali poškodbi se prične regeneracija tkiva. Slednja lahko v nekaterih primerih povzroči nastanek manjših ali večjih brazgotin, pri čemer lahko proces brazgotinjenja traja tudi do poldrugega leta. Da bi vplivali na ta proces, si na poškodovani del takoj po operaciji nanašamo naravno kremo za mehčanje brazgotin. S kremo masiramo brazgotino toliko časa, da se nič več ne vidi zlepljenost kože in podkožja in da ni več rdečine na koži. To pomeni, da ni več nobene sledi brazgotine na koži.

Za hitrejše rezultate uporabimo še silikonski obliž. Svetujemo uporabo najkvalitetnejših silikonskih obližev za brazgotine z aktivnimi učinkovinami, ki hkrati mehčajo brazgotino in delujejo kot kompresija.

Nad brazgotine v dveh korakih:

1.Z naravno kremo Cosmerba Rjava/Renaisance ali Venobis Sensitive Intense. Z masiranjem brazgotine z omenjenima kremama brazgotino zmehčamo. Kremi vsebujeta samo naravne, organizmu prijazne sestavine (prave kombinacije eteričnih olj in ostalih sestavin v pravem razmerju), ki se vpijejo v kožo in delujejo tudi globinsko. Torej vplivajo na mehčanje tako zunanjih kakor notranjih brazgotin. Kremi negujeta sveže, stare in 'dvignjene' (hipertrofične) brazgotine.

Kremi sta negovalni, terapevtski in energijsko prevodi po meridianih. Izkušnje mnogih uporabnikov kažejo, da z uporabo omenjenih krem dosežemo vizualno boljši videz brazgotin, odstranijo pa se tudi energijski zastoji, nastali kot posledica brazgotin ter izravnajo tako imenovane motnje energijskih tokov. Energijsko prevodne kreme v akupunkturnih točkah uravnavajo ali sproščajo pretok energije. Delujejo terapevtsko.
Energijski princip izvira iz kitajske medicine, ki je že pred več kot tisoč leti spoznala, da zastoji na meridianih povzročajo tudi organske motnje. Pri poškodbi ali obolenju je pretok energije po meridianih moten, zato ga je potrebno ponovno uravnavati. Energijsko prevodne kreme zmanjšujejo oz. odpravljajo zastoje površinskega in globinskega pretoka energije, ki so nastali zaradi poškodbe ali obolenja. Prizadeti del zato hitreje okreva.

2. S  silikonskim obližem GelSmart. Obliž deluje tako, da ob pritisku na brazgotino odvzame koži kisik in s tem prepreči rast brazgotine – deluje kompresijsko. Vsebuje pa tudi aktivne sestavine (vitamin E, olivno olje in olje grozdnih pešk), ki se postopoma sproščajo v brazgotino in s tem:
- izboljšajo videz nove ali stare brazgotine
- pomagajo zmehčati, izravnati in odstraniti brazgotino
- preprečujejo nastajanje brazgotin, če se uporabi takoj, ko je manjša zatrdlina na brazgotini (npr. takoj po odstranitvi šivov)
Obliž je samolepilen, za večkratno uporabo (opranega ponovno namestimo na brazgotino). Odrežemo ga na velikost brazgotine in enostavno namestimo na kateri koli del telesa. Klinične raziskave kažejo, da se videz brazgotine ob redni vsakodnevni uporabi izboljša do 85-odstotno. Obliž je dermatološko testiran in hipoalergen.

Brazgotino večkrat na dan namažemo in masiramo s kremo Cosmerba rjava ali Venobis Sensitive Intense. Ponoči pa na brazgotino namestimo še silikonski obliž.V VI-DA Studiu izvajajo tudi
strokovno terapijo svežih in starih brazgotin že 23-leto.
Cilji terapije so: zmanjšati preobčutljivost, zmehčanje brazgotine, izboljšanje estetskega videza brazgotine, preprečiti oz. zmanjšati kontrakture...
Terapija brazgotine obsega: masažo brazgotine, informacijo o uporabi silikona in kreme, 'obsevanje' predela in po potrebi računalniška terapija.
Pri obisku dobite tudi navodila, kako vplivate na mehčanje brazgotine tudi sami doma.

Komentarji strank:
Marion W:. Kmalu po operaciji ščitnice mi je terapevt svetoval kremo za brazgotino Venobis. Navdušen sem, ker je po kratkem času brazgotina že skoraj nevidna. Priporočam jo tudi drugim.

Ruth W:. Po carskim rezu sem imela brazgotino. Pričela sem uporabljati kremo Venobis vsaj dvakrat na dan. Po dveh mesecih je še komaj vidna.

Luzia O:  Sem zdravnik specialist kirurgije in od leta 2008 vodim lepotni center. Izvajamo estetsko medicino. Venobis Energetik kreme cenim predvsem pri zdravljenju brazgotin. Bolniki poročajo o prijetnem občutku. Vidim pozitiven učinek Venobis krem na brazgotinah. Zlasti je presenetljivo, da skoraj ne nastajajo keloidi, če se krema redno uporablja in v zgodnji fazi.

Horst L:. Pri svojem delu kot maserke v rehabilitacijskem centru opažam pozitiven učinek Venobis energijske kreme na brazgotine. Krema pomaga, da se brazgotinsko tkivo zelo dobro prekrvavi. Napetosti skoraj popolnoma izginejo. Pogosto vidim, da so brazgotine komaj vidne že v dveh tednih.


Pred uporabo


En teden kasneje po uporabi kreme Sensitive Intense…

Dva tedna po odstranitvi šivov na dojki sem začela uporabljati vašo kremo in obliže ScarCare. Po štirih mesecih je brazgotina skoraj nevidna. Če bi to vedela že po prvi operaciji dojke, bi mi bilo dosti lažje, saj so te brazgotine vidnejše že dalj časa. Kljub temu pa tudi te z vztrajnim mazanjem z vašo kremo in uporabo silikonskih obližev počasi izginjajo.
S. Z.

Pri 36ih letih sem prvič dobila akne po licih in bradi. Več mesecev se je stanje slabšalo, koža je bila srbeča in rdeča. Kar mi je predpisala zdravnica, ni pomagalo, tudi kozmetičarka ni našla učinkovite rešitve. Izgled kože se mi je zelo poslabšal tudi, ker sem mozolje praskala. Počasi se je koža spreminjala v vijolično in zabrazgotinjeno. Potem sem poskusila z vašimi silikonskimi obliži in že po prvi uporabi je bil občutek na koži zelo dober, koža zmehčana in nahranjena. Obliže sem uporabljala izmenično z vašo ognjičevo kremo in koža se je hitro popravila. Vmes so mi postavili ginekološko diagnozo (endometrioza), ki je bila razlog hormonskega neravnovesja in mojih aken. Koži torej ne bi mogla pomagati drugače kot lajšati posledice. Obliži so odlični, če bi iz njih obstajala maska za obraz, bi bila nočna regeneracija kože za ženske lahko popolna ;) VI-DA studio d.o.o.
www.vidastudio.si/si


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Odprava-Brazgotin-VI-DA-StudioDomov
Powered By GeekLog