Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Obsevanje-Kemoterapija-London-Pomoc
Mamica potrebuje le kontakt

četrtek, 23. januar 2014 @ 22:17 CET

Uporabnik: Sonce

Pošiljam vam pismo mamice,če ji lahko kdo pomaga z nasvetom. Lahko ji pišete na njen mail andrejagalun83@gmail.com , ali jo pokličete na telefon: 040 234 177

"Ker sem se z vami prvič srečala na HEMATO oddelku, preden sem se vključila v društvo se obračam na vas. Sem mamica 3,5 letne hčerke Lare, ki se že od lanskega novembra zdravi za nevroblastomom. Za nama je že vsa kemoterapija, operacija, presaditev kostnega mozga, a čaka naju še ponovna operacija, a to bodo izvedli na neki kliniki v Londonu, za tem naju čakajo še obsevanja.

Na vas se obračam v upanju, če mi lahko pomagate priti v stik s kakšnim od staršev, ki se je že srečal s tako diagnozo oz. da je bil otrok tudi operiran v Londonu. Ravno danes sem izvedela, da je zdravnik operacijo potrdil v mesecu juliju.

Na začetku mi je bilo rečeno, da bova v London imele spremstvo z zdravnikom, a sedaj to zaradi recesije odpade, kar pomeni da greva sami. Malce me je strah, pa še angleško zelo slabo govorim. No, skratka obračam se na vas, če mi lahko posredujete kakšen kontakt.

Že vnaprej najlepša hvala za vaš trud.

Mamica Andreja"

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Obsevanje-Kemoterapija-London-PomocDomov
Powered By GeekLog