Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Objem-Bozanje-Boki-Pas-Hrbet
Njegov objem razkriva, kaj čuti do vas

nedelja, 1. oktober 2017 @ 05:02 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Kaj pomeni, če vas objame okoli pasu in kaj, če vas objame, ko stoji za vami.

Objem od zadaj
Ko stoji za vami, vas objame pod prsnim košem. Čeprav vam tega morda še ni povedal, ste lahko prepričani, da se je zaljubil v vas. Vaše telo je pokril s svojim, lahko se naslonite nanj … Občutek enosti je v tem položaju zelo močan. "S tem, ko je prekril vaš hrbet, vam želi povedati, da vas varuje,“ pravi strokovnjakinja za telesno govorico Patti Wood. "Poleg tega vam tako kaže svojo moškost – svojo moč in prevlado,“ je še dodala. Profesor Chris Blazina pa opozarja, da obstaja ena izjema. Če vas vedno tako objame, je to lahko znak, da si želi vaše bližine, a meni, da ste zanj nedostopni. "Z izogibanjem objema, v katerem bi si zrla v oči, kaže, da ga skrbi, da vas ne privlači.“

Božanje
Med objemom vas narahlo boža po hrbtu. Do vas goji močna čustva. Hrbet je zelo ranjiv del telesa. Ne vidite ga, zato so dotiki na tem mestu lahko zelo razburljivi. Blazina meni, da božanje po hrbtu nakazuje moško željo po tem, da vas varuje in neguje. "Božanje ima seksualni ritem, zato ga bo to vzburilo.“Janine Driver, predsednica ameriškega inštituta za telesno govorico, pa pravi, da je tovrsten objem lahko znak, da si takšnega objema želi tudi sam, to še zlasti velja v primerih, ko je žalosten ali ima skrbi.

Trepljanje
Med objemom vas potreplja po zgornjem delu hrbta. V najslabšem primeru takšen objem pomeni, da ga spolno ne privlačite. "Tako moški objemajo svoje prijatelje. Če vas partner pogosto tako objema, se vaša zveza ne poglablja,“ je povedal Blazina. Če pa so takšni objemi redkost, si lahko oddahnete. Verjetno je le z mislimi nekje drugje.

Objem okoli bokov
Objame spodnji del vašega telesa in vas potegne k sebi. Želi si vas. Objem, pri katerem se dotika spodnja dela telesa, nakazuje na željo po spolnosti. Nižje, kot so njegove roke, bolj si z vami želi spolne združitve. Strokovnjaki za telesno govorico pri tem še poudarjajo, da bodite pozorni tudi na to, ali se vaši glavi dotikata. Če se, to pomeni, da bi rad, da se njegove misli združijo z vašimi in je pripravljen na zvezo.

Vir: zurnal24.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Objem-Bozanje-Boki-Pas-HrbetDomov
Powered By GeekLog