Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Obcutek-Bambusa-Na-Vasi-Kozi
Prijeten občutek bambusa na vaši koži

sreda, 11. maj 2016 @ 05:05 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Prijeten občutek bambusa na vaši koži

Bambus ima mnoge prednosti pred drugimi prejami, zato ga lahko zagotovo imenujemo za kralja med tkaninami. Čeprav kot rastlina s svojo vitkostjo in preprostostjo ne daje vtisa kraljevskosti, pa je spodnje in drugo perilo, izdelano iz njegovih vlaken, s takšnimi lastnostmi, da ga svoji koži morate privoščiti.

Bambus je hitro rastoča trajnica iz družine trav, popolnoma samonikla rastlina, ki za svoj obstoj ne potrebuje kemikalij, pesticidov ali mineralnih gnojil. Posledično omogoča izdelavo odličnega naravnega materiala, iz katerega nastajajo nadvse udobna oblačila. Ustvarja svojstven občutek na koži, razvaja naše čute, ob tem pa deluje antibakterijsko, termoregulacijsko in zračno.

ZUJA iz okolice Kranja je prvo slovensko podjetje, ki je razvilo material iz bambusovih vlaken. Pri svoji proizvodnji ostajajo zvesti naravnemu bambusu brez dodatka barvil, s čimer so se zapisali med svetovne novosti. Izvorno bež barvo poživijo z različnimi dodatki čipke in kreativnimi kroji, s katerimi postane vaše spodnje perilo izjemno elegantno. Pravkar je dostopna tudi že NOVA, TRENDI KOLEKCIJA 2016!

V šivalnici ZUJA nastajajo unikatni kosi iz bambusove preje, prežeti z ljubeznijo in občutkom rok, ki so v teh kreacijah prepoznale svoje poslanstvo. Njihovo predanost in harmonijo boste čutili, ko boste ZUJA izdelke nosili. Zuja oblačila združujejo stik z naravo, občutek za modo ter odgovornost do okolja in vašega zdravja.


Bambusova tkanina se ponaša z mnogimi presežki, primerjaje z drugimi vlakni:

ZUJA – nadvse udobno, zdravo in naravno ter zapeljivo spodnje perilo

Izredno udobje bambusa si lahko zagotovite v okviru širokega asortimana spodnjega perila ZUJA - dostopni so tudi že prvi kosi najnovejše kolekcije, ki prinaša še več ugodja in elegance.

Med ženskim spodnjim perilom lahko izbirate med bambus hlačkami brazil string, tanga, višjimi spodnjimi hlačkami, tudi takšnimi s čipko, klasičnimi in brazil boksaricami. V ponudbi so tudi spodnje majice string, s čipko in širokimi naramnicami ter nedrčki, pižame, spalne srajce in bodyji s strukturo, ki omogoča nošnjo kot vrhnje oblačilo,...Bogata je tudi moška kolekcija spodnjega perila bambus ZUJA – od spodnjih majic brez rokavov, s kratkimi in dolgimi rokavi, do spodnjih hlač slip in oprijetih boksaric.

Bambus ponudba Zuja zajema tudi izbrane vrhunske športne artikle, ki ste jih lahko skupaj s spodnjim perilom Zuja občudovali od 11. do 13. marca na sejmu Altermed v Celju, kjer so bili izdelki Zuja prezentirani v živo. Po besedah proizvajalca so mnogi obiskovalci njihovega razstavnega prostora izjavili, da so se sejma udeležili izključno zaradi nakupa ZUJA oblačil.

Prejeli so tudi mnoge pozitivne izjave strank, ki so z bambus perilom zelo zadovoljne. Predstavitev produktov si lahko ogledate in opravite nakup v spletni trgovini
Zuja www.zuja.si.

Bambusova vlakna ZUJA so lepo zaobljena, mehka in gladka na otip ter z ohranjenim naravnim bež odtenkom. Krasi jih svili podoben lesk, njihova porozna površina, pa omogoča tudi zračnost in visoko vpojnost - v idealnem razmerju za prijeten občutek na koži, tudi takšni, ki velja za posebej občutljivo.

Izdelki so izdelani skladno z visoko kakovostnimi zahtevami standarda ISO 9000 in ISO 14000. Podjetje ZUJA je tudi prvo podjetje v Sloveniji in med prvimi v svetu, s ponudbo produktov iz 90 % bambusa, kar je mnogo višje od običajne 60 % vsebnosti in to brez dodanih barvil.

Spodnje perilo BAMBUS ZUJA >>
Športna oblačila BAMBUS ZUJA >>

www.zuja.si


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Obcutek-Bambusa-Na-Vasi-KoziDomov
Powered By GeekLog