Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Nezvestoba-Varanje-Ljubezen-Spolnost
Naučite se prepoznati znake nezvestobe!

nedelja, 29. november 2009 @ 05:02 CET

Uporabnik: Pozitivke

Nezvestoba je pereč problem. Mislite, da poznate in bi prepoznali znake, da vas partner vara? Kateri so ti znaki?
Nezvestoba ima mnogo obrazov, pa vendar imajo vsi ti obrazi neke skupne poteze.
Tri glavne poteze so: spremenjena želja po spolnosti in obnašanje med rjuhami, nenavadna sprememba navad in rutine, zmedeni znaki nezvestobe.

Kakšni so znaki nezvestobe?
1. znak nezvestobe: Spremenjena želja po spolnosti. Spolnost je pomemben dejavnik vsakega zadovoljnega partnerstva. Spremembe v spolnosti se kažejo na dva načina. Tisti, ki vara, lahko na začetku varanja iz občutka krivde ali strahu, da bi bil odkrit, poveča tudi spolnost s svojim partnerjem.

Kmalu po začetku pa se lahko pojavi izogibanje spolnim odnosom s partnerjem. Tudi temu lahko botruje krivda in strah, da bi partner ugotovil spremembe v obnašanju pred, med in po odnosu

2. znak nezvestobe: Človek, ki vara, bo skoraj gotovo v manjši ali večji meri spremenil svoje navade, rutino. Do tega pride, pa tudi če se oseba še tako trudi, da bi to preprečila, saj je skoraj nemogoče, da ne bi. Sprememba navade, ki je precej lahko ugotovljiva, če vsaj malo poznate partnerja, je povečana uporaba telefona in interneta čisto brez pravega razloga. Največkrat, ko misli, da je varen pred vami. Posledično je tudi skrivanje telefona, zapuščanje prostora, ko zazvoni telefon ali prekinitev pogovora, ko vstopite. Porabi več denarja, kot ga je prej. To je sploh lahko ugotoviti, če imata skupen bančni račun.

3. znak nezvestobe: Tretja poteza se kaže v drobnih stvareh, ki jih ne morete opredeliti, pa vendar veste, da vam nekaj »smrdi«, samo ne veste točno kaj. Temu bi lahko rekli kar zanašnje na sedmi čut. Vendar je s sedmim čutom ponavadi en problem. Ni oprijemljiv. In ker ni oprijemljiv, ga potisnemo v pozabo.

Začuda vam prepusti prepir. Izogibajo se prepirom, saj bi jih le-ti lahko razkrili. Nenadno zanimanje za vas, obračanje pozornosti na vas. Pogovor se pogosteje vrti okrog vas in kaj ste vi počeli. Oseba, ki vara, je s podatki precej skopa. Izogiba se vprašanjem, se pa zato veliko bolj ukvarja s svojo zunanjo podobo.

Sumite, da vas partner vara?


Če sumite, da vas partner vara, se poskusite prej resnično prepričati, ali so vaši sumi utemeljeni, saj se vsekakor lahko tudi motite. Če neupravičeno pokažete partnerju nezaupanje, lahko naredite veliko nenadejane škode. Obtožba varanja ni lahka.

Sicer pa prepoznavanje varanja ni najtežja stvar. Najtežje si je priznati, da smo prevarani.

Vir: 24ur.com

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Nezvestoba-Varanje-Ljubezen-SpolnostDomov
Powered By GeekLog