Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Navade-Seks-Napaka-Problem
Šest napak, ki jih delate po seksu

četrtek, 11. junij 2015 @ 05:02 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Nekatere navade, ki jih imajo ljudje, ko končajo s seksom, lahko zelo negativno vplivajo na vašega partnerja.

Če imate spolne odnose redno ali malo manj redno, ljudje velikokrat delajo določene napake, ki partnerja ali partnerico hudo prizadenejo. Ljudje imajo različne navade, za katere morda sploh ne pomislijo, da so problematične, ki lahko negativno vplivajo na odnos.

Zaspite
Vsi vemo, da je po dobrem seksu vedno prijetno sladko zaspati, a vseeno, temu se je bolje izogniti. Sploh potezi, da se po seksu takoj obrnete in padete v globok spanec, ne da bi se pred tem malo posvetili partnerju ali partnerici. S tem uničite čar intimnosti, ki sta jo ravnokar doživela in marsikoga zmoti, da temu ne sledijo objemi in poljubčki. Mnogi se strinjajo, da ni vse v strasti, da je nekaj treba vložiti tudi v sam odnos.

Tek v kopalnico
Veliko ljudi takoj po seksi teče pod tuš. S tem boste dali vtis, da se vam partner gabi in da bi se radi čim prej znebili vseh "sledi zločina“. Četudi sta se oba preznojila in vam morda ni prijetno, se raje stisnite k partnerju in uživajte v trenutku. Za tuširanje bo še prišel čas.

Vzamete telefon
Prva stvar, ki vam pade na pamet po divjem seksu je to, da primete telefon in nekoga pokličete ali brskate po socialnih omrežjih? Mar ne morete počakati? To je čas za vaju in v takšnih trenutkih se raje posvetite osebi poleg vas.

Spita posebej
Nekateri pari spijo v ločenih posteljah ali celo ločenih spalnicah. Dovolite si vsaj malo nežnosti in prijetne intime – delite posteljo vsaj eno noč, morda pa vama ne bo tako grozno.

Pripeljete otroke v posteljo
Veliko žensk ima navado po seksu v posteljo prinesti otroke, da bi skupaj spali kot družina. Ne delajte tega. Naj bodo otroci v svoji sobi in v svoji postelji, vidva pa se vsaj eno noč posvetita eden drugemu.

Hitite v kuhinjo po hrano
Če takoj po seksu tečete v kuhinjo po prigrizek svojemu partnerju na nek način sporočate, da ste komaj čakali, da bo vsega konec, ker ste tako zelo lačni. Naj lakota še malo počaka!

Vir: zurnal24.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Navade-Seks-Napaka-ProblemDomov
Powered By GeekLog