Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Naravno-Bivanje-Oblacila-Cellbes
Cellbes oblačila za naravno bivanje

sreda, 4. december 2013 @ 05:02 CET

Uporabnik: Sonce

Cellbes oblačila za naravno bivanje 

Ko se odločimo za bolj naravni in zdrav način življenja, začutimo med drugim tudi željo, da bi svoje telo odevali v kar se le da naravne materiale. Opazimo, da se bolje počutimo, ko smo oblečeni v naravne tkanine in ne umetne. S tem da v trgovinah ni tako enostavno najti 100 % čistega blaga, brez dodatkov elastana ali drugih umetnih vlaken. Še posebej, če bi želeli izbrati prijeten kroj, z lepim vzorcem, v katerem bi se počutili urejeno.

Svoje poslanstvo tako opravlja že 3 leta CELLBES trgovina, ki omogoča prav takšne kombinacije: veliko kosov 100 % naravnih tkanin, zanimivih in unikatnih krojev, ob tem pa tudi privlačnih poslikav, ki poudarijo posebnost obleke. Mnogi produktov CELLBES morda še ne poznate, a boste veseli, da ste jih odkrili. Po ugodnih cenah boste med njihovimi policami našli mnoge stvari zase: oblačila, obutev, spodnje perilo, kot tudi dekorativne dodatkov za vaš dom, z velikim poudarkom na naravnih tkaninah.

CELLBES je sistem kataloške prodaje, ki je danes, ko nam primanjkuje časa, več kot dobrodošel. Omogoča vam odločitev o nakupu, ob prebiranju slikovno predstavljenih produktov, v miru vašega doma. Prihrani vam lahko marsikateri obisk prepolnih in nemirnih trgovskih centrov.

Ko se odločite za naročilo, pa lahko le-tega oddate preko spleta, telefona, sms-a ali po klasični pošti. Preberite v nadaljevanju tudi o veliki NAGRADNI IGRI, ob prvem naročilu preko spleta ali telefona in navedbi ustrezne kode.

Ponudbo je mogoče pregledate tudi preko internetne strani, ob ustreznih navodilih pa tudi preverite katera številka bo za vas ustrezna. Vaše naročilo je ob tem v vsakem primeru brez tveganja – plačate namreč le tiste obleke, ki jih boste obdržali, vse ostale pa brezplačno vrnete nazaj v CELLBES trgovino.


Ker je še vedno najlažje pregledovati ponudbo v tiskanem katalogu, lahko
KATALOG jesen/zima 2013 brezplačno naročite na tej strani:  
http://www.cellbes.si/narocilo-kataloga-7638%20?utm_source=NL&utm_medium=web&utm_campaign=AW2013_POZ

POMEMBNO OB PRVEM NAKUPU!!
Če boste naročilo oddali preko telefona ali spleta do 8.12.2013 in ob tem navedli kodo CEP2013, bo vaše naročilo brez stroškov kataloške prodaje. Ob tem sodelujete tudi v NAGRADNI IGRI, v okviru katere bodo trije izžrebani kupci, ki so uporabili navedeno kodo, prejeli povrnitev celotne vrednosti nakupa.

V katalogu CELLBES najdete vseh vrst oblačil, različnih krojev, primernih za različne situacije. Med njimi, kot omenjeno prevladujejo naravni materiali, ob tem pa  niso izvzete niti majhne niti velike konfekcijske številke. V kolikor je vaša številka 34 boste v katalogu našli obleko zase, prav tako pa so v ponudbi privlačni in modni kroji tudi za močnejše postave, vse do številke 64.


Prijetno vas bo presenetila tudi ponudba z dekorativnimi dodatki za vaš dom, kjer tudi prevladujejo naravni materiali s stilom, ki bo povzdignil vaš prostor. Prijetne kombinacije okrasnih zaves, blazinic, manjših preprog in brisač, vse v enakem stilu ali v stilih, ki se lahko prijetno kombinirajo. Ob tem naj ne pozabimo tudi na privlačne, prav tako iz naravni materialov, posebej lepe posteljnine.

V katalogu vas bodo nagovorili tudi prijetni kosi oblačil za vaše najmlajše, ob tem pa je ponudba zaokrožena tudi s predlogi za moške, s športnimi in tudi elegantnimi kosi obleke.
Tiskan KATALOG lahko brezplačno naročite na tej strani:
http://www.cellbes.si/narocilo-kataloga-7638%20?utm_source=NL&utm_medium=web&utm_campaign=AW2013_POZ

ob tem ne pozabite na kodo CEP2013, ki vam ob naročilu do 8.12.2013, preko spleta ali po telefonu,
omogoča naročilo brez stroškov kataloške prodaje - ob tem sodelujete tudi v nagradni igri, ki bo trem izžrebanim povrnila celoto vrednost nakupa.

Rezultate nagradne igre bomo objavili na spletni strani www.pozitivke.net.

www.cellbes.si


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Naravno-Bivanje-Oblacila-CellbesDomov
Powered By GeekLog