Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Naravni-Produkti-Narava-Izdelki-FAVN
Izgubite se v deželi naravnih pripravkov

ponedeljek, 4. december 2017 @ 07:43 CET

Uporabnik: Sonce

Izgubite se v deželi naravnih pripravkov

...kjer boste lahko odkrivali zgodbe narave in neprecenljive izdelke, ki nam jih podarjajo zelišča in druge rastline v obliki eteričnih olj, mazil, balzamov, v zeliščnih kapljicah, oljih in maslih za nego.

Pred kratkim je namreč zaživela prenovljena spletna stran podjetja FAVN. Na njej vas čaka še večja ponudba odličnih produktov iz narave, v katerih so rastlinski izvlečki pretopljeni v mnoge različne pripravke, s katerimi si lahko olajšate marsikatero težavo, olepšate sproščujoče trenutke ali poskrbite za več aktivne energije. Z njihovimi izdelki so rešitve iz narave vedno na dosegu vaše roke.

Da je ponudba popolna, pa vam podjetje Favn omogoča tudi vpogled v certifikate določenih izdelkov, s čimer vam še dodatno potrjujejo svojo odgovornost do vašega zdravja in zavezanost naravnemu.

Prenovljena spletna stran www.favn.si ponuja več kot 80  resničnih izdelkov z izvlečki zelišč in drugih plodov. Opravite lahko tudi enostaven nakup produktov brez predhodne registracije. Vsak nakup vam prinaša tudi 10 % dobropisa, ki se pripiše na vaš račun in ga lahko izkoristite ob naslednjem nakupu!

Stran je v osnovi razdeljena na TERAPEVTSKE IZDELKE, IZDELKE ZA NARAVNO NEGO in ETERIČNA OLJA. Med izdelki za naravno nego bomo tokrat predstavili legendarno ARGANOVO OLJE iz Maroka ter BIO KAKAVOVO MASLO. Oba produkta sta opremljena tudi z ustreznim certifikatom, ki je izpostavljen direktno ob predstavitvi olja in masla. V nadaljevanju pa pobližje spoznamo tudi eksotično eterično olje Neroli ter olje črnega popra.


ARGANOVO OLJE iz MAROKA, kot sinonim za lepoto in mladost


Arganovo olje se pridobiva iz arganovih dreves, ki rastejo le na določenem delu Maroka. Zanje velja, da so nekaj izrednega in naj bi imela sposobnost obnove tudi nekaj let po tistem, ko drevo dejansko odmre. Leta 1999 so bila iz strani UNESCA razglašena celo za svetovno dediščino, splošno pa velja prepričanje, da je prav zaradi arganovega olja koža maroških žena in deklet tako naravno lepa in sijoča. 

V kolekciji FAVN je arganovo olje iz Maroka 100 % naravno in hladno stiskano iz jedrc argana. Velja za olje najvišje kvalitete in je uporabno tako za nego kot tudi za prehrano.

Olje ohranja naravno lepo polt, preprečuje gubice in staranje kože – je eliksir mladosti za vašo kožo, ki bo z arganovim oljem tudi dobro zaščitena pred prostimi radikali iz okolja.

Olje je edinstveno: ni mastno in že kapljica olja zadošča za npr. odlično nego kože pod očmi.

Preberite več o OLJU ARGANA in preglejte BIO CERTIFIKAT >>


BIO KAKAVOVO MASLO s poreklom iz SLONOKOŠČENE OBALE

V kolikor želite ob negi kože uživati v vonju čokolade je kakavovo maslo vaša prava izbira. Odlično je v aromaterapevtski praksi in nepogrešljivo pri negi kože, ki potrebuje posebno pozornost, zato ga lahko uporabite tudi pri pripravi domače kozmetike in doma pripravljenega mila.

Čisto kakavovo maslo FAVN je BIO kvalitete - 100 % naravno, pridobljeno iz kakavovih semen zgolj s postopkom stiskanja, brez posredovanja kemičnih snovi in nenaravnih postopkov. Posledično se v maslu ohranijo vitamini in hranljive snovi.

Ker je trše strukture, ga je pred uporabo potrebno omehčati v vodni kopeli. Za lažjo uporabo se v lončku nahaja v obliki opilkov oz. peletov.

BIO KAKAVOVO MASLO s pripadajočim BIO CERTIFIKATOM >>


NEROLI in ČRNI POPER iz Tunizije in Indije

Eterični olji NEROLI in ČRNI POPER sta z odličnimi nasprotnimi učinki delovanja. Med tem, ko je olje Neroli pridobljeno iz nežnega belega cveta in deluje pomirjujoče ter pomaga proti nespečnosti in glavobolom, pa eterično olje črnega popra ogreje s svojim ognjem, povečuje energijo ter v masaži deluje na izboljšan mišični tonus, na prostor ima tudi razkuževalni učinek in vzpodbuja imunski sistem.

Olji se odlično dopolnjujeta tudi z drugimi eteričnimi olji iz FAVN kolekcije:

Eterično olje NEROLI se ujema z eteričnim oljem GERANIJE, SIVKE, JASMINA, VRTNICE, GRENIVKE, BERGAMOTKE, LIMONE, POMARANČE, RIŽMARINA, SANDALOVINE in ILANG-ILANGA. Eterično olje ČRNEGA POPRA pa odlično sodeluje z eteričnim oljem ŽAJBLJA, MUŠKATNE KADULJE, BOSVELIJE, BERGAMOTKE, PALMAROSE, z oljem NAGELJNOVIH ŽBIC, s SIVKO, BRINOM in LIMONO.

100 % naravni eterični olji prihajata iz Tunizije (eterično olje NEROLI) in Indije (eterično olje ČRNEGA POPRA).


Več o eteričnem olju NEROLI s CERTIFIKATOM >>

Več o eteričnem olju ČRNI POPER s CERTIFIKATOM >>

Vabljeni tudi na osrednjo stran prenovljene spletne strani FAVN:

www.favn.si


NE SPREGLEJTE: 10 % dobropisa prejmete ob vsakem nakupu in ga lahko izkoristite ob naslednjem nakupu!


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Naravni-Produkti-Narava-Izdelki-FAVNDomov
Powered By GeekLog