Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Narava_Hoja_Ples_Zerjavica_Druzenje
Delavnica - Prebudimo zemeljskega angela v sebi s hojo in plesom po žerjavici

ponedeljek, 7. julij 2008 @ 17:17 CEST

Uporabnik: Sonce

Vabljeni na delavnico

PREBUDIMO ZEMELJSKEGA ANGELA V SEBI S HOJO IN PLESOM PO ŽERJAVICI

V sebi smo vsi angeli, nosilci angelske božaske kode. Smo božanska bitja luči, bitja neomejenih možnosti. Smo zemeljski angeli. Proces, oziroma transformacija, ki se trenutno dogaja na planetu Zemlja nas pelje k temu cilju. Spoznati kdo v resnici smo. Vrniti se k resnici.

Odkriti oz. v življenje obuditi našo lastno zlato božansko kodo, DNK zapis, ki nosi sporočilo naše božanske resnice. Prevzeti odgovornost za svoje življenje, za svojo kreacijo. Naučiti se uporabljati orodja, ki so nam dana v pomoč pri obujanju naše lastne božanske energije.

Skozi proces bomo pripravili naše telo in um za aktiviranje našega resničnega bitja, s pomočjo zdravilnih energij odstranjevali notranje ovire oz blokade. Obujali bomo svoje talente in starodavna vedenja, spomnili se bomo naše neskončnosti, prejšnjih inkarnacij. Skratka, svojo vibracijo bomo dvignili na stopnjo božanske zavesti in skozi srce razprli naš notranji lotus, rožo življenja, da bi čimolj poglobljeno in resnično začutili sebe, kot angelsko bitje.

Delali bomo v naravi in se na ta način povezali z Materjo Zemljo, s Stvarstvom. Povezati se z enostjo pomeni povezati se z vsem, predvsem pa povezati se s sabo. Kdo sem, kaj počnem tukaj, kaj se od mene pričakuje, kaj je moje poslanstvo? To so vprašanja na katera bomo poskušali odgovoriti in odgovore integrirati v svoje bitje.

Mojstri Modrosti nas vabijo, da v polnosti ozavestimo, kdo v resnici smo in se tako s celim bitjem, z odprtim srcem predamo služenju. »Vi ste sreča, vi ste radost, vi ste mir, ljubezen, tišina ste. Vi ste Luč. Vi ste naši mlajši bratje in sestre, Mojstri v nastajanu«, pravijo.

Veliko bo dela s telesom, plesa, gibanja, čutenja svojega telesa in narave, bitij okrog nas. Spomnili se bomo občutka radosti in veselja, ker bivamo v našem telesu, v našem osebnem svetišču.


Naše druženje bomo okronali s HOJO IN PLESOM PO ŽERJAVICI, s to iskušnjo si bomo polepšali sobotni večer.


Delavnica bo potekla na kmetiji »Pri Pesku« v Žireh nad Škofjo Loko, v soboto in nedeljo, 12. in 13. julija. Zbrali se bomo pred trgovino Merkator v Žireh ob 9.00 uri. Delavnica bo potekala v nedeljo do predvidoma 18.00 ure. Na kmetiji je mogoče prespati na seniku, tisti, ki imate to iskušno za sabo veste, da je zelo lepa.

Po želji lahko prespite tudi v svojem šotoru. S sabo prinesite spalno vrečo in armafleks, kremo z sončenje, tisti, ki ste občutljivi na sonce. Poskrbljeno je za topli obrok, nedeljski zajtrk pa običajno pripravimo tako, da vsak od nas prinese nekaj hrane in potem vse skupaj združimo v doživetje skupnega zajtrka v prelepem naravnem okolju.

Cena delavnice je 125 evrov, prehrana in preničišče sta vključena. Prijave in informacije na tel. št. 040 425 994 ali na
e-mail: dijana.tara.sever@gmail.com.

Delavnico bom vodila Dijana Tara Sever. Toplo vabljeni.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Narava_Hoja_Ples_Zerjavica_DruzenjeDomov
Powered By GeekLog