Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Najlepsi-Vonj-Aromaterapija-Eteris-Bosve
Aromaterapija Eteris - najlepši vonji leta

ponedeljek, 12. januar 2015 @ 18:30 CET

Uporabnik: Sonce

Aromaterapija Eteris - najlepši vonji leta

Čas novoletnih praznikov je tesno povezan s čudovito paleto vonjev, z razkošnim razvajanjem čutov, pa tudi z dragocenimi trenutki sprostitve. Se vam zdi, da smo pravkar opisali nepogrešljive učinke aromaterapije? Imate prav! Aromaterapija Eteris vam pomaga pri ustvarjanju tistega, kar prav zdaj najbolj potrebujete: notranjega miru.  

Novoletna sprostitev z novoletnim dvojcem!
Občutite moč 100 % naravne aromaterapije Eteris v bližajočih prazničnih dneh, pa tudi v letu, ki je pred vrati: kombinacija nežnega, sproščujočega gela za prhanje Bosvelija & sivka ter obnavljalnega Olja šipka. Sebi ali svojim bližnjim jo lahko podarite za novoletno ugodnih 13,42 EUR!

Nežni gel za prhanje Bosvelija & sivka poleg eteričnih olj obeh glavnih sestavin vsebuje tudi mandljevo olje, vitamin E in eterično olje sandalovine. Premišljena in dobro odmerjena kombinacija bogatih sestavin pomaga pri regeneraciji kože in ohranjanju njene vitalnosti. Nadgradnja z intenzivno, toplo noto eteričnega olja bosvelije in sivke pa je učinkovita zlasti pri intenzivnem sproščanju, premagovanju stresa in lajšanju nadležnih glavobolov.

Dragoceno Olje šipka
iz biološke pridelave je pridobljeno s hladnim stiskanjem šipkovih semen. Zlasti v prazničnih dneh, pa tudi sicer, smo vajeni bolj eksotičnih prizvokov, kot so denimo jojoba, mandelj, avokado ali argan. Toda šipek je naša rastlina in, najpomembnejše, vsebuje natančno tisto, kar potrebujemo: vitamina A in C, ki sta ključnega pomena pri krepitvi imunskega sistema in ohranjanju mladostnega videza kože.

Zahtevnejše za izvirnejše!
Novoletni namig za spretnejše: podarite inovativno aromaterapevtsko kozmetiko, ki je sad dela vaših rok. Če boste pri tem uporabili 100 % naravne sestavine aromaterapije Eteris in jih obogatili z naravnimi sestavinami podjetja Favn, ste z malce truda na dobri poti do svojega najizvirnejšega darila letos.
Za začetek lahko poizkusite z nežnim ali preprostim pilingom za obraz. Dragocene naravne sestavine in praktično darilce vas pričakujejo na Favnovi spletni strani. Še malce iznajdljivosti ter ustvarjalnosti in vaš unikatni novoletni poklon bo v hipu nared!

Aromaterapija Eteris – izberite po svoji meri
Esenca narave, ujeta v kapljicah 100 % naravnih eteričnih olj, hidrolatov, negovalnih olj, gelov za prhanje, šamponov ter naravnih osvežilcev ambienta, je vedno idealna priložnost, da nekoga razveselite ali naredite zanj nekaj dobrega. Podarite jo nekomu, ki se ga bo narava, opredmetena v kapljicah, znala dotakniti v njegovem najsrčnejšem bistvu in zbuditi v njem najplemenitejša čustva. Naj leto, ki prihaja, zadiši, kot si sami želite!


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Najlepsi-Vonj-Aromaterapija-Eteris-BosveDomov
Powered By GeekLog