Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_September_2006
Mesečni horoskop za september 2006

petek, 1. september 2006 @ 01:01 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Piše: Sergeja P.Traven www.sergeja.net, Objavljeno v reviji Karma plus

ZVEZDE O VAS V SEPTEMBRU 2006

OVEN (21.3. - 20.4.)
Čeprav koledar še ne govori tako, pa nas vreme vse bolj prepričuje, da smo zakorakali v prvi jesenski mesec. Vplivi v mesecu septembru bodo naravnani bolj na delovno področje, na urejanje poslovnih zadev in postavitvi vsakodnevnega življenja. Vaš vladar planet Mars, planet akcije in hrepenenja, bo v začetku meseca potoval po zemeljski Devici, občutja ob novih delovnih nalogah vas bodo nekoliko obremenjevala. Z 8. 9. bo ta planet prešel v vašemu nasprotno znamenje Tehtnice, kar bo lahko v vas povzročilo nekaj negotovosti in nelagodja. Se pa istočasno odpirajo vplivi, ki lahko ugodno vplivajo pri harmonizaciji medosebnih odnosov. Ravno v tem času (med 8. in 10.) bo skozi vaše znamenje potovala Luna in v teh dneh se obvladujte naglih dejanj in prehitrih odločitev, ki bi jih kasneje lahko obžalovali. Spet je tu obdobje vadbe taktnosti in prijazne strategije. V poslu se lahko pokažejo nove možnosti sodelovanje, zato brez strahu navezujte nove stike.

BIK (21.4. - 21. 5.)
V septembru lahko za razliko od avgusta pričakujete ugodne in bolj umirjene vplive. Planeti v sorodnem znamenju zemeljske kvalitete Devici vam bodo dovajali več energije in ugodno vplivali tako na poslovno kot na ljubezensko življenje. Čas za druženje in romantiko bo že v prvem tednu, ko bo Venera še v znamenju Device, po njenem prehodu v Tehtnico pa bo potrebno več prilagajanja in usklajevanja, kar pa še ne pomeni, da vam ne bo lepo. Mogoče boste s partnerjem odkrili kakšno novo skupno umetniško nagnjenje, ki vaju lahko poveže. Prvi teden je izredno dober za finančne transakcije, za prilive in sklepanje novih res donosnih poslov, zatorej ne zamudite in realizirajte načrte. V kolikor želite vlagati v sklade ali kupovati delnice, je čas do 7.9 idealen za to.
Luna bo skozi vaše znamenje potovala med 10. in 12. septembrom. Tedaj si privoščite kakšno dobro čutno razvado. In nakupe tudi.

DVOJČKA (22.5. - 21.6.)
Če ste preživeli precej težak in razburljiv mesec ter si tu in tam celo zaželeli malce miru, povejmo kar v začetku, da tudi v mesecu septembru ne bo pretirano bolje. Vaš zaveznik in vladar Merkur bo 13.9. prestopil v znamenje Device, zaradi česar se bodo pričeli razpletati nesoglasja, zastoji in zmeda. Vse pa ne bo šlo kar samo od sebe , zatorej je potrebno malce konstruktivnega in organiziranega planiranja, predvsem na področju poslovnih zadev. Vzemite stvari v svoje roke in ne prepuščajte se naključjem. Potrebovali boste veliko moči in predvsem premišljenega delovanja, ki vam ga bo v začetku meseca dovajal planet Mars iz znamenja Device.
Ker boste v tem času precej nagle jeze in neučakani, pazite, da koga ne prizadenete z besedami. Precej napeto obdobje, do katerega pa morate urediti nekatere pomembne zadeve, je čas okoli zadnjega krajca, ko bo Luna v vašem znamenju. Okoli mrkov 7. in 22. bodite še posebej previdni.

RAK (22.6. - 22. 7.)
V tem mesecu boste v veliki meri izpostavljeni zahtevnim novim nalogam in tudi vzpostavljanju novih poznanstev in odnosov, ki bodo prinesli nove temelje v vaše službeno okolje. V sebi boste čutili veliko poguma in optimizma, ki vam bosta pomagala pri reševanju in opravljanju obveznosti. Družina vas bo v tem mesecu malce pogrešala in lahko se znajdete v kakšnem neprijetnem dialogu, ki vam bo priskrbel nekaj težav z želodcem. Včasih je boljše, da kakšno stvar kar preslišite, ker bo izrečena pod vplivom trenutne jeze in nesoglasja ali celo trme. V tem mesecu bosta na nebu kar dva mrka, ki bosta vplivala na naše razpoloženja, Raki boste zanju še posebej dojemljivi. Okoli 7. in 22. si naložite čim manj obveznosti in počivajte, če bo le možno. Prestavite daljše poti na kak ugodnejši termin.

LEV (23.7. - 23.8.)
Toplega sonca Vam je letos verjetno ni primanjkovalo, tudi če se niste odpravili v res južne kraje. Če boste v sebi našli vsaj malo (vam neprijetne) skromnosti, je letošnji september za vas lahko zelo koristno obdobje. Planet Saturn se še vedno sprehaja po vašem kraljestvu in veliko življenjskih področij bo na preizkušnji. Njegovo strogost lahko že občutijo rojeni v drugi in v začetku tretje dekade. Vsekakor lahko koristno uporabite vse vaše organizacijske sposobnosti in notranja moč, le pozitivno skušajte delovati. Ne pozabite na svoje zdravje!
V prvem tednu bo zelo vznemirljivo tudi na ljubezenskem področju, ko bo vladarka ljubezni, Venera, še potovala skozi vaše znamenje, po 8.9 , ko bo prešla v znamenje Device, pa vam bo prinesla več koncentracije na področju posla in služenju denarja. Bodite odločni, pogumni in verjemite vase!

DEVICA (24.8.- 23.9.)
Mesec pred vami bo vse prej kot miren. Večina planetov potuje skozi vaše znamenje vse do polovice meseca in konec meseca bo tu še Sončev mrk v vašem znamenju ob Luni. Čaka vas veliko obveznosti in dela. A tukaj je vaš zaveznik, planet Merkur, ki vam bo obilno pomagal pri uresničevanju ciljev. Mogoče bi bilo kdaj dobro pomisliti na to, da kak zastoj ali namig od zunaj vašo akcijo lahko samo še izboljša in da tudi vi nimate vedno prav. Ne pustite si, da vas preplavijo temne misli, razmišljajte pozitivno. Varuje in podpira vas Jupiter iz Škorpijona. V tem mesecu se vas močno dotikajo prav vse Lunine faze, kar pomeni, da bodo tudi vaša čustva precej bolj aktivirana in spremenljiva. Dnevi, ko boste lahko malce upočasnili svoj tempo in se bolj posvetili sebi, so tisti okoli 1., 7., 14. in 22. v mesecu.

TEHTNICA (24.9. - 23.10.)
V prvem tednu meseca boste še vedno malce lenobni in prepuščeni razmišljanju o počitniškem življenju, o brezskrbnosti in prepuščanju trenutnih navdihov. Z vstopom Venere v znamenje Device se boste precej zresnili in umirili ter se spustili na realna tla. Pričakujete lahko mnoge nove delovne obveze in naloge, ki vam bodo nemara vzbudile občutek izkoriščenosti, morda boste čutili, da se preveč prilagajate. Vendar je tu še vpliv Marsa, ki vam bo močno priskočil na pomoč, saj bo 8. 9. vstopil v vaše znamenje in se tam zadržal cel mesec ter še dlje.
Prinesel vam bo novo energijo, nove ideje, več poguma ter celo borbenosti. Veliko vlogo bodo v tem mesecu igrale prav moške osebe s strani posla in lahko tudi prijateljskih kontaktov. Napeljite nove posle, vendar pretehtajte notranje odločitve dvakrat, preden se odločite. V drugi polovici meseca si vzemite čas za otroke. Zelo ugoden bo tisti čas tudi za študij in izobraževalne procese vseh nivojev. Luna bo prehajala skozi vaše znamenja od 23. do 25., torej tik po mrku, zato bodite tedaj bolj strpni in v tem obdobju več počivajte ob stvareh, ki vas sproščajo.

ŠKORPIJON (24.10. - 23.11.)
Po poletnih mesecih je pred vami precej konstruktiven mesec, v katerem vam bodo pod vplivom energij iz Tehtnice na pomoč priskočili prijatelji. Možno je, da boste sodelovali z drugimi ljudmi, se povezovali in razširjali poslovno področje. Tudi s pomočjo Jupitra boste v tem mesecu jasno zastavili nekatere poti in cilje, ki jih niste mogli začrtati skozi poletje. Sedaj se vam bodo nekatere stvari močno razjasnile ter boste v sebi bolj začutili cilje in hotenja. Vsekakor pa se kljub večjemu druženju in sodelovanju v skupinah ne boste odrekli svoji skrivnostnosti, ki vam omogoča tudi notranji mir in občutek varnosti.
V ljubezni vam bodo nekateri dogodki prinesli spoznanje, da največ velja medsebojno zaupanje in sposobnost vzajemne pomoči ter razumevanja različnosti, ki lahko zvezo tudi bogati. V življenje samskih Škorpijonov lahko pride nekdo, ki bo vnel njihovo srce.

STRELEC (24.11. - 22.12.)
Po več mesecih, ko je bilo nekako v ospredju oziroma poudarjeno partnersko in družinsko življenje, sedaj prihaja mesec, ko bo močno izpostavljen posel in poslovno okolje. Lahko se vam dogajajo zanimive novosti v službi, od zamenjave posla do povsem novega projekta. V vsakem primeru boste morali vložiti veliko energije in časa, predvsem pa zavzetosti in pripravljenosti, kar vam ne bo najbolj lahko. Zna se zgoditi, da boste papirje prinašali tudi domov, kar bo vaše domače malce jezilo. Večina planetov v znamenju zemeljske Device nakazuje, da boste kar prevelik pomen dajali statusu in zunanjemu videzu, to pa bi bilo lahko tudi vir nesoglasjem v partnerstvu in družini. Ne pozabite, da je veliko bolj pomembna vsebina kot pa videz.

KOZOROG (23.12. - 20.1.)
September bo za vas odličen, res odličen mesec! Seveda je na vas, da se spravite v akcijo in izkoristite dobre vplive, ki vam prinašajo velike uspehe. Planeti v znamenju Device vam bodo priskočili na pomoč, še najbolj v začetku meseca, pri čemer boste trdneje in z večjo gotovostjo stopili na svojo pot. Venera bo prinesla pomoč s strani žensk, predvsem tistih iz poslovnih krogov, ki bodo lahko celo odločilno vplivale na potek nekaterih dogodkov. Pomemben je občutek samozavesti in vere vase ter v svoje cilje. Zelo pomembno vlogo pri vaših dejanjih bo igral intelektualni potencial in pa vaša samoiniciativnost, še posebej v izobraževalnih programih, pri opravljanju izpitov in raznih študijskih obveznostih. Vsekakor pa pričakujte tudi nekaj napetih obdobij, predvsem okoli mrkov, 7. in 22.9. Izredno pozitiven pa bo prav prvi teden v mesecu, ko je tudi Luna v vašem znamenju.

VODNAR (21.1. - 19.2.)
Planetarne energije, vezane na prizemljeno in delovno naravnano znamenje Device, vam bodo v prvi polovici meseca pobrale precej moči in časa, tedaj sploh ne bo videti konca ne kraja vsem obvezam. Zelo naporen bo prvi teden, ko vas bo pod velikimi pritiski iz okolja navdajal notranji dvom o lastnih sposobnostih. Vendar se bo stanje vidno popravilo že z 8.9., ko bo Mars prestopil v znamenje Tehtnice. Vaša samozavest bo začela naraščati in lažje boste kos situacijam in nalogam. Možne so nove usmeritve in več samoiniciativnih potez, ki vas lahko na določenem nivoju osvobodijo težav z avtoritetami. Izboljšanje bo še vidnejše po 14.9., ko se bo Marsu pridružil še Merkur in v vas prebudil željo po izobraževanju in po pestrejšem družabnem življenju.

RIBI (20.2. - 20.3.)
Že celo leto vam je planetna simfonija iz meseca v mesec zelo naklonjena. Mesec september, ki je pred nami, pa zna bili malce bolj naporen. Velik del planetov, ki potuje skozi vam nasprotno znamenje Device, bo povzročil odprtje nekaterih novih front in nekaj nesoglasij. To pomeni, da bo potrebnega več truda za doseganje ciljev in končnih rezultatov, ki ne bodo tako hitro jasni. Tudi v partnerstvo se bo prikradel občutek negotovosti, več bo usklajevanja. Razočaranje lahko preprečite, če le nehate sebe primerjati z drugimi in če se ne predate valu ljubosumja. Stvari se bodo postopoma sprostile v drugi polovici meseca, ko bodo nekateri planeti prešli v znamenje Tehtnice. Previdno ravnajte z denarjem in ne pozabite, da imate vsi na preizkušnji zaščito Jupitra, kajti ta sreče ne prinaša kar sam od sebe.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_September_2006Domov
Powered By GeekLog