Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_November_2018
Mesečni horoskop November 2018

četrtek, 1. november 2018 @ 19:50 CET

Uporabnik: Sonce

Vaše zvezde v mesecu NOVEMBRU 2018

Oven 21. 03. - 20. 04.
Po glavi se vam bo podilo nešteto idej. Ko se boste nekaj časa zabavali z njimi, bodo izgubile sijaj, zato počakajte z dokončno odločitvijo. Rojenim ob koncu ovna se obeta zelo zanimivo in razburljivo obdobje. Še zlasti, če je ostalo karkoli nerazčiščenega v partnerskem ali drugih odnosih, se boste morali ukvarjati s tem. Ostali ovni boste ta vpliv čutili šibko. 

Bik 21. 04. - 20. 05.
Še pred polovico novembra si boste oddahnili, saj vas za krajši čas zapušča vladar nepredvidljivega, Uran. Na plan prihajajo partnerske zadeve. V kolikor sta oba s partnerjem trmoglave narave, se zna iskriti. Možen je sporazum, ki pa zahteva spremembe. V kolikor vas mika nov kredit ali kakršno koli zadolževanje, se mu v tem mesecu raje izognite in počakajte.

Dvojčka 21. 05. - 20. 06.
Obeta se vam sprememba na delovnem področju. Morda boste zamenjali delovno mesto ali boste premeščeni na novega. Vsekakor pazite na zdravje in poskrbite za imunsko odpornost, ker ste zdaj nekoliko bolj občutljivi na zunanje dražljaje. Na partnerskem področju se zdaj dokončno ne odločajte in ne skačite čez plot. 


Rak 21. 06. - 22. 07.
Imate zelo lepe možnosti, da najdete ljubezen, če ste še samski. V kolikor ste v resnem partnerskem odnosu, to lepo energijo zdaj lahko delite s partnerjem. Če ne posluša, se potrudite, da bo. V kolikor vas mika zamenjati službo in vam tega ni nujno potrebno, zdaj ni primeren čas, ker bi si zlahka premislili.  


Lev 23. 07. - 22. 08.
Veliko časa in energije boste morali nameniti družinskim zadevam. Morda v vaši družini nekdo odrašča in postaja samovoljen ali pa se je nabralo nekaj zadev, ki jih je potrebno začeti reševati. Zavedajte se, da zdaj ni čas za trdo roko, pač pa za pogajanja. Zelo dobro se lahko sporazumete z otroci in tistimi, ki jih imate srčno radi. 


Devica 23. 08. - 22. 09.
Za vas bo izjemno pomembna komunikacija. Čim več časa preživite zunaj svojega doma. Nekje v okolici ali, ko greste po nakupih, obstaja nekdo, ki ima zanimivo sporočilo za vas. Prisluhnite, ker lahko le pridobite. Malce več pozornosti pa namenite domačim in njihovim sporočilom. Čeprav ni vse zlato, kar se sveti, je lahko koristno.


Tehtnica 23. 09. - 23. 10.
November vam prinaša vrsto priložnosti za urejene finance. Posvetite se preštevanju denarja in tistega, kar imate. Ob tem pa imate lepe možnosti za dodaten zaslužek ali povišico  pri plači. Še zlasti za rojene v prvi polovici znamenja velja, da lepa beseda zdaj dobro mesto najde. Pogovarjajte se in uporabite diplomacijo za prepričevanje. 

Škorpijon 24. 10. -  22. 11.
Pred vami je zelo pester mesec, v katerem boste zasijali v vsem svojem sijaju. Četudi se po naravi umaknete pred ljudmi, se jim zdaj ne boste mogli skriti. Zelo lepe možnosti imate tudi na finančnem področju. Le ne odločajte se prehitro, ker si boste glede nekega nakupa zelo verjetno premislili še preden bo mesec minil. Počakajte. 

Strelec 23. 11. - 21. 12.
Od druge polovice novembra boste začeli čutiti ugoden vpliv vašega vladarja, Jupitra. Skozi ves mesec se boste o nečem odločali in spraševali. Zelo ugodno bo, če boste z odločitvijo počakali dokler ne boste vanjo povsem prepričani. Nekaj zadev namreč še ni dobilo končne podobe in te se bodo skristalizirale v drugi polovici novembra in decembru. 

Kozorog 22. 12. - 20. 01.
Najpomembnejša bodo prijateljstva in znanstva oz. tiste prijateljske naveze, ki vam lahko odpirajo do sedaj še zaprta vrata v lepšo prihodnost. Vse zadeve še vedno niso povsem jasne, zato se o novih idejah ne odločajte. Najboljši nasvet, pomoč ali podporo boste prejeli za zadeve, s katerimi se že nekaj časa ukvarjate. 


Vodnar 21. 01. - 18. 02.
Do prve polovice novembra vas bo spremljalo še ogromno energije. Le-ta vam lahko zamegli presojo in vas spravi v kakšno nepremišljeno odločitev ali aktivnost, zato se umirite, ko začutite nemir ali željo po nečem novem. Od druge polovice meseca vas bo vleklo v zapravljanje. Malo premislite in poiščite akcijski nakup.


Ribi 19. 02. - 20. 03.
Od druge polovice meseca dalje bo v vaše življenje priteklo nekaj več energije. Čutili boste, da se lažje premikate in dosežete, kar si želite. Na poslovnem področju se vam obeta neka priložnost, o kateri pa raje dobro premislite, preden se odločite. Glede na postavitev planetov, bi si zdaj zlahka premislili. Horoskop je napisala Irena Stopar
http://www.astrolog.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_November_2018Domov
Powered By GeekLog