Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_Julij_2006
Mesečni horoskop za julij 2006

sobota, 1. julij 2006 @ 00:10 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Piše: Moira Stars

Mesečni horoskop julij 2006

Oven (Mar 21 - Apr 20)

Čeprav je v toku sezona letnih oddihov, vi mislite predvsem na posel. Za to imate tehtne razloge, ker se situacija odvija po vaših načrtih in željah. V preteklem obdobju ste se dobro zalagali in rezultati so vidni. Prijatelji in predpostavljeni vas zelo cenijo. Pravi čas za napredovanje v karieri. Čaka vas le ša malo napora in posel bo končan. Lahko zadanete tudi pri igrah na srečo.

Na ljubezenskem področju ne bo nič novega. Vezani ovni bodo težili k harmoniji v družini in odnosih. Nevezani bodo še naprej neodločni v sklepanju znanstev.
Zdravje je v glavnem dobro.
Dobri dnevi: 8,9,18,19,27,28.
Slabi dnevi: 2,15,16,23,24,29,30.Bik (Apr 21 - Maj 21)

Pomembna oseba v podjetju je opazila vaš trud in delo ter vaše napredne ideje. Dobili boste zanimivo ponudbo, ki vas bo mamila in vam bo laskala. Za to pa bodo od vas želeli protiuslugo, ki vas bo pripeljala v dilemo in verjetno tega ne boste sprejeli.

Na ljubezenskem področju bo prihajalo do situacij, ki vam ne bodo všeč. Vaš partner ima krizo in imate občutek, da tehta svojo ljubezen do vas. Poskusite mu pomagati brez strahu, da je vajin odnos v krizi.
Povečajte pozornost pri prehrani in dajte prednost kvaliteti pred kvantiteto. Izogibajte se kopanja na neprimernih mestih, ker lahko dobite infekcijo.
Dobri dnevi: 2,10,11,20,21,29,30.
Slabi dnevi: 4,18,19,25,26,31.Dvojčka (Maj 22 - Jun 21)

Pred vami je mesec poln dilem na vseh področjih in sicer v službi, doma, v zvezi z nekaterimi prijateljstvi in tudi na ljubezenskem področju. Potrebovali boste veliko spretnosti, da boste vse to prebrodili. V službi boste pred dilemo ali nadaljevati s starim poslom, ki vas ne veseli ali rajši začeti kaj novega.

Doma imate probleme, ker vsi pričakujejo, da boste vse uredili vi. Partner je nestrpen, ker še vedno od vas pričakuje določene odgovore v zvezi z vajino nadaljno skupno potjo.
Zdravje je normalno in ni nič posebno zaskrbljujočega.
Dobri dnevi: 6,7,16,17,25,26.
Slabi dnevi: 2,3,8,9,23,24,30.Rak (Jun 22 - Jul 22)

Jupiter, planet sreče in napredka se nahaja v vaši hiši. Stvari se odvijajo dokaj dobro in nimate kakšnih večjih težav. Morda bi bilo dobro, da bi bili malo bolj aktivni in bi tako izkoristili dobro obdobje. Materialno se bo poboljšalo, ampak le slučajno in ne po vaši zaslugi.

Prosti raki bodo še bolj aktivni v iskanju sebi primernega partnerja. Vezani bodo rešili nesoglasja, ki so jih imeli s partnerjem.
Zdravstvena situacija je dobra. Pazite se, da si ne prehladite želodec. Ne kopajte se v hladni vodi.
Dobri dnevi: 6,7,15,16,25,26.
Slabi dnevi: 2,8,9,23,24,29,30.Lev (Jul 23 - Aug 23)

Imate željo, da preverite svojo kredibilnost pri partnerju in v službi. Prav tako ne boste izvzeli nekaj bližnjih prijateljev. Ta želja je tipična za leve, ker želite, da vam vsi verjamejo in da vas spoštujejo. V službi je mrtva sezona in s svojimi načrti ne boste veliko napredovali. Prijatelji so na odmoru in tudi tu boste ostali na suhem. Zato predlagam tudi za vas odmor in polnjenje baterij za jesen.

Z partnerjem boste zadovoljni, ko se boste prepričali, da je vse v redu.
Ker boste preverjali na večih področjih svojega življenja, je dobro, da bi preverili tudi svoje zdravje, ki ga vedno potiskate nekam na stran. Če boste tako nadaljevali, se lahko nakopičijo zdravstvene težave.
Dobri dnevi: 8,9,18,19,27,28.
Slabi dnevi: 4,10,11,25,26,31.Devica (Aug 24 - Sep 22)

Če še niste odšli na dopust, je zadnji čas, da to storite. Ste dokaj utrujeni in izžeti od preteklega obdobja in ste nujno potrebni odmora. Izognite se dopusta z vašo skupino prijateljev, ker ne boste imeli miru, do vas bodo prilično zahtevni in bodo anulirali vse pozitivne efekte odmora. Od vas bodo pričakovali, da boste »deklica za vse«, medtem, ko bodo oni počivali. Zato za odmor poiščite mirno mesto v intimnem krogu.

Izkoristite odmor za poglobitev odnosov z partnerjem. Posebno pozornost posvečajte rekreaciji in normalizaciji organizma, ki je poškodovan z velikim drobnih stresov, ki ste jih doživljali.
Strogo se držite napotkov za pravilno prehrano in se trudite, da boste dobro razpoloženi. Za to pa morate poskrbeti sami.
Dobri dnevi: 2,10,11,20,21,29,30.
Slabi dnevi: 6,7,13,14,27,28.Tehtnica (Sep 23 - Okt 22)

Uživajte življenje. Julij je čas letnih dopustov. Vam so dopusti in potovanja pisana na kožo in v tem prav uživate. Zato se prepustite svoji intuiciji in si oddahnite in uživajte. Ne priporočam kakšnih daljših potovanj v tujino, ker lahko doživite kakšno nezgodo kot je kraja ali izguba dokumentov. Če se vseeno odločite za potovanje, vzemite v obzir ta nasvet in naredite vse, da se izognete neprijetnostim.

Na ljubezenskem področju se lahko zgodi marsikaj zanimivega in prijetnega, nevezani pa bodo navezovali prijateljstva, vendar nič resnega za dolge proge.
Zdravje je zelo dobro in pazite, da tako tudi ostane. Še naprej se rekreirajte.
Dobri dnevi: 4,13,14,23,24,31.
Slabi dnevi: 2,8,9,15,16,29,30.Škorpijon (Okt 23 - Nov 21)

Hitro na dopust. Vsakodnevna dinamika v vašem življenju, brez katere sicer ne morete, že zahteva svoj davek. Čeprav tega ne opažate ali še bolj točno, tega nočete priznati, ste utrujeni in nujno potrebni dolgega oddiha. Odpotujte, vendar na potovanju imejte mirno življenje. Predvsem se izogibajte stresnim situacijam, še posebej prehitrim odločitvam, če bi do njih prišlo.

Na ljubezenskem področju posvetite več časa partnerju, ki ga v zadnjem času tudi seksualno zanemarjate. Tudi vam bo ta dobro del, kajti za škorpijone je značilno, da jih seks najboljše regenerira.
Zdravje je zadovoljivo, le utrujeni ste preveč. Pazite se hladnih pijač.
Dobri dnevi: 6,7,15,16,25,26.
Slabi dnevi: 4,10,11,18,19,31.Strelec (Nov 22 - Dec 21)

Končno je prišlo obdobje za izpolnitev vaših načrtov. Imate željo, da bi nekaj spremenili v sebi in tudi okoli vas. To je za strelce tipično. Čeprav niste nezadovoljni, pa vas vseeno nekje v notranjosti žene po spremembi. Vedno težite k še boljšemu. Če se boste odločili za potovanje, pa le s tem ne boste zadovoljni.

Čeprav pričakujete, da boste od partnerja dobili odgovore na neka svoja vprašanja, se bo le ta izmikal, zato ga prisilite v odkrit pogovor. Tudi vaši najbližji vas potrebujejo, zato jim posvetite več časa in predvsem več razumevanja.
Dobri dnevi: 8,9,18,19,27,28.
Slabi dnevi: 6,7,13,14,20,21.Kozorog (Dec 22 - Jan 20)

Imate priliko, da končno rešite probleme, ki som vas pestili v preteklem obdobju. Enostavno je prišlo do sprememb, ki jih lahko uspešno izkoristite v svoje dobro. Imeli boste nekaj srečanj z zanimivimi ljudmi, ki vam bodo odprli nekatere vidike, ampak bodo od vas zahtevali, da pri sebi nekaj spremenite.

Na ljubezenskem področju boste čutili potrebo, da s partnerjem uskladite obojestranske potrebe po dopustu, vendar partner smatra, da hočete izpolniti le svoje potrebe in da premalo mislite tudi na njegove potrebe. Vendar se bo vse uredilo najboljše za oba. Prosti kozorogi se bodo končno spet zaljubili.
Zdravje je v top formi.
Dobri dnevi: 2,10,11,20,21,29,30.
Slabi dnevi: 8,9,15,16,23,24.Vodnar (Jan 21 - Feb 19)

Zdaj je pravi čas, da si oddahnete in se vprašate, kam tako hitite. Ritem, ki ste si ga naložili, vas lahko pripelje v stanje brezvolje ali celo do depresije. Vaše možnosti sicer niso majhne, vendar so vaše ambicije prevelike. Zadovoljite se z manjšim delom kolača. Prevelik apetit večkrat pripelje do težav.

Vaš partner je nestrpen in komaj čaka, da do kanca izpolnite svoje obveznosti in da skupaj odideta na oddih. V bistvu vsi čakajo samo na vas, vi pa se delate, kot da tega ne vidite. Pustite svoje poslovne obveznosti na strani in z njimi ne obremenjujte najbližjih.
Izogibajte se daljših potovanj z ladjo.
Dobri dnevi: 4,13,14,23,24,31.
Slabi dnevi: 10,11,18,19,25,26.Ribi (Feb 20 - Mar 20)

Ta mesec se posvetite predvsem druženju in zabavi. Za vas ni važno, kam boste šli na oddih, pač pa je važno s kom. Starejši bi radi preživeli družinske počitnice, mlajši pa bi radi šli sami s prijatelji. Kakorkoli že, z oddihom boste več kot zadovoljni. Imeli boste prijetne in nepozabne počitnice.

Nekatere ribe bodo spoznale nove in zanimive osebe. Nekatere ribe se bodo celo tako navezale na nova poznanstva, da bo pri slovesu pritekla tudi kakšna solza.
Izogibajte se potapljaškim športom v zadnjem tednu julija.
Dobri dnevi: 6,7,15,16,25,26.
Slabi dnevi: 13,14,20,21,27,28.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_Julij_2006Domov
Powered By GeekLog